Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכר החליף גאנטים- מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיט מקורי של m3 (הכוונה שזה מפלסטיק ולא פיבר), בכנפיים זה לא הדבקה! זה כנף שלמה (ללא איתות), קפיצים, בולמים, גג קשיח (שעולה הון), דלתות שחף (ממש לא זול), אגזוזים, פנסים הוחלפו בכל האוטו, מערכת ממש יקרה עם מסכי דיוידי בכל מקום, קסנון איכותי בפנסים ובפנסי ערפל (4 במספר), מקדימה יש תוספת מקארבון פיבר (לא צילמתי מקדימה אז לא רואים). הכל מקורי ולא תוצרת הארץ:roll:...

אני על שלי השקעתי 30 אלף ובן אדם ממוצע לא יבין על מה אז פה? באמת אין לכם מושג כמה עולה כל דבר הא...

ולא דיברתי על הגאנטים (הסט הקודם היה גאנט מדהים שמאחורה יותר רחב ממקדימה ועמוק רק מאחורה מצופה ניקל).

באמת שאני נמצא הרבה בכפרים (ביטון יודע :-)) ואני יודע מזה במוו עם עבודה "ערבית" איך שחלקכם קורה לזה, אבל הרכב הזה ניראה מעולה ואיכותי. מי שידיע ב7 למפגש יזכה ליראות אותה במציאות כניראה ואז שישפוט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חושב שזה מדהים, אני חושב שזה מזעזע.

כל אחד וטעמו האישי.

לטעמי, הרכב הפך להיות מצועצע לחלוטין, מעולם לא הצלחתי להבין את הקשקוש הזה של ההדבקות M3.

כאילו, על מי הם עובדים? יש לך M3 תהנה, יש לך BMW 330? אחלה של רכב, אם יודבק עליו M3 זה לא יהפוך אותו לאחת כזאת.

זה פשוט כלכך מגוכך, בדיחה.

בכל אופן, אין בעיה להתקין ג'אנטים של 20" עם רכבים כאלו, אבל זה צריך להוסיף לרכב ולא לגרוע ממנו.

משהו בסגנון הזה:

E90_03.jpg

under construction..

פורסם

עניין של טעם. סביר, בסך הכול,

רק שאני לא מסוגל להבין איך אפשר לנסוע

עם צמיגים שמשפשפים את הכנפיים. בטיחות, מישהו?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

:-)אני אגיד מה הסיפור של המכסה דלק...

פעם היה לרכב קיט אחר לגמרי. לטעמי די מגעיל. ניראה היה שלבן אדם אין טעם בכלל. אחרי זה, לא יודע מה השתנה אבל הוא התחיל לשים לה תוספות הרבה יותר הולמות כמו קיט של m3, הנמכה וכו...מה שכן כניראה עדיין נשאר טיפה מה"חוסר טעם" על המכסה דלק.:lol:

פורסם
הרכב יפהפה, אהבתי בהחלט מראה של חו"ל, כדאי להשקיע בצנרת אמיתית שמתפצלת ל2 ולא בזיוף.

ולשים מכסה דלק מקורי, והרכב נראה מושלם לטעמי.

פורסם

הג'אנט יפה, אבל המידה מזעזעת. מה רע ב 19" או 18"??

חוץ מזה האוטו נראה כאילו הוא יצא משכונת הרכבת בלוד (ויסלחו לי תושבי השכונה)

לא הטעם שלי.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
האמת שהוא משפשף את הכנפיים בהמון מצבים !

על טעם וריח אין מה להתווכח וכל עוד בעל האוטו אוהב את מה שיצא, יבושם לו!

מצד שני, לנהוג בכל רכב שהוא עם צמיגים שמשפשפים את הכנף בהמון מצבים זה הפקרות, גובל בפשע והלוואי והוא יקבל הורדה מהכביש לפני שהוא יהרוג מישהוא כשהוא יפוצץ צמיג במהירות גבוה תוך כדי סיבוב (דרך אגב, בוחן תנועה יכול לפסול את הרכב גם אם המידה החדשה מאושרת ברשיון!)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק אני חושב שזה מטופש לקנות קבריולה ואז לשים לה גג קשיח כשאפשר פשוט לקנות קופה? ובנוגע לג'נטים: זה אפילו יותר מטופש לקנות ג'נטים שמשפשפים את הכנף - מעבר לנושא הבטיחותי זה לא מאפשר לרכב להתנהג בכלל, כי בכל סיבוב בו המתלים מועמסים יש חיכוך. סתם שופוני...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סתם שופוני...

רק שהשופוני הזה עלול לעלות בחיים של מישהוא :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היתה לי בעבר בעיה של שפשפת

פשוט אי אפשר ליסוע ככה שכל מטר שומעים פחח פחח פחח

איך אפשר להיות מבסוט שהרכב נראה טוב וג'אנטים חדשים ועדיין יש רעשי פחח פחח פחח

הלכתי לפחח ***** אנא נקה את המקלדת באיזור האות ח **** והוא סידר לי את זה

מאחור היה צריך לקפל פנימה את הסיומת של הפח בכנף,

מלפנים היה צריך למתוח את הכנף כלפי חוץ באופן שווה לכל אורכה וכך גם הקצה שלה התרומם מעט מעבר לכך שהוא התרחק מהצמיג.

עם הכנספיים הקדמיות זו היתה פעולה ממש קשה אבל נתנה מראה של ניפוח נוסף לכנף

יש גם גבול שאפשר למתוח כדי לא לפוצץ את הצבע ואפשר לעשות את זה רק עם כלים מיוחדים של פחחים

לגבי הג'אנטים עצמם, לדעתי אם שמים כבר קיט של M אז גם ג'אנטים של M

הגאנטים יכלו לשבת יותר יפה אם הרכב היה יותר מקורי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...