Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אלה שחושבים ששנה כלא ו-10 שנים שלילה זה מוגזם, איזה עונש לדעתכם מספיק כדי שאותו נהג באמת ילמד ולא יחזור על השטות?. קנס כספי? בטוח לא. שנה שלילה? מעט מדי, זה יעבור מהר והטיפשות תחזור. כך יהיה לו עכשיו מספיק זמן כדי לראות איך זה להיות בלי רשיון. עדיף שיקבל את העונש אחרי עבירה ראשונה, ולא יהיה מאלה שנוהגים עם 50 הרשאות קודמות ומגיעים לבית משפט רק אחרי שהרגו מישהו על הכביש.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר, מה קרה פתאום כולם מרחמים על החלאה הזה כן כן החלאה הזה גם בעל עבר פלילי

גם נוסע שיכור פי 3 מהמותר מה הייתם אומרים אם הוא היה דורס מישהו שאתם מכירים ?

להזכיר לכם, פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית .

פורסם
ותאר לעצמך שהוא היה נכנס במשפחה (או אפילו בילד לצורך הענין) מה היית אומר?

אם ישנה תאונה כאשר הבן אדם פיקח אז ניחא- ניתן לומר שהוא היה צריך לנהוג יותר בזהירות וכו'... אבל כאשר הוא עולה לכביש לאחר ששתה המון (פי 4 זו באמת כמות רצינית) זה כמו לרצוח. שיסע על מסלול סגור ויסכן את עצמו, למה לסכן את הסובבים אותו.

לדעתי העונש מעולה ואולי הוא ירתיע אחרים בעתיד (אבל אני בטח תמים).

+1

הפעם זה נגמר בטוב.

רק לפני כמה ימם נהרג שוטר בגלל נהג משאית מטומטם שנסע שיכור!

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

לא מוגזם ולא עמיית, את פאריס הילטון הכניסו לכלא על נהיגה בשכרות, אז אני מסיק שבמדינות אחרות נהוג כך להעניש.

כששמעתי על זה חשבתי לעצמי הלוואי שגם כאן תהיה ענישה כזו.

אם זה לא ירתיע נהגים מעבירות חמורות, אז מצבינו באמת אנוש והשלב הבא שלי זה למכור את הג'יפ ולקנות נגמש

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בואו נשים דברים על פרופורציה, אל תהיו פתאום צדקנים, בטוח יש כאן אנשים שיוצאים ושותים איזה כוס בירה/כוסית וודקה וכו' ונוהגים.

מספיק ששותים חצי ליטר בירה וע"פ הינשוף זה כבר גבולי.

אז מה כל אחד שישתה חצי ליטר בירה+צ'ייסר מועמד לכלא? באמת, יש גבול, וכן אני מאלו שתמיד אוהבים לשתות חצי ליטר בירה אפילו אם אני נוהג, אני מודע טוב מאוד לכביש.

יכול להיות באמת שפי 4 מהמותר זה ממש שיכרון, אני לא בקיא ברמות אלכוהול, אבל מכאן וכל כוסית הכי קטנה תוביל לכלא, זה כבר הגזמה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

פריס הילטון נשלחה לשבוע בכלא ויצאה אחרי יום וחצי.

כמובן ששבוע זה מוצדק אבל שנה על העבירה הנ"ל אינה מוצדקת ולא תתקבל..

פורסם
בואו נשים דברים על פרופורציה, אל תהיו פתאום צדקנים, בטוח יש כאן אנשים שיוצאים ושותים איזה כוס בירה/כוסית וודקה וכו' ונוהגים.

מספיק ששותים חצי ליטר בירה וע"פ הינשוף זה כבר גבולי.

אז מה כל אחד שישתה חצי ליטר בירה+צ'ייסר מועמד לכלא? באמת, יש גבול, וכן אני מאלו שתמיד אוהבים לשתות חצי ליטר בירה אפילו אם אני נוהג, אני מודע טוב מאוד לכביש.

יכול להיות באמת שפי 4 מהמותר זה ממש שיכרון, אני לא בקיא ברמות אלכוהול, אבל מכאן וכל כוסית הכי קטנה תוביל לכלא, זה כבר הגזמה.

דבריך מאוד מדאיגים אותי כעד מומחה במשפטי הינשוף. אני מתפלא עליך - מהיכן הידע הזה "חצי ליטר בירה - גבולי"? אומר לך שלא דובים ולא יער. גם עם כמות הרבה יותר נמוכה תוכל למצוא את עצמך תחילה ללא רשיון לתקופה לא קצרה ורישום פלילי. אך לא כולם מודעים שזאת רק ההתחלה. יש גם מרב"ד שיכול לשלול לצמיטוט ללא הוכחות וללא גזר דין. ראה - הוזהרתה - לא צ'ייסרים ולא חצי-בירות ביום בו אתה נוהג.

