Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי עבר בארץ - מי עדיין שרד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מן הסתם , אבל הכוונה הייתה לדגמים היותר ישנים :)

פעם במגזין "אוטו" פורסמה אולדסמוביל 98 שנת 1964 קבריולט, שהייתה שייכת בעבר לקצין ירדני אם אינני טועה.

יש גם פליימוט ברקודה, זו שהוחרמה מחצר הארמון הירדני כשלל מלחמת ששת הימים.

הכי מעניין אם יש בארץ קודה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
מה עם רנו דופין , קטר שבו , סיטרואן GS , פג'ו 104, 204, 304 , 404 פולקסווגן 411 , ברזיליה, K70, טאונוס , גרנדה , קונסול , קורטינה,אנגליה ,קפרי , פג'ו J5 (זינזנה, אוטו גלידה, סנוקרסט) , סובארו FF , סובארו 1300 סובארו DL

איפה הם כיום ????????????

מעוז, נדמה לי שכוונת הכותב היא למותגים ומפעלים שלא קיימים היום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מילדותי התעניינתי בדגמי המכוניות השונות ומותגיהם. מהמכוניות השונות שראיתי בכבישים בשנות ה - 60 וה - 70 כמובן שרדו רק חלק מהיצרנים, ורוב המכוניות עצמן אבדן בתהום הנשייה.

חשבתי על אותם מותגים שיצא לי לראותם ואין אותם יותר בארץ כחדשים.חלקם הגדול של יצרנים שפסו מן העולם. מסקרן אותי לדעת אם שרדו מכוניות מיצרנים אלו , במצב נסיעה או בתהליך שיפוץ.

יש לי השערות חלקיות ואשמח לעידכונים מלומדים.

לרשימה לפי ארצות :

הולנד : דאף - בשנות ה - 60 ראיתי יחסית הרבה דגמי 33, 44 , ו - גם 55. אין לי מושג אם שרדו. - יש דאף כלשהיא אצל שיטרית, ברח' המסגר, תחת ערימת ג'אנק- לא יודע בדיוק, איזה דגם זה. יותר מזה לא ראיתי.

גרמניה : NSU - ברור שיש פרינץ 4 ו - 1000/1200 , וגם RO 80 בודדות. -יש כמה RO80, חלקן עם מנוע וואנקל, חלקן כבר אחר. כמובן, שיש עוד כמה פרינצים שונים, חלקם אפשר לראות באים למפגשים, חלקם עומדים במצבים שונים.

מסרשמידט - יש בודד/ות .

DKW - לא ידוע לי אם שרד. -יש כמה בארץ, לפחות אחד אני יודע אצל מי, והוא במצב של "רוצים לשפץ", נכון להיום.

בורגווארד - בודדת. -אין לי מושג...

איטליה : אינוצ'נטי - האם שרדו ? -כן, לפחות אחת במצב מצויין מגיעה לפעמים למפגשים.

וספה - בודדות (?) -בודדות?!?!? -יש אותן המון, וכל הזמו צצות עוד, בכל מיני מחסנים, רובן עוברות בזמן האחרון שיפוץ וחוזרות לכביש במצב כזה או אחר, חלק גדול מכירים ונפגשים כל הזמן/באים לאירועים של מועדונים שונים.

ארה"ב : צ'קרס - מוניות . לדעתי לא שרדו. -לא יודע לגבי ממש היום- נכון ללפני כמה שנים: לפני כ-8-9 שנים הייתה בת"א צהובה, עם תוספת מכוערת של הגג- לא מאמין, ששרדה, הייתה כחולה במצב טוב אצל אספן- לא ראיתי כמה שנים, אך מאמין שעדיין קיימת ובאותו מצב, והיו עוד כל מיני, שוב- הכל לפני כמה שנים, אבל אני די בטוח, שלפחות הכחולה עדיין קיימת, כי הייתה אצל אספן ובמצב מעולה!

דה סוטו - (זכורות לי מוניות שירות קורונדו) - לדעתי לא שרדו. -יש בחור בפורום, שמנסה לשפץ טנדר דה סוטו, אולי יש עוד משהו...

אמריקן מוטורס AMC והחברות שהוכללו בו (NASH, RAMBLER, HUDSON,FRAZER) - בודדות שרדו.

סטודיבייקר (לארק) - שרדו לא מעט.

וויליס - שרדו.

פאקארד - לא שרדו.

בריקלין - ראיתי פעם בודדה.

טורקיה : אוטוסאן (ע"ב פורד) - לא שרדו...

יפאן : הינו - קונטסה : שרדו בודדות.

צרפת : סימקה (ובהמשך טלבוט) - שרדו בודדות.

חברת הבת - מאטרה - בודדת.

פאנהרד - בודדת.

ישראל : אוטוקארס : סוסיתא / סאברה / רום וכו' - שרדו לא מעט.

בריטניה : שרדו בוודאות : אוסטין , אוסטין היילי, מוריס , ווקסהול, MG , טריומף , רובר, הילמן.

לא ברור אם שרדו : סינגר,האמבר, ראליאנט, וולסלי, סטנדרט, ריילי, סאנבים, ארמסטרונג סידלי, ואנדן פלאס. -אני מכיר לפחות רליאנט "סופרוואן" (תלת גלגל) אחד אצל חבר, שמשפץ אותו לאט לאט, היה עוד אחד אצל מישהו במצב סביר, לא יודע מה איתו, ונידמה לי שראיתי למכירה אחד עם 4 גלגלים- זה מה שאני יודע...

מן הסתם הרשימה חלקית , ונפלו בה טעויות . התנצלותי .

אם יש מי שיכול להוסיף ו /או לתקן - אודה ביותר.

עניתי בכחול על מה, שידוע לי, והצלחתי להזכר כרגע...:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היתה אחת זרוקה בחצר של איזה אספן מושבניק במרכז ונעלמה לפני יותר משנה.

היום היא ממש לא זרוקה, ונימצאת בידיים של אספן/משפץ רציני. יותר אני לא ראיתי כאלה בארץ...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...