Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעת מבחן שניה במאליבו, היגעתי למסקנה שהיא לוקחת יפה את הזעזועים הקטנים בכביש. כנראה גם בגלל המשקל שלה. זהו סגרתי עסקה ! בעוד שבועיים נהיה יותר חכמים אחרי שאקבל אותה.

תודה לכולם !!!

רוני

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי נסיעת מבחן שניה במאליבו, היגעתי למסקנה שהיא לוקחת יפה את הזעזועים הקטנים בכביש. כנראה גם בגלל המשקל שלה. זהו סגרתי עסקה ! בעוד שבועיים נהיה יותר חכמים אחרי שאקבל אותה.

תודה לכולם !!!

רוני

רק תתעלם מהבטחות איש המסירה של UMI בנוגע לדלק (11/12) . היא עושה 9 ממוצע נינוח. ו...אתה לא רוצה לדעת כמה אם אתה מאלה שתמיד רוצים להשאיר באבק את כל מתחרות הקבוצה שהוזכרו כאן , ולא מעט מקבוצה 6,7 ויותר. או מבלה הרבה בפקקים. הכיף של להיכנס לאוטו מחומם ומופשר שהנעת מרחוק לא זול.

פורסם
כמו שכבר כתבתי, הסופרב פחות נוחה מהמונדיאו. אם המונדיאו לא התאימה, גם הסופרב לא תתאים (אם כי בסכום הזה היא בהחלט מגיעה מצוידת לעייפה ומהווה קנייה טובה מאוד)

יצא לי היום לעשות סיבוב ארוך למדי בסופרב (1.8TSI הבסיסית [אם אפשר לקרוא לזה בסיסית...]) והיא בהחלט מכויילת על הצד הנוקשה יותר של הסקאלה, אך היא רחוקה מלחבוט או להתרסק והייתה נעימה בצורה מפתיעה בכבישי רמת גן הזוועתיים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם כבר דיברתם על הC5, ראיתי השבוע אחת שחורה, עם לוחית לא מהארץ, ואני חייב להגיד שזה אחד הרכבים היפים שיש!

בהתחלה ראיתי רכב גדול כזה, אחר כך ראיתי לוחית לא מוכרת אז אמרתי בטח זה איזה אמריקאית גדולה ושמנה. אבל לא התקרבתי וראיתי שזה סיטרואן, התקרבתי עוד יותר וראיתי שזה C5. הייתי בהלם, הרכב ממש אבל ממש יפה. אגב, בטופגיר התלהבו ממנו אפילו יותר ממני.

פורסם
יצא לי היום לעשות סיבוב ארוך למדי בסופרב (1.8TSI הבסיסית [אם אפשר לקרוא לזה בסיסית...]) והיא בהחלט מכויילת על הצד הנוקשה יותר של הסקאלה, אך היא רחוקה מלחבוט או להתרסק והייתה נעימה בצורה מפתיעה בכבישי רמת גן הזוועתיים :-)

לא טענתי שהיא לא נוחה, רק פחות נוחה מהמונדיאו.

ולפותח השרשור - תתחדש. רק תיקון קטן - זה לא המשקל שתורם למניעת הקפצוצים, אלא המתלים הרכים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, תתחדש עשיתה אחלה קנייה ומקווה לפחות שלקחת את מערכת המולטימדיה של "אדי מערכות" מציעה ללקוחות UMI.

יניב

פורסם

תתחדש ותהנה.

גם באמריקה חושבים שמאליבו 2009 הוא רכב מצויין:

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/rankings/Affordable-Midsize-Cars/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...