Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השבוע בעז"ה אני צריך להעביר את הרכב טסט, יש לי בעיה עם חיישן חמצן שאני מודע אלייה ולכן נורת האזהרה דולקת, השאלה שלי האם ניתן לעבור טסט עם הנורה הזו דולקת, והאם יכול להיות לי בעיה בבדיקת 4 גזים כשחיישן חמצן אחורי שלי תקול?

וחלונות כהים אני יכול לשכוח מזה שיעבור טסט נכון?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תקלה בחיישן החמצן יכולה אכן לגרום לפסילה בבדיקת 4 גזים בטסט.

לגבי חלונות שחורים אז אם זה מאחור לפי מייטב ידיעתי לא אמורה להיות בעיה איתם.

על איזה רכב מדובר?

האם אחרי מחיקת קוד התקלה ע"י סורק תקלות הנורה נדלקת שוב כעבור זמן מה?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כאמור תקלה בחיישן חמצן יכולה ואף כנירא תפסול אותך במהלך הטסט.

כאשר החיישן תקול, המערכת לא שורפת את הדלק ביעילות ולכן נפלטים גזים ברמה גבוה מה שמפיל אותך בבדיקות הזיהום. סדר את הבעיה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

במבחן רישוי לרכב לא מסתכלים על נוריות, מה שכן זה יכול לגרום לעליה בזיהום האוויר ובכך לא לעבר מבחן פליטה 4 גזים לרכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בטסט חוץ מלחשוב על אם לדחוף לך מספר רכב חדש ולעשות עלייך כמה גרושים הם לא משקיעים בבחינה ואתה נשאר ברכב כל הבחינה כך שלא יסתכלו לך בפנים ובקשר לחיישן אם היה לך בעיה בחיישן אוויר הייתה מרגיש את זה על הרכב כשאתה לוחץ על הגז ככה שאם אים הבדל משמעותי אז אין שום בעיה

ולכל השאר תפסיקו להלחיץ אותו אין צורך להוציא מלא כסף על שטויות!!!

הכנה לטסט במוסך זו שטות במיץ ובזבוז כסף טוטאלי חוץ מבדיקת גזים שנדיר שרכב אם ותק של כולה 9 שנים על הכביש לא יעבור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אוריון אתה לא צודק. גם רכב שנת 2006 שהחיישן חמצן שלו תקול יכול להיפסל בבדיקת גזים.

אם אתה לא יודע מה זה ועל מה זה משפיעה אז פשוט שב בשקט או שתיקרא ותלמד קצת ואז תגיב. לא מדובר פה רק על המנורה, כי על המנורה לא יכשילו אותו.. אבל מנורות לא נדלקות ככה סתם, זה לא לקישוט.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אוריון אתה לא צודק. גם רכב שנת 2006 שהחיישן חמצן שלו תקול יכול להיפסל בבדיקת גזים.

אם אתה לא יודע מה זה ועל מה זה משפיעה אז פשוט שב בשקט או שתיקרא ותלמד קצת ואז תגיב. לא מדובר פה רק על המנורה, כי על המנורה לא יכשילו אותו.. אבל מנורות לא נדלקות ככה סתם, זה לא לקישוט.

א. הרכב שלי הוא שנת 2003, ממה שרואים במחשב התקלה היא בחיישן חמצן ובצילינדר 2 שהוא צורך יותר דלק (השלכות של חיישן חמצן תקול).

ב. כשמאפסים את התקלות במחשב הנורה אכן נכבת אך נדלקת אחרי שעה-שעתיים של נסיעה.

ג. אני מודע לתפקידו של חיישן החמצן, יש לי בעיה של קירטועים של הרכב לפעמים בתחילת נסיעה, זה כי הרכב עובד על ברירת מחדל של המחשב לגבי תערובת הדלק כי הוא לא מקבל מידע מחיישן החמצן.

ד. צופר לא תקין לא עובר טסט לפי מה שהבנתי, אצלי יש בעיה שרק אם מסובבים את ההגה חצי סיבוב רק אז הצופר עובד, כנראה הסליל בגלגל ההגה נקרע לכן אני מתכוון לעשות כפתור לצופר במקום להיכנס לסרט של לפתוח את גלגל ההגה ולהחליף סליל.

ה. חגורה במושב הנוסעים האחורי - אמצעי תפוסה ולא זזה, האם בודקים את זה בטסט?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

אם יש לך בעייה בחיישן החמצן הדבר עלול לגרום לכך שהרכב ייכשל בבדיקת 4 הגאזים. האמת שרוב הסיכויים שזה יקרה.

אני ממליץ לך לערוך את התמונה בסמלון שלך ולמחוק את מספר הרישוי...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

למה לא להחליף את החיישן?

לא חבל על תצרוכת הדלק והביצועים העלובים?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

יצא לי כמה וכמה פעמים לראות במכוני טסטים שונים

שכאשר צריך ללחוץ על הגז קבוע בסלד מסויים למשך כמה שניות כדי לבצע את הבדיקה

הבוחן מבקש לצאת מהרכב ויושב ללחוץ על הגז

ככה שזה לא נכון שלא נכנסים - תלוי במקום

ואני לא בטוח שזה חוקי לגמרי לבקש את זה..

בכל מקרה אני לא מאמין שיסתכלו על המנורות

זה בטח נועד רק כדי לא לגרום לבזבוז זמן

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
יצא לי כמה וכמה פעמים לראות במכוני טסטים שונים

שכאשר צריך ללחוץ על הגז קבוע בסלד מסויים למשך כמה שניות כדי לבצע את הבדיקה

הבוחן מבקש לצאת מהרכב ויושב ללחוץ על הגז

ככה שזה לא נכון שלא נכנסים - תלוי במקום

ואני לא בטוח שזה חוקי לגמרי לבקש את זה..

בכל מקרה אני לא מאמין שיסתכלו על המנורות

זה בטח נועד רק כדי לא לגרום לבזבוז זמן

אז ככה היום תודה לאל הרכב עבר טסט ללא כל בעיה מיוחדת.

בבדיקת 4 גזים באמת הרכב הוציא ערכים גבוהים/נמוכים מהמותר הטסטר ניסה איזה 10 דק' להוציא ערכים טובים ובסוף העביר אותי עם זה (הבדיקה היא 30 שנ' ובמשך כל ה30 שנ' צריך שהרכב יראה תוצאות טובות, אני לא יודע מה עשה הבוחן אבל נירא לי שהוא עשה בסוף בדיקת גזים של רכב אחר על המספר שלי בכדי שאני יעבור (: )

חוץ מזה חלונות כהים הורדתי את החלונות מאחורה ומקדימה למטה הטסטר נכנס לשניה והרים קצת את החלון הקדמי וראה שהכל בסדר, היה לי בעיה עם כיוון אורות שהמנוע אורות שלי נתקע למטה ואי אפשר להוזיז אותו, קצת משחק עם זה והוא העביר אותי בסוף למרות שאחד מפנסי אור הדרך היה מכוון לרצפה.

אני לא מציין את שם המכון שלא יחשבו שאני מפרסם אותפ אך הם אנשים טובים שלא מחפשים להתעלל בך על שטויות, המכון נמצא באזור ב"ש.

(מי שרוצה לקבל את השם יכול לפנות אליי בפרטי)

• תוכן חדש...