Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעסיק מאיים בקנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט מותר לו לאיים בפיטורין ואפילו לפטר אותך,אחרי הכל אתה גרמת לו לנזק כספי בגלל רשלנות שלך.

בקשר להשלמת הכסף, זה בעייתי.

אם זה לא היה כסף אלא נזק בערך של 50 ש"ח, אסור לו לקזז את הסכום מהמשכורת.

מאחר ומדובר בכסף מזומן, אני חושב שזה לא כ"כ חד משמעי.

אסור לו להגיד לך "חסר 50 ש"ח תביא לי את זה מהכיס שלך", מצד שני הוא יכול להגיד בתחילת העבודה שלך ביום הראשון שבסוף היום הוא מקבל קופה מאוזנת וקופה לא מאוזנת תגרור פיטורין מיידיים ואז בעצם הוא מבהיר שאם חסר לך 50 ש"ח, או שתשלם אותם מכיסך או שתפוטר.

רזמל,

איזה ביאוס שהוא הפסיק להשתתף בדיונים האלה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אפרופו דיני עבודה,

האם המעסיק יכול לבקש ממני כסף שהיה חסר בקופה בה עבדתי?

לדוגמא: אם בסוף היום הספירת הקופה היו חסרים 50 שקלים על פי כל החישובים, האם המעסיק יכול לבקש ממני להשלים את זה? וכמו כן לאיים בפיטורים?!

הוא בהחלט יכול לפטר אותך (עם התראה מראש ופיצויים במידה ומגיע לך אלא אם הוכיח שלא מדובר בחוסר בתום לב) אבל להשלים מכיסך רק אם יש לו הוכחות שלקחת כסף מהקופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איזה ביאוס שהוא הפסיק להשתתף בדיונים האלה?

הוא פוטר. היו חסרים איזה 50 ש"ח בקופה, וקנסנו אותו. אולי טעינו ?:roll:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא פוטרתי,לא נקנסתי ולא חסרים 50 שקל :wink:.

יש שירשורים שבמקום הדיון העניני הפכו למגרש הטלת חיצים. אני מעדיף להדיר מקלדתי ממחוזות אלה.

ברמת העיקרון למעסיק אסור לקנוס. (לועדת משמעת במקום העבודה - מותר, וכן לבי"ד). הרעיון של ערבות הוא סוג של פתרון למקרים מסויימים בפרט אם הוכח נזק, אולם לא רק זה עומד לרשות המעסיק.

פתרונות קסם -אין, צמצום אפשרויות -יש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברוך הבא בצל קורתנו :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...