Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מכיוון שיש לי כבר כמה דברים ששוכבים בבית אני כבר רוצה להתחיל להרכיב אותם על האוטו.

סאב CLIFF DESIGN CD129W

אחרויים KICKER 6X9 לא יודע דגם מדוייק אבל בדיוק כמו אלה שבתמונה (לא הרכב שלי).

מגבר לרמקולים Panasonic CYPA400

המערכת היא של פיוניר, מהחדשות, עלתה לי לפני שנה וחצי 2000 שקלים, לא זוכר דגם, משהו טוב.

אם ניתן לעזור לי להתאים זוג קומפוננטים טובים כי המורד דוטק שלי נשרפו.

אני מאוד נעול על קיקר DS600.2 מה אתם אומרים? בבקשה בגבולות ההגיון, המחיר מקסימום שלי זה 1000 שקל לקומפוננטים.

ומכיוון שהרמקולים האחרויים של קיקר מה שיש לי קרגע הם לא פחות ממדהימים, באמת, פשוט מדהימים, יותר טוב מכל דבר אחר שהייה לי, אז אני רוצה קיקר.

וכמובן מגבר מונו לסאב, תקציב עד 1600 שקל זה המחיר שהציעו לי על HIFONICS 1X600RMS.

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

מערכת אדירה , רכב תותח .

מה אתה מבקש פה תגובות על הכותרת או סיוע בהחלטה לקומפוננט

והרכיבים שלך לא כאלה אדירים בהתאם למחירם

הייתי מוותר על קומפוננט של קיקר! ומביט לכיוון דוטק אוביישן

תציץ בפורום על המלצות ותצליח לבחור

:roll:

פורסם

שלום לך,

קודם כל תבדוק למה הקומפוננט שלך נשרפו כדי לא לשרוף עוד סט , סט לא נשרף סתם ככה אלא בגלל תקלה.

בקשר לקומפוננט , ב1000 שקל לא תמצא משהו טוב יותר מדוטק , אלא אם כן יד שניה ופה יש לך מבחר דיי גדול .

הייברד אוביישן בלא הרבה מעל 1000 שקל , הרץ היי אנרג'י וכו'.

barakyv היה לו דוטק ואתה מציע לו פולס? :|

הקליף מוצהר מעל למה שהוא באמת מוציא , ככה שמגבר שמוציא פחות יספיק לו.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

הוא לא רוצה להשקיע יותר מידי בקומפוננט הוא לא חיפש להשתדרג.. הוא חיפש משהו שיעשה את העבודה שלו ויתאים לו המחיר

והדוטק לא בההרבבהה יותר טובב.. הוא פשוט יותר יקר טיפה יותר איכותי לא שווה את ה400 שקל הפרש..פשוט לא

פורסם

הייה לי דוטק אוביישן, זבל של דבר, לא ניגן בכלל, ונשרף, קודם המיד, אחרי זה טוויטר (בצד שני בכלל), ואז עוד מיד, ונשאר לי רק הטוויטר (אגב טוויטר חלופי של X5 שקניתי באוטו דיפו עדיין מחזיק, והמורל נשרפו, זבל גרמני).

האחרויים של קיקר, שמתי אותם לאחר כמה סוגים של רמקולים, כולל של מורל וJBL, עברו אותם בסיבוב, אפילו ללא מגבר, תותחים בקנה מידה לא יאמן. לא מחליף אותם.

בגלל הצלחה של רמקולים האחרויים אני כמעט וקניתי את הקיקר התתחים רק שהחלטתי להתייעץ פה, הקרב כעקרון הוא בין קיקר לבין פוקל 165V1.

למרות שאני לא אוהב צרפתים אמרו לי שהם מדהימים.

לגבי הסאב, בתיבה מקורית, חיברנו אותו למגברים שהריצו COMPCVR12 הריצו את הסוני האדום 15" ומשהו של פיוניר, והוא גם עקף אותם בסיובוב.

ובגלל זה אני רוצה מגבר טוב שיוציא מעל ומעבר למה שהסאב מסוגל.

פורסם
הייה לי דוטק אוביישן, זבל של דבר, לא ניגן בכלל, ונשרף, קודם המיד, אחרי זה טוויטר (בצד שני בכלל), ואז עוד מיד, ונשאר לי רק הטוויטר (אגב טוויטר חלופי של X5 שקניתי באוטו דיפו עדיין מחזיק, והמורל נשרפו, זבל גרמני).

מורל זבל גרמני? לא זכור לי שהן מגרמניה!!!

נשרפו , אני לא מאמין אלה בטוח בהתקנה לא נכונה וכיוונים לא במקום!

בכל מקרה החלטה שלך לשמוע ולהחליט

בלי קשר אני מאוד אוהב את פוקאל אבל לא תסדרות הנמוכות !

בכל מקרה אולי אחרים יציעו לך כל מיני הצעות אחרות ויותר מעניינות!

:roll:

פורסם

דבר ראשון מורל זה ישראלי, ונחשבת בין החברות הטובות ביותר בעולם.

דבר שני ההתקנה לא הייתה טובה או בעיה במגבר ובגלל זה המורל נגנו על הפנים ונשרפו בסופו של דבר.

אל תיהיה עקשן.

אתה מגיע למפגש אודיו צפון במקרה?.

תשמע שם כמה סטים ותחליט.

סטס.

פורסם

דבר ראשון מורל היא לא זבל גרמני

זוהי חברה ישראלית הפועלת שנים רבות בתחום ונחשבת כחברה איכותית מאוד.

אני לא מבין משפטים כמו אני בדרךכלל לא אוהב צרפיתית, מה זה אוטו? זה רמקול!!

בוא נגיד שהדוטק עם כיוון נכון ומגבר נכון יכולים לתת ביצועים מרשימים מאוד.

כמו כן אתה משווה את ה mt 12 לטוויטר x5 זבל סיני}?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אם תגיד מתי המפגש אני יגיע, בכל מקרה עכשיו הבנתי למה המורל נשרפו.

יש המלצות למגברים מעבר למה שרשמתי או לטוויטרים באמת טובים לא מעל ה 1000 שקלים?

פורסם

אתה יוצא למרוץ חמוש בתותחים או שאתה מחפש להתקין מערכת? עשית טרנספר למורל? מתי הם גורשו לגרמניה? מתי היה גירוש ספרד? מה שניראה לי זה שמורל עברו אצלך אינקוויזיציה.

פורסם
נשרפו הדוטק.?

זה מה שקורה שמחברים רמקול של 125RMS

למגבר שמוציא 64RMSX4

זה מגבר יותר מדי חזק?..

הוא יכול להתקין מגבר של 100X4 בקלות לא?.

בהתחשב שהוא משתמש רק ביציאה אחת ממנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...