Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משפט אירוני משהו... :)

ובכל זאת, תודה על המחמאה. האמת היא שעליתי להקפת המדידה האחרונה בגמר לא מרוכז לחלוטין בעקבות כל הדיבורים עליי ועל כל הדבר הזה שהתרחש - והקונוס המסכן סבל מכך על לא עוול בכפו...

אני מרגיש איתך, והתבעסתי מאוד כשזה קרא, אבל לא נורא, במירוץ הבא יהי משהוא מעניין.

נ"ב

נהגת שודים, תגידי לא נתקלת בתמונה לעגלה שלי.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפשת כרגע בקובץ השני שהורדתי למחשב מהמצלמה השניה.

ברגע שאמצא אעלה אותן. :wink:

תהיה בטוח שברגע שהצלמים המקצועיים יסיימו לערוך את התמונות הם יעלו אותם לכאן.(והיו הרבה מאוד לפי מה שראיתי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הדבר שבאמת לא היה הוגן, אני פתאום רואה שאני מתחרה מול מיאטה הכחולה, שנעולה בצמיגי סימי סליקס שהיתה אמורה להתחרות מול המפלצות, מישהוא יכול להסביר לי למה, כי אם הייתי מתחרה עם הפלקין שהורדתי הייתי מבטיח שיפור ב 4 שניות לפחות למרות בריחה באינטרקולי מה שנתן לי לגדוש 0.8 במקום 1.5 וגם חשבתי לפני שהמסלול תכני ולא מהיר.

המיאטה הכחולה (שלי), נעולה בצמיגי דנלופ UHP, לא סמי-סליקס ולא בטיח, וניהלנו את הדיון הזה כבר (באריכות יתירה) בשרשור קודם. זה נועד גם לקובי כהן ששאל אותי בתחרות עצמה. אתם לא חושבים שאם אלו היו צמיגי סמי-סליקס הייתי מציג זמנים טובים משמעותית? (ואגב - לא 4 שניות, לא צריך להגזים. אולי שנייה וחצי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

*נא לא לצטט את ההודעה שמעל*

הכוונה היתה לקוטר צמיג 17/205/40 והסליקס שהייתי אמור להתתחרות איתו 195/45/15, תבין לא היתה לי זווית היגוי בכלל, בכל זאת נתראה באירוע הבא, אני עם הצמיג המתאים, תזכור שהזמן שלי היה 49.:-) עם אפס טכנולוגיות.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

אם הייתה לך בעיה טכנית זה עניין אחד, אבל (במכונית תקינה) יש הבדל אדיר בין 49 ל-45. גם עם מאזדה 3 1.6 ל' אפשר לעשות 45 שניות במסלול כזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם הייתה לך בעיה טכנית זה עניין אחד, אבל (במכונית תקינה) יש הבדל אדיר בין 49 ל-45. גם עם מאזדה 3 1.6 ל' אפשר לעשות 45 שניות במסלול כזה.

צודק, אבל זה לא קל.

אני גם לא הייתי מרוכז כי כל הזמן פחדתי שיתפוץ צמיג אבל תודה לאל שזה לא קרא.

פורסם
מחפשת כרגע בקובץ השני שהורדתי למחשב מהמצלמה השניה.

ברגע שאמצא אעלה אותן. :wink:

תהיה בטוח שברגע שהצלמים המקצועיים יסיימו לערוך את התמונות הם יעלו אותם לכאן.(והיו הרבה מאוד לפי מה שראיתי).

ל'

ל'

את יכולה לחפש אם צילמת אותי - אומנם לא האוטו ההכי יפה בארוע , אבל בכל זאת ?

:-)

פורסם
נ"ב

נהגת שודים, תגידי לא נתקלת בתמונה לעגלה שלי.

בבקשה

Eריק אני בודקת אם יש לי תמונות נוספות, במידה וכן אעלה לך אותן.

img1207j.jpg

ל'

IMG_1136.jpg

IMG_1137.jpg

IMG_1140.jpg

IMG_1206.jpg

IMG_1207.jpg

IMG_1208.jpg

IMG_1209.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נהגת שודים

תודה תודה.

פורסם

אני נסעתי על הרינו 5, למרות שאני עם 1.4 ליטר ובגלל שאני נוסיע על צמיגי פלקין חצי סליקס, בייתי אמור להיכנס לקטיגורית המפלצות, כדי לא לתת למפלצות לשחוט אותי אני הורדתי את הסליקס ביום האירוע ע"מ להתחרות בפתוחה, בסוף נכנסתי עם צמיגים בקוטר 17 דבר שלא עזר לי מאוד בגלל זווית היגוי מוקטנת ברמה עם שפשוף בקנף ובשלדה, אבל למרות זה התוצאה היתה 49 שניות.

הדבר שבאמת לא היה הוגן, אני פתאום רואה שאני מתחרה מול מיאטה הכחולה, שנעולה בצמיגי סימי סליקס שהיתה אמורה להתחרות מול המפלצות, מישהוא יכול להסביר לי למה, כי אם הייתי מתחרה עם הפלקין שהורדתי הייתי מבטיח שיפור ב 4 שניות לפחות למרות בריחה באינטרקולי מה שנתן לי לגדוש 0.8 במקום 1.5 וגם חשבתי לפני שהמסלול תכני ולא מהיר.

.

1. רוני שטרן לא התחרה עם צמיגי סמי סליקס אלא עם צמיגים נורמליים לקטגורייה

2. אני בספק אם הפאלקן שמותקנים אצלך נחשבים סמי סליקס. אתה מוזמן לשלוח את פרטי הצמיג כדי שנוכל לומר לך איך מדורג הצמיג שלך, רוב הסיכויים - שהוא סטנדרטי לחלוטין.

3. צמיגי סמי סליקס לא נוטים להוריד 4 שניות, גם לא 3...

מקווה לראות אותך בארוע הבא עם הצמיגים הטובים ועם הרבה רצון טוב :-)

בהצלחה

ניב

• תוכן חדש...