Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש משקפי שמש איכותיות בלבד כמתנה לעצמי אחרי ניתוח לייזר להסרת משקפיים,

כאחד שעבר את זה אני לא מוכן להפקיר את העיניים.

הלכתי היום לאופטיקה הלפרין ויש שם 2 זוגות מתנה על כל קניה של זוג אחד, זה כבר אומר לדעתי על האיכות.

אבל אני לא יודע איזה תכונות חשובות בעדשות כדי לחפש את זה.

אשמח לכל מידע שיעזור לי לשמור על העיניים!

איזה חברות נחשבות טובות?

איזה תכונות חשוב שיהיה לעדשות?

מבחינת כסף אני מוכן עד 1000 ש"ח אבל ממש לא חייב במחיר הזה.

תודה.

פורסם

על משקפיים טובות אמור להיות מצויין מידת סינון שלהם ל-UV ובד"כ נותנים גם תעודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איכות? ללא ספק או סרנגטי(serengeti) או וורנה (VUARNET).

המשקפיים של סרנגטי לטעמי קצת מכוערות, אבל אצל וורנה ניתן למצוא משקפיים שיהיו גם איכותיות וגם יפות בסביבות ה 200 דולר (מחירי חו"ל, בארץ הם משום מה מתעקשים לקחת על המותגים הנ"ל בערך פי 2 מאשר העלות בחו"ל).

ROOONEEYY

פורסם

אומרים שאוקלי (Oakley) הם משקפיים מאוד מאוד איכותיות ברמת העדשה. העניין הוא שהן משקפיים שיותר משדרות מראה ספורטיבי. אתה יכול ללכת על המראה הקלאסי - Rayban שהן משקפיים עם מוניטין מצויין וגם ניראות מעולה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
איכות? ללא ספק או סרנגטי(serengeti) או וורנה (VUARNET).

המשקפיים של סרנגטי לטעמי קצת מכוערות, אבל אצל וורנה ניתן למצוא משקפיים שיהיו גם איכותיות וגם יפות בסביבות ה 200 דולר (מחירי חו"ל, בארץ הם משום מה מתעקשים לקחת על המותגים הנ"ל בערך פי 2 מאשר העלות בחו"ל).

מצטרף להמלצה על סרנגטי.

אני בעליהם המרוצה מאוד של Serengeti Rx Prescription Aviator Velocity, עדשות מדהימות. מאוד נוחות לנהיגה (אדומות מבפנים, בהתחלה קצת מוזר, אבל מתרגלים מהר מאוד מאוד), ובערפל וימים חשוכים משהו, הן אשכרה עוזרות לראות.

מה שכן, המחיר ששילמתי עליהן הוא בידיוק המחיר שנדרש בחו"ל (בזמנו - 1400 ש"ח), באופטיקנה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא מזמן גם אני התלבטתי לגבי קניית משקפי שמש והנה כמה מותגים שנחשבים איכותיים:

1. אוקלי - נחשבים לרוב למשקפים מאוד איכותיים מבחינת העדשות שלהם, יש להם שלל דגמים ועיצובים שונים. הבעיה היא שהם מאוד יקרים!!

2. רודי פרוג'קט - גם משקפי שמש איכותיים, בעיצוב ספורטיבי. המשקפיים הם תוצרת איטליה. הם פחות יקרים מהאוקלי, אבל גם הם יכולים להגיע לאיזור ה700=900 ש"ח למשקפיים עם עדשות מקטבות וכדומה.

היבואן שלהם יושב שכפר נטר ליד נתניה, אני מציע לקפוץ לחנות לבדוק.

3. ריי באן - גם משקפיים איכותיים ומאוד יקרים. שמעתי הרבה המלצות על דגם הטייסים (או איך שזה לא נקרא) עם העדשות המקטבות בצבע ירוק.

יש בנוסף את סרנגטי, וורנה ועוד כמה מותגים שאולי שכחתי. מה שכן, בסופו של דבר אין כמו ללכת למדוד את המשקפיים ולבדוק את העדשות והחליט מה הכי מתאים לך.

בכל מקרה, אם אתה מחליט לקנות אני ממליץ לגשת לחנות שמתמחה במותג (או כמה מותגים) כלשהו, המבחר של הדגמים שם יותר גדול משמעותית. ו

כאמור היבואן רודי פרוג'קט יושב בכפר נטר, לאוקלי באתר הבית יש פירוט של חנויות בישראל שבהן נמכרים המשקפיים שלהם, ולריי באן אני גם מאמין שיש חנויות שיש להן מבחר גדול של הדגמים.

