Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב. אני מתעניין בפולקסווגן פולו

אין לי צרכים מיוחדים, אני בעיקר בנסיעות די קצרות ליד הבית.

ראיתי שיש לאוטו הנ"ל כמה סוגי נפח מנוע ואני לא כ"כ יודע מה הכי יתאים לי (1000 או 1400 סמק)

מעוניין בגיר ידני.

צבע לבן

התקציב בעיקרון הוא בסביבות ה20000 ש"ח

אשמח אם תייעצו לי ותעזרו בתודה מראש עומרי

פורסם

ברוך הבא לפורום.

הרכב די מוצלח. מנוע ה-1.0 ליטר עצל מאוד ולכן ממליץ על ה-1.4 ממודל 97-98, חפש אחד עם היסטוריית טיפולים (כלשהי).

אם יש לך שאלה ספציפית אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אני מעוניין באותו רכב והשאלה היא מה המחיר שלו 1400 שנת 96-98 ומז"א היסטוריית טיפולים?כאילו יש מסמך שמפרט את זה?

פורסם
אני מעוניין באותו רכב והשאלה היא מה המחיר שלו 1400 שנת 96-98 ומז"א היסטוריית טיפולים?כאילו יש מסמך שמפרט את זה?

אם הרכב טופל במוסך מרכזי למשל, בעל הרכב יכול לגשת למוסך ולבקש מהם להדפיס את כל היסטוריית הטיפולים של הרכב במוסך.

כך אתה יכול לראות מה הרכב עבר וגם לעקוב אחרי קילומטראג'.

• תוכן חדש...