Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חוקית לגבי נשק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האים אחזקת כדורי אקדח בבית היא חוקית?

לדוגמא בחיפוש שנערך בביתו של מישהו נמצאים 100 כדורי M16,האים זאת עבירה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה בעצם שואל, האם זאת עבירה להחזיק בבית תחמושת לאמצעי לחימה. כדורי M16 ברמת העיקרון, זה דבר שלא נמכר בכל סופר לילדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לחבר הגיעו הביתה(מ"צ) לחיפוש בגלל סמים(הוא לא משתמש,מישהו הזכיר אותו בכוונה),כמובן שסמים לא נמצאו אך שקית אבקת שריפה כן נמצאה,לפי מה שהבנתי לא עשו לו כלום על זה.:lol:

עכשיו כול החברים התחילו לחשוב מה יקרה אם ימצאו את כול התחמושת שיש להם בבית אז אני מנסה למצוא תשובה.

אני מלוד,אז ככה שאי אפשר לדעת מתי נצטרך את זה.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קצת לכיוון שונה:

יש לי סיפור מצחיק וגם עצוב על מישהו שאני מכיר טוב מאוד.

הבחור נסע לרומניה ולא ידע שבתיק הרחצה שלו ישנם שני כדורי אקדח.

בבן גוריון, כרגיל, שאלו אותו : " ארזת לבד? היית כל הזמן עם התיק " וכו..

בקיצור, עבר את הביקורת, בילה ברומניה חודש ימים .

אבל בדרך חזרה בנמל תעופה בבוקרשט מצאו את הכדורים בתיק שלו.

לא עזר לו כלום: לא העובדה שהוא שוטר ישראלי, לא היכרות אישית עם השגריר של ישראל ברומניה -חודש שלם הוא לא הצליח לחזור.

היה כמה ימים במעצר, אחר כך במעצר בית, עו"ד רומני (בכל המובנים) שהראה לו את הכלא המיועד , כמה אלפים לא בודדים (ירוקים, כמובן) שאישתו שלחה כדי להציל את האידיוט.

בקיצור - בשביל מה צריך להחזיק כדורים? רק צרות.

לסיום- עברו כמה שנים טובות ואותו הבחור עובד כמדריך טיולים.

איפה? ברומניה, כמובן.:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר לפרק אבקת שריפה מכדורים שנקנו בחנות נשק...:roll:

פורסם

נו ומה תעשה עם האבקת שריפה ? תיצוק לתוך כדורים חדשים שאתה תייצר בעצמך ?

תדליק רק את האבקה ותראה אש ?

סתם מיותר.

אני בזמנו החזרתי המון תחמושת שהיתה לי בבית (לא נראה לי שיש איזה חייל בחי"ר שלא החזיק בונקר קטן בבית).

החזרתי בזמנו שרשיר של 200 ומשהו כדורים נותבים של מאג, עוד איזה 15 מחסניות (מלאות) של M16 ועוד אי אילו דברים (נפצים,פתילים רועמים ומה לא..).

היום הבית הרבה יותר בטוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחזקת חומר נפץ על ידי מי שאינו מורשה לכך = שנתיים מאסר

אחזקת תחמושת לפי חוק העונשין סעיף 114 אאל"ט = 3 שנות מאסר

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לדעתי צה"ל ישלחו לו צו המאפשר את גיוס הבונקר שלו למקרה הצורך בשעת מלחמה או במקרה הצורך

כמו שמגייסים כלי צמ"ה ורכבים מסחריים.

כך שייצטרך להגיע לתת פרטים בשעה שצוות גיוס יגיע לעירו

:lol:

:roll:

פורסם

אחד שאני מכיר ימ"סיק שאלתי אותו את אותה השאלה והוא אמר לי כל עוד יש לך חוגר(סדיר) ולא משנה איזו תחמושת ימצאו אצלך בבית, לא יכולים להגיד לך כלום כי עוד יש לך חוגר אסור לתחקר אותך למה יש לך את כל זה. עם אתה אזרח רגיל ומוצאים אצלך תחמושת זה כבר משהו אחר לגמרי

לא אימתי את זה וגם זה נשמע לי תמוהה אבל זה מה שהוא אמר לי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תעשו כמוני. לחם מפוזר מעל הדלת של הסליק, ומעליו נבוט.

אל הצירים של הדלת חיברתי גם את הניצרה של רימון הי"ד...

• תוכן חדש...