Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

USB pioneer p6050ub לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי לחבר כמה DOK כמו סאנדיסק U3 וקינגסטון רגיל של 4 גיגה והמערכת לא קוראת אותם!!

למישהו יש ניסיון עם DOK ו p6050ub שה USB עובד לו???

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

נסה לאתחל את הDOK לפורמט FAT32

יש לי 600UB אותו דבר ועובד לי הDOK ללא בעיה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אצלי עובד מצויין ... אצלי מחובר 8 ג'ג'ה אבל לא מלה בשירים יש לי בשימוש 4 וחצי ג'גיה והוא עובד לי מצויין..אבל קצת נתקע לי אבל זה עובד ללא בעיה ..

אולי יש לך דפקת ברדיו דיסק הרדיו הזה לא ממש מוצלח יש בו המון העיות ..עוד כמה חודשים תראה שהרדיו נכבה לך כשאתה מדפדף בשירים ...אני מכווה לך שלא יהיה לך בעיה בו..

בהצלחה

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

לאחרונה נפתחו כמה ת'רדים על המכשירים של פיוניר ואקליפס בנושא ה DOK.

אני מציע לכולם לקרוא טוב טוב את המניואלים של המכשירים ולראות שאתם מתפעלים אותם כמו שצריך.

אני לא מאמין שיש בעיות במכשירים כמו שאני נוטה להאמין שאנשים מחברים DOK בפורמט שהמערכת לא מזהה, DOKים עם שלל תיקיות ותוכנות נוספות עליהם וכו'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את איתמר, גם ה-DOKים יכולה להיות בעיה

גם לי בהתחלה הייתה את אותה הבעיה אותו המכשיר, ה- 6050UB

אמרו לי שיש איזו תוכנה או משהו כזה בסוגים שונים של זיכרון נייד, ואפשר לאפסף אותה או למחוק אותה מכלל

אז מחקו לי אותה בסדנת אודיו, והכל הסתדר

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...