Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו חדש עם מערכת מובנת שאני רוצה להשאיר

עכשיו הבנתי שבישביל סאב אצטרך מתאם

איכות המתאם חשובה באמת כמו שאומרים?

אני רוצה להרכיב בסך הכל סאב

האם כדאי להשקיע גם בכבלי החשמל ולא לקחת סט פשוט של 100 שקל?

עד כמה הדבר משנה?

ועוד דבר

מישהו מכיר מישהו טוב באיזור חיפה שיודע להיתעסק בעדינות במערכות מקוריות של רכבים עדינים?

תודה.

פורסם

להוסיף סאב וופר על רכיבים מקוריים של רכב - לא מומלץ.

אם אתה תקנה סאב טוב - הוא פשוט ישתלט לך על כל הסאונד של הרכב. סט קדמי מקורי עם הגברה מקורית לא מסוגלים לתת שווי משקל הוגן כנגד סאב וופר מוגבר - וסאב וופר צריך למען האמת חייב להיות מוגבר ע"י מגבר חיצוני.

אולי סאב וופר 8 אינטש קטן שבקושי יוגבר אבל במקרה כזה עדיף לך כבר לדאוג שעל המגש האחורי יהיו מותקנים לך 6*9 טובים ופשוט לחתוך אותם (מבחינת תדר - צליל) עם סליל (תריץ חיפוש על בניית קרוס אובר) והם יתנו לך את מה שחסר לך.

אם אתה כבר רוצה סאב, תקנה מגבר ארבעה ערוצים וגם סט קומפוננט לדלתות הקדמיות.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה?

את ההחלטה כבר ביצעתי אני משאיר את המערכת ומוסיף סאב

יש לי סאב של קליף דיזדיין ואני אשתמש פשוט ב רבע מהעוצמה שלו

יש מישהו שיכול לענות לי על השאלה ששאלתי?

תודה

פורסם

אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות. אתה מעוניין להשאיר את המערכת הנוכחית ולהוסיף רק סאב?

באיזה רכב מדובר? יש כיום מגבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוצה להשאיר את המערכת המקורית של הרכב

ברכב לא מותקן עוד כלום..

יש לי סאב של קליף דיזיין ומגבר של סיירה 500 RMS מונו בלוק

איך אני עושה את זה בצורה חכמה עם מתאם והכל?

פורסם

לדעתי נוצרת כאן בעייה.

מנחת מקבל את הסיגנל דרך חוטי הרמקולים שיוצאים מהרדיו-דיסק, שכיום הם מחוברים אצלך לרמקולים של הרכב. ברגע שהם יועברו למנחת לא תוכל יותר להשתמש בהגברה של הרדיו-דיסק ע"מ להגביר את הרמקולים ותצטרך מגבר נוסף.

מגבר 4 ערוצים סיני זול ופשוט יעשה עבודה יותר טובה מהרדיו-דיסק המקורי, ככה שרק תרוויח מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא - ממש לא מחייב.

אתה יכול לפצוע את החוטים של הרמקולים ולחבר עליהם את המנחת - ככה שהרמקולים עדיין ינגנו והמנחת יקבל סיגנל גם כן ויוציא אותו למגבר שמרים את הסאב.

אתה צריך בסה"כ מנחת אחד ואני מציע לך לשים אותו על הרמקולים הקדמיים בכדי שתוכל לתת להם קצת יותר משקל, להנחית בצורה כזו את הרמקולים האחוריים שגם ככה כרגע, הסאב יהיה אחראי לתחום הבאס.

אולי כדאי לך גם לשים קבל שיחתוך את הרמקולים הקדמיים ב80 הרץ (500 מיקרופאראד) ואז אתה תקבל מערכת שנשמעת הרבה יותר טוב.

אבל עדיין - זה ממש לא מומלץ לעבוד על סאב מוגבר בלי מערכת מוגברת - זה פשוט לא זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...