Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכר החליף גאנטים- מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמפתיע אותי כל פעם מחדש היא שאנשים באמת תמיד חושבים שגדול יותר = טוב יותר, או יפה יותר במקרה הזה. יצרני רכב יוצרים בתי גלגלים בגודל מסוים כי זה הכי מתאים לצורה של הרכב. רוב הסיכויים שהרכב ייראה הכי טוב כשהגלגלים ממלאים את בית הגלגלים כמעט לחלוטין, אבל לא יותר. בדיוק כמו שגלגלים קטנים מדי ייראו מגוחך על הרכב, גדולים מדי ייראו טיפשי באותה המידה - כמו גבר בגובה 1:60 עם מידת נעליים 48, או ילדון "פרום דה הוד" ששוקל 45 קילו ולובש מכנסיים שיהיו קטנים על בנימין בן אליעזר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לדעתי מצועצע מדי, נראה OVER מכל הבחינות.

מה שכן, יכלתם לקפוץ 20 מטר אחורה לדפוק איזה מנה אצל חאזן הייתם חוזרים הביתה בכיף :lol:

פורסם

הג'אנטים יפים אבל אינם מתאימים לרכב. לא במידה הזאת בכל מקרה.

הגג ניראה נחמד מאוד אבל כמו שנאמר פה, למה לקנות קבריולט ולשים גג קשוח אם אפשר לקנות קופה?

ואני ממש לא מבין את האנשים שיש להם אחל'ה רכב(ואני לא מדבר רק על זאתי אלא גם על כל מיני סדרות 6 למיניהן) אבל הם לוקחים אותו והופכים אותו לאוטו ערסי מזוייף(למרות שעלה המון כסף) על ידי הדבקת כל מיני שטויות על מנת להציג את הרכב כמשהו שהוא לא. אוטו ייראה הכי יפה כשהוא יהיה כמה שיותר איכותי וכמה שיותר מקורי.

בכל אופן זוהי דעתי. לבעל הרכב - שיהנה.

פורסם

אותי מבאס ליראות דברים שניראים כמו משהו אחד, אבל בעצם הם לא כאלה.

לא משנה כמה השקיעו ברכב הזה, אבל אני מעריך את הרכב הזה פחות מרכב כזה אילו היה מקורי.

יש שיפורים ויש "שיבורים". ברגע שגלגל נוגע בכנף, הרכב מייד עובר לקטגורייה של "שיבורים" אצלי - זה לא פונקציונלי, זה מזוייף ואני מניח שגם לא בטיחותי.

גם בתמונה רואים שג'נט רחב יותר מצמיג (יכול להיות שאני לא רואה טוב).

יש תוספות/שיפורים אפטר מרקט שבאמת מוסיפים כשמשתמשים בהם נכון.

לפי דעתי צריך לעשות משהו. או להרחיב כנפיים או לשים ג'נט וצמיגים קטנים יותר. אז הרכב יחזור להיות אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברים אתם מאבדים קצת את הכיוון, אני מסכים שחייבים לסדר את עניין השיפשוף של הגלגלים בכנפיים כי זה בטיחותי, אבל הרכב נבנה ל"SHOW" לא לביצועים ולא לפרקטיות, כל היופי ברכבי תצוגה כאלו זה היצירתיות שבהם, לקחת קבריו ולשים לה גג קשיח חצי זכוכית וג'אנטים גדולים מאוד זה חלק מהSHOW, זה מה שהולך בנישה הזאת.

פורסם

גג קשיח שמים בחורף. זה מאוד פרקטי. הלוואי והיה לי כסף לקנות לרכב שלי גג קשיח עכשיו. לא מבין איך לא הגעתם לזה לבד...

היא 2500. והסיבה שהגאנט שיפשף את הכנף זה כי הרכב מונמך לריצפה. הוא הגביהה בערב את הרכב טיפה ועכשיו הכנף לא משפשפת יותר. בכל מקרה אני אישית מעדיף רכב כמה שיותר נמוך וגאנט מידה יותר צנועה.

ולבגירה,בוחן יכול ללכת לחפש אם הגאנט מאושר. אפשר להשיג אישור למידה חריגה דרך היבואן ועם האישור הזה לאשר מידה שלא קיימת בספר שיש במכוני הרישוי. אז על סמך מה בוחן יוריד את הרכב מהכביש? הוא כניראה יכול מהעצבים אבל אתה מחזיר אותו בשניה לכביש, רק תגיע לטסט ותעבור אותו רגיל...המידה גם ככה מעודכנת במחשב שלהם. וחוץ מזה זה ממש לא הסידרה 3 הראשונה בארץ עם גאנט 20 ברשיונות.

הינה אחת שכבר קיימת יותר מ3 שנים:

DSCF2007.jpg

וחוץ מזה כניראה מזמן לא ביקרת בנצרת כי ליראות שם לאנסר עם 18'' ברשיונות זה לא מראה נדיר. אולי אצלכם במרכז מזמינים מסוק כשרואים כזה רכב אבל פה זה לא כזה ביג דיל.