פורסם

+ 1 על רודי פרוג'קט. אצלי כבר שנתיים. ומחזיקות מצויין!

ויתרון גדול.

אפשר להחליף חלקים. כמו עפונים בקלות. עדשות. וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ממש אהבתי את המראה של פרוג'קט, לפחות בתמונות.

מחר אני רוצה לעשות סיבוב בחנויות.

באילו רשתות כל החברות שהומלצו נמכרות?

איזה יש באופטיקנה?

פורסם

ממליצה בחום על אוקלי.

כרגע עם האוקלי ה4 שלי, שיש לי אותן 5 שנים, מאוד איכותיות, נוחות וצמודות לפנים, שרדו מאות מתקנים בלונה פארק, אלפי רכיבות על סוסים ואופניים (וכמה התרסקויות).

היבואן החדש נותן עליהם שרות מעולה, הזמנתי להן עדשות חדשות, אפונים והכיסוי הזה לידיות וחייבו אותי רק על העדשות.

8)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

צדיק אחד בסדום - gadik6

משקפיים זה זכר! ז-כ-ר , משקפיים נוחים, יפים, טובים וכן הלאה , היחיד של משקפיים זה משקף (כן כן, כמו אופניים שהם גם זכר, היחיד של אופניים זה אופן).

סוף שיעור לשון. :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ממש אהבתי את המראה של פרוג'קט, לפחות בתמונות.

מחר אני רוצה לעשות סיבוב בחנויות.

באילו רשתות כל החברות שהומלצו נמכרות?

איזה יש באופטיקנה?

היבואן של רודי פרוג'קט יושב בכפר נטר, יש תחנת רכבת רבע שעה הליכה משם (ניתן גם לתאם עם הבעלים שיאסוף אותך).

בסך הכל מקום מאוד מומלץ, אבל רק אם המשקפיים יתאימו לך (לי למשל הם לא ממש התאימו, אבל אני כאמור מקרה קצה :-P ). תריץ בגוגל רודי פרוג'קט ישראל ותגיע לאתר שלהם (לי משום מה לא עובד כרגע).

http://oakley.com/

זה האתר של אוקלי, אתה יכול להתרשם מהדגמים, וגם יש לך בצד ימין למעלה את הSTORE LOCATOR שם אתה יכול למצוא חנויות בארץ שמשווקות אוקלי.

בעיקרון יש לך באופטיקנה ואירוקה גם דגמים של רודי פרוג'קט ואוקלי, אבל אין כמות לקנות ממקום שמתמחה באחד המותגים.

לגבי ריי באן, וורנה וסרנגטי אותם גן ניתן למצוא באופטיקנה ואירוקה (בשניהם אפשר למצוא לא מעט ריי באן).

ממליצה בחום על אוקלי.

אלפי רכיבות על סוסים ואופניים (וכמה התרסקויות).

8)

אמרתי לך להיזהר עם האימון קווים :wink:

צדיק אחד בסדום - gadik6

משקפיים זה זכר! ז-כ-ר

למען האמת זה צדיק אחד בדימונה :idea:

ואת נטלי (אני מקווה שזה השם מאחורי NTL) עוד אפשר להבין, היא בטח פמיניסטית :lol: אבל לאחרים אין מחילה.

פורסם

ממליץ מניסיון אישי על CEBE.

לי יש אותם כבר למעלה מ-4 שנים, הם עברו שרות צבאי לא קל וטיול בדרום אמריקה.

העדשות פולורייז פשוט מצויינות, זה הוכח בטיול שלי באזורים מושלגים ותחת קרני שמש ישירות.

אחרי שניסתי כ"כ הרבה סוגים ה-CEBE תמיד הרגיש נפלא על העיניים.

אם אני אחליט להחליף אותם אני אקנה ריי-בן שגם הם מצויינות (אבא שלי שנים עם ריי-בן וגם חברים קרובים ממליצים).

פורסם

זהו נקנה RAY BAN ב 1050 ש"ח אצל אירוקה.

הגנה מלא מפני קרינה UV ועדשות פולארויד!

אני מרוצה.

תודה לכולם.

משקפיים.jpg

• תוכן חדש...