Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

זקוק לייעוץ ברכישת רכב חדש, עם מתלים רכים

בגלל בעיות גב רכות הנסיעה והנוחות זה הדבר החשוב לי ביותר

ברשותי סיטרואן סי 5 2002 . יש בעיית אמינות ל סי 5 לכן אני מבקש לדעת אם יש אלטרנטיבה אמינה

תודה

רוני

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יצטרף להמלצה על המונדיאו, רכב ענק, יפה, איכותי, מאובזר, אמין ונוח.

בין הטובים בקבוצתו, כאשר המתחרים העיקריים שלו הם שברולט מאליבו הטובה והפאסאט הותיקה והמדהימה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הC5 החדשה אמורה להגיע מתישהו לארץ.

אם אתה רוצה - תחכה.

אם לא - המונדיאו תגרום לך לחייך...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
שברולט מאליבו, לא תקבל משום סיטרואן מה שתקבל ממנה...

קשקוש.

המונדיאו רכב נהדר אבל אפילו לא קרוב אל רמת הנוחות של הסיטרואן.

גם קשקוש. המונדיאו אולי לא מגיעה לרמת הנוחות של ה-C5, אבל היא בהחלט קרובה אליה. קרובה יותר ממרבית המתחרות בקבוצה. כבונוס היא גם עושה את שאר הדברים היטב. בצעו נסיעת מבחן וחזרו עם רשמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב c5 החדשה לא נהגתי עדיין במונדאו דווקא כן המונדאו נוחה אבל ממש לא ברמת הנוחות של הc5 הישנה ולפי מבחנים שראיתי וקראתי מחול בטח שלא לחדשה.זה ברור לכל ילד שמתלים קונבציונליים טובים ככל שיהיו לא יתקרבו לרמת השיכוך של מתלים פנאומטיים מעולים כמו של סיטרואן.

פורסם

פורד מונדאו שווה לבדוק, מהטובות בקבוצה, מבוססת על וולוו S80 (מכונית סלון) ולא נשמעות תלונות עליה עד היום.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
זה ברור לכל ילד שמתלים קונבציונליים טובים ככל שיהיו לא יתקרבו לרמת השיכוך של מתלים פנאומטיים מעולים כמו של סיטרואן.

לא ידעתי שילדים יודעים מה זה מתלים פנאומטיים. ולא, אתה טועה. כיול נכון למתלים יכול לאפשר נוחות נסיעה טובה מאוד גם כשלא משתמשים במערכות כאלו או אחרות. כמו שאמרתי זה לא מגיע לאיכות הנסיעה של ה-C5, אבל זה די קרוב והשורה התחתונה היא שהבנאדם צריך רכב נוח בגלל בעיות גב והמונדיאו היא כזאת. ת'כלס זה לא משנה אם וכמה היא פחות נוחה מה-C5.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוב שלום

עדיין זקוק לייעוץ לגבי רכב רך בגלל בעיות גב. התפתח דיון קטנטן שהצתמצם להמלצות על פורד מונדאו ועל

שברולט מאליבו. נסעתי היום על המונדאו, כב נחמד אבל לא לוקח יפה את הזעזועים הקטנים והרבים על הכביש. להזכיר שאני בא מ סי 5 הנוח אבל לא אמין. מחר אני עושה נסיעה שניה על המאליבו.

האם למישהו יש רעיון אחר לרכב רך?

תודה

רוני

פורסם

סטטיסטית C5 מכונית די אמינה.

אני משתתף בצערך אם סבלת מזו שבבעלותך, אבל דע שהיא מפגינה אמינות ממוצעת.

יתכן גם שברכב שלך חווית "מחלות ילדות" כיוון שהוא משנת היצור הראשונה של הדגם - 2002. רובן המכריע של מחלות הילדות באו על פתרונן בשנתונים מאוחרים יותר.

• תוכן חדש...