**אריק, אין לי תמונה מקדימה שלה. ניסיתי לימצוא תמונות מהמפגש שעבר כשהוא הגיע אבל לא מצאתי.

והגאנט החדש צריך להגיע סוף שבוע. :-)

פורסם

מעבר לזה שאני לא אוהב ג'אנטים שחורים (על טעם וריח ..), הפס כסף שמסביב לגלגל נראה כמו גלגל אופניים, כשהגודל של הגלגל לא רחוק מזה.

חבל, היה אפשר להרוס בהרבה פחות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
.

ולבגירה,בוחן יכול ללכת לחפש אם הגאנט מאושר. אפשר להשיג אישור למידה חריגה דרך היבואן ועם האישור הזה לאשר מידה שלא קיימת בספר שיש במכוני הרישוי. אז על סמך מה בוחן יוריד את הרכב מהכביש? הוא כניראה יכול מהעצבים אבל אתה מחזיר אותו בשניה לכביש, רק תגיע לטסט ותעבור אותו רגיל...המידה גם ככה מעודכנת במחשב שלהם. וחוץ מזה זה ממש לא הסידרה 3 הראשונה בארץ עם גאנט 20 ברשיונות.

מעניין את הסבתא של הבוחן מה המידה ברשיונות (או מה המידה המקורית של הדגם), שפשוף של הגלגל בבית הכנף הוא ליקוי בטיחותי ומצידו הוא משבית את הרכב וזהוא.

ברור שהעובדה שהמידה הזאת מקורית לרכב לא יעזור לך בכלום כי ברכב המקורי הגלגל לא משתפשף בכנף ולכן הוא לא אומר לך תחליף ג'אנט או תחליף בולם, זה לא מעניין אותו, כל עוד הליקוי הזה יתוקן.

במקרה קיצון הוא יעכב את האוטו יגרור אותו למשטרה ויביא מומחה מקאמור שיסביר לו בדיוק מה נעשה ברכב הזה (וזה כבר נעשה בעבר)וממצב כזה להחזיר את הרכב לכביש זה כבר ממש פרויקט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב עצמו שהוא מקורי הוא מדהים, רואים שזה פלסטיק על הכנף, דמוי כונס ההוא...

באמת הג'אנטים מכוערים צורה של אופניים אשכרה, הוא בטוח משפשף המון את הכנף וגומר את הצמיגים.

ב 100 אלף שקל הייתי משאיר את הרכב מקורי ומשקיע בבית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אולי זה הצד החולוני שבי או אולי זה הצד הטוניסאי שבי אבל אני דווקא אוהב את הרכב.

אני בטוח שאת בעל הרכב לא מעניין אם חושבים שהוא ערס או מצועצע או כל דבר אחר, בעל הרכב רצה שכשהוא יעבור ברחוב

הוא יסובב ראשים ונראה לי שבזה הוא הצליח.

זה כמו שיעבור מולי ברחוב איזה באדי-בילדר מפומפם ברמות, אני אישית אחשוב שזה מוגזם אבל זה עדיין יהיה מרשים.

כך גם הרכב, מרשים ובהחלט נראה מושקע. זה עניין של טעם.

רק המדבקה של ה-M3 מגוכחת ברמות !!!

פורסם

אוקיי,לדעתי הרכב נראה טוב,הייתי מטפל בנקודות הבאות:

* מוריד את כל המדבקות והסמלים מהאוטו,באמת נו M3 ? מדבקה על טנק דלק? או קלאס או ערס

* אם כבר ג'נט שחור,אז שחור כולו,בלי ניקל בכלל

* לטעמי,אם כבר ג'נט 20 אז אחד עם פחות צלעות,כזה שרואים את הברקסים. משהון בסגנון הזה:

http://s10.photobucket.com/albums/a124/bisquit148/?action=view&current=saleen20black20wheel20new.jpg

ואת שאר הכסף שומר לדלק/ביטוח/שיפוצים בבית/ימים קשים יותר....

פורסם

יש הרבה מה לעשות עם 330 E46 קבריו ועם תקציב שמנמן שחותר לכיוון M3 זה הכל עניין של טעם.

כמה דוגמאות שקולעות יותר לטעם האישי שלי...

SD531419.jpg

img0910ri3.jpg

1825361.jpg

RDskirtstempsig.jpg

attachment.php?attachmentid=190316&d=1154733634

פורסם

RDskirtstempsig.jpg

מזכיר לי את היום שבו נסעתי על ה-I495 עם ה-328 לכיוון מנהטן, כשעקף אותי איזה אמריקאי שנהג באחת כזאת. אחרי מספר פעמים שבהן חלפנו זה על פניו של זה, הוא בא ליידי, נתן חיוך, הדביק את הדוושה ונעלם בסערה לעבר האופק.

יודעים לחיות באמריקה :oops:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...