Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סטטיסטית C5 מכונית די אמינה.

אני משתתף בצערך אם סבלת מזו שבבעלותך, אבל דע שהיא מפגינה אמינות ממוצעת.

יתכן גם שברכב שלך חווית "מחלות ילדות" כיוון שהוא משנת היצור הראשונה של הדגם - 2002. רובן המכריע של מחלות הילדות באו על פתרונן בשנתונים מאוחרים יותר.

אכן, אין לפסול את C5 על הסף.

רכב מעולה לכל הדעות, ואמין למדי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם לי וגם לאחי סי 5 עם הרבה בעיות אמינות. מכל מקום אין דגם חדש יותר של סי 5
איזה בעיות אמינות אצלך ואיזה אצל אחיך?

כמה זמן המכוניות בבעלותכם?

מהיכן נרכשו והיכן מטופלות?

פורסם
שוב שלום

עדיין זקוק לייעוץ לגבי רכב רך בגלל בעיות גב. התפתח דיון קטנטן שהצתמצם להמלצות על פורד מונדאו ועל

שברולט מאליבו. נסעתי היום על המונדאו, כב נחמד אבל לא לוקח יפה את הזעזועים הקטנים והרבים על הכביש. להזכיר שאני בא מ סי 5 הנוח אבל לא אמין. מחר אני עושה נסיעה שניה על המאליבו.

האם למישהו יש רעיון אחר לרכב רך?

תודה

רוני

תנסה את הפיגו 407.

פורסם

מה עם ג'יפון כלשהו?

ג'יפ מאוד רך על הכביש וכמעט ולא מרגישים במושב הנהג את המהמורות.

לפחות ככה זה בלנד-קרויזר. אז, מה עם RAV4?

פורסם

מה זאת אומרת אין דגם חדש של C5?

הושק דגם מעל שנה +.

שיווקו צפוי להיות יחסית בקרוב לפי מה שזכור לי שפרסמו.

נעשו כבר מבחני דרך,הכתבה אמנם ישנה אך

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1246595

אני חושב שגם אחותה המיושנת מעט, תפגין נוחות הלא היא ה407 של פיג'ו.

אם ישנה אפשרות לחכות קצת לבואה של הC5 החדשה אולי כדאי להמתין ולעשות נסיעת מבחן ואז להכריע.

פורסם
שוב שלום

עדיין זקוק לייעוץ לגבי רכב רך בגלל בעיות גב. התפתח דיון קטנטן שהצתמצם להמלצות על פורד מונדאו ועל

שברולט מאליבו. נסעתי היום על המונדאו, כב נחמד אבל לא לוקח יפה את הזעזועים הקטנים והרבים על הכביש. להזכיר שאני בא מ סי 5 הנוח אבל לא אמין. מחר אני עושה נסיעה שניה על המאליבו.

האם למישהו יש רעיון אחר לרכב רך?

תודה

רוני

המליבו כבר לא רך כמו אמריקאית.

לי הוא אפילו נוקשה מדי ואני שוקל להחליף את ה-225/50/17 לגבוהים יותר,אולי ה-16" שהיו עד 2007.(מה גם שהוא בא עם הנקוקים S !)

העובדה היא שעשיתי TEST DRIVES על כל המוזכרות כאן ובחרתי בזאת שהכי נופלת בשוק המשומשות אבל מול המכה בגב כמו שהיא נותנת בנגיעה בגז המונדאו הזכירה לי דה שבו.

פורסם

שוקל להחליף את ה-225/50/17 לגבוהים יותר,אולי ה-16" שהיו עד 2007.(מה גם שהוא בא עם הנקוקים S !)

סליחה על הבורות... על מה אתה מדבר ? על צמיגים ? מה זה הנקוקים ? איזה דגם יש לך

פורסם
מה עם ג'יפון כלשהו?

ג'יפ מאוד רך על הכביש וכמעט ולא מרגישים במושב הנהג את המהמורות.