פורסם

מעניין מה היה גזר הדין אם אותו נהג היה מסרב לעבור את הבדיקה...

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

היה על זה שרשור בעבר,הרוב הכמעט מוחלט אמר שאם הוא שותה - הוא לא נוהג. בלי קשר לזה שלדעתי כל מי שעושה את זה אידיוט.

וכן אני מאלו שתמיד אוהבים לשתות חצי ליטר בירה אפילו אם אני נוהג, אני מודע טוב מאוד לכביש.
זה מה שאתה חושב :roll:
פורסם

אתם מגזימים ברמות, העונש הזה באמת ממ מוגזם.

וכן, קנס כספי ושלילה קצרה זה כן מלמד את הלקח.

המשפחה שלי יצאה לבילוי בשבת אחד עם הילדים הקטנים ליער בצהריים, בשעות הערב נסעו לכיוון הבית. איך שיצאו מהיער (חורשת קרית גת) עצרו אות שוטרים.

אבא שלי שתה 400 גרם בירה, זה הראה בינשוף כמות של 1.5 (0.5 מעל המותר) וחבר של סבתא שלי שתה כ600 גרם בירה, זה הרבה 0.8 מעל המותר. הקנס ששניהם קיבלו זה שלילה של 11 חודשים של הרישון+קנס כספי של 3000 שקל, וכמובן 10000 שקל הוצאות של עורך דין. ההורים שלי לא מעיזים יותר לצאת לבילוי לא משנה איפה עם מי ולאן, גם אם מדובר בבקבוקון בירה של 330 גרם, לצאת לשם עם הרכב, או שאני אוסף אותם ומסיע או שהם מחפשים משהו אחר. במקרה הכי הכי גרוע הם פשוט לא נוסעים, או שנוסעים ולא שותים לו טיפה אחת של שתייה חריפה.

תאמינו לי שזה כן מלמד את הלקח, אף אחד פה לא מוכן לזרוק באוויר אלפי שקלים נקודות רישון ושלילות.

פורסם
באמת עונש מוגזם!!.

עם סימלון כמו שלך, אני לא מתפלא בכלל שאלו דעותיך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מסכים עם העונש לגמרי.

רוצה לשתות? קח מונית!

אין סיבה שנהג יסכן אחרים בכביש רק כי הוא רוצה להנות מבירה או שתיים.

אין לו את הזכות לסכן לי את החיים או את החיים של כל אדם אחר.

פורסם

העונש אינו מוגזם כלל, צודק ואמיתי וכן ירבו כמוהו.

סוף כל סוף מגיע שופט שמרים את הכפפה ונותן עונש כדין, לא עוד עסקות טיעון ושאר התוצאות המגוחחות של מישפטים של אנשים שבשכרות גרמו לנזק.

כך אולי אנשים ילמדו, שאם אדם ללא עבר פלילי כלל, ניתפס נוהג בשכרות (ויש לציין שהתקבלו תלונות על כך שהוא נהג בזיגזגים וסיכן את התנועה, כלומר ישנו המצב שהיה עלול להיגמר בתאונה הנסיעה שלו) ועוד עם כמות של פי 3 מעל המותר, ונישלח לכלא לשנה מאסר בפועל, הלוואי וכל השופטים ילמדו, שבפעם הבאה איזה נהג שלא היה ממש איכפתי כלפי הנוהגים בכביש ולא מודע למעשיו, עולה על הכביש שיכור ועושה תאונה עם ניפגעים ואף הרוגים, אז המצב שלו יהיה יותר גרוע, לא שנה אלה הרבה יותר, וכניראה על תכן הריגה או אף יותר.

אפילו השופט בעצמו אומר שנימאס לו מעבריינים שיוצאים עם עיסקות טיעון, וגם אני אומר, זה פשוט בושה למערכת המישפט בארץ שישנם אנשים שהרגו ואף ליפעמים רצחו ובעיסקת טיעון יוצאים עם עונש מינימלי.

שיתחילו להעניש, ורק ככה ילמדו, או שהתאונות יפחתו מיכך שאנשים יקלטו שגם הרישיון שלהם, וגם החיים שלהם בסכנה, שכן נהגת בשכרות ניכנסת לכלא, ואז יש לך כבר נקודה שחורה בחיים, או שפשוט יפחתו כמויות הנהגים כי הרבה אנשים יבלו בכלא או בשלילות לטווח ארוך.

אמן, אמן ומישהו ירים כבר את הכפפה ויעשה סוף "לצחוק מהעבודה" שעושים העבריינים למערכת המישפט בארץ.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
עם סימלון כמו שלך, אני לא מתפלא בכלל שאלו דעותיך.

איזה קרימינל, הוא אוהב בירה! בואו נוציא אותו להורג.

• תוכן חדש...