לפחות ככה זה בלנד-קרויזר. אז, מה עם RAV4?

ג'יפ הוא רך בגלל תצורת המתלים שלו. מצד שני הוא מתנדנד מאוד ובעל יכולת דינמית נמוכה ביותר - הרבה פחות נעים ברגע שמגיע הסיבוב. בכל מקרה, זה נכון בעיקר לג'יפים אמיתיים. ג'יפונים עירוניים כמו הראב4 לא ממש מיועדים לשטח ולכן המתלים שלהם קרובים יותר לאלו של מכונית רגילה - רק שהם עדיין גבוהים ומתנדנדים, כך שאתה בעצם רק מפסיד...

אם המונדיאו לא מספיק טובה, אפשר להסתכל על אלפא 159. קצת יותר יקרה (191) אבל מתלים פשוט מצוינים (ואוטו מצוין באופן כללי). 407 יותר קשיחה ממונדיאו, גם סקודה סופרב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדרך כלל, מי שיש לו בעיות גב, קודם כל מחפש מושב נח.

אני מצאתי שהמושבים ברנו סניק פשוט נהדרים,

הישיבה הגבוהה, הכניסה והיציאה מבלי להתכופף יותר מדי -כל זה תורם להרגשת נוחות ומתאים בצורה מצויינת למי שסובל מכאבים, במיוחד בחלק התחתון של הגב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ג'יפ הוא רך בגלל תצורת המתלים שלו. מצד שני הוא מתנדנד מאוד ובעל יכולת דינמית נמוכה ביותר - הרבה פחות נעים ברגע שמגיע הסיבוב. בכל מקרה, זה נכון בעיקר לג'יפים אמיתיים. ג'יפונים עירוניים כמו הראב4 לא ממש מיועדים לשטח ולכן המתלים שלהם קרובים יותר לאלו של מכונית רגילה - רק שהם עדיין גבוהים ומתנדנדים, כך שאתה בעצם רק מפסיד...

אם המונדיאו לא מספיק טובה, אפשר להסתכל על אלפא 159. קצת יותר יקרה (191) אבל מתלים פשוט מצוינים (ואוטו מצוין באופן כללי). 407 יותר קשיחה ממונדיאו, גם סקודה סופרב.

רוני

לא יצא לי לנהוג או לנסוע על ג'יפים עירוניים קטנים. אבל אם הראב4 קרוב במקצת ללנד-קרוזר, אז יש סיכוי גדול שזה יתאים לפותח השרשור. לדעתי זה שווה נסיעת מבחן.

הוא מחפש רכב רך, פחות איכפת לו מהשאר. ג'יפ נותן לו בדיוק את מה שהוא צריך. רך בצורה בלתי רגילה (מהסיבות המובנות) ובד"כ גם מאובזר מפנק ונוח.

שוב, לי לא יצא לנסוע בראב4 או אחד החברים במשפחה, מה שאני אומר רלוונטי ללנד-קרוזר. אבל אני חושב שעדיין הראב4 אמור להיות רך יותר ממרבית הרכבים המשפחתיים הרגילים.

פורסם

נסה את הסופרב החדשה. בתקציב הנ"ל תוכל לרכוש דגם מאובזר הכולל מושבי עור , כיוון מושבים חשמלי, זכרונות במושבים, פנסי קסנון, מערכת מיזוג מפוצלת ליושבים מאחורה ומקדימה, מערכת 8 רמקולים מובנת עם מסך וכו'.

שלשום קפצתי לסוכנות ואין מה להגיד-מדובר ברכב לא פחות ממדהים.

לגבי ההתנהגות ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן.

Lexus CT200H

פורסם

כמו שכבר כתבתי, הסופרב פחות נוחה מהמונדיאו. אם המונדיאו לא התאימה, גם הסופרב לא תתאים (אם כי בסכום הזה היא בהחלט מגיעה מצוידת לעייפה ומהווה קנייה טובה מאוד)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...