Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חוויתי עדיין את ההבדל בין האיביזות בסטאפים השונים, יצא לי את העמת אבל לא התעמקנו בנוחות וכו'.

בכל אופן בלאון שלי (יושבת על קוילאוברים - מונמכת) אל מול לאון משנתון זהה סטנדרטית לחלוטין ההבדל בנוחות בתוך העיר הוא כמעט ולא מורגש, אמנם במקומות שהכביש מקבל גלים ואו בורות משמעותיים הלאון שלי בהחלט מרגישה קופצנית\מתרסקת יותר - בעיקר קופצנית.

יכול להיות גם שההפרש של 30 אלף קילומטרים לטובת הרכב שלי קצת גורמים לקיזוז אבל בכ"א ההבדל לא כ"כ משמעותי כמו שלרוב נוטים לחשוב שהוא יהיה.

מבחינת נוחות אחד הדברים שאותי אישית הכי מעצבן בכביש זה רכבים עם זוויות גילגול מעצבנות ואצל הלאון הסטנדרטית זה פשוט יכול לחרפן אותי, מה שאצלי ברכב לא קורה הרכב נשאר ישר לחלוטין ומבחינתי זה + לנוחות :twisted:

אבי.

פורסם

אני יכול לחוות דעה רק על סט קויילאוברים של VMAXX, נהגתי על קופרה מספר בפעמים במנחת, לפני ההתקנה ואחרי, ההבדל לטובה עצום.

לגבי הנוחות, לפי מה שאני מרגיש היא לא נפגעה, אולי אף השפתרה מעט.

לדעתי החבילה הזאת מאוד משתלמת ויש אחריות לשנתיים.

מה העלות של האייבך והבילשטיין?

פורסם

מבדיקה שערכתי בימי האיביזה העליזים עולה כי ההפרש בין קוילים של VMAXX לבין קפיצים+ בולמים אייבך בילשטיין הוא בסביבות 1200 ש"ח+- לרעת הבולמים קפיצים.

כל אחד והחשבון שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה העלות של האייבך והבילשטיין?

כפול מהVMAXX. אבל לפי מה שהבנתי, באייבך בילשטיין משתפרת הנוחות ברמה טובה, וההתנהגות מטורפת.

יש בחור שמגיע כל שישי ליד אליהו שהרכיב על האוטו(קופרה 08 אדומה) והא אומר שזה שינה את כל האוטו.

אם אני הייתי מחליף, אי די בטוח שהייתי אוסף עוד כסף והולך על אייבך בילשטיין.השאלה כמה באמת מנצלים את היכולות של האוטו...

פורסם

גיל אני עוד לא :lol: QIL

בכל אופן אני על קוילאוברים של VMAXX גם כן, על רביעיית צמיגים טרייה וחדשה של TOYO T1R.

מהיום שקניתי את הרכב הוא היה על צמיגים אוחזים ככה שאני לא יודע מה תהייה ההשפעה עם צמיגים גרועים רוב הסיכויים שיהיה הר של תת היגוי אבל זה כבר לא כ"כ קשור כרגע.

מבחינת הזוויות גלגול לא קיימות, לא בנסיעה רגועה ולא בנסיעה אגרסיבית, הרכב כמעט לחלוטין שטוח.

הרכב בסה"כ מרגיש די Tail-Happy, נגיד ככה שעם הסטאפ של הקוילאוברים ההרגשה בסיבובים במהירות נמוכה היא של אחיזה טוטאלית אין אפשרות להזיז את הרכב החוצה כמעט בכלל. (קשור גם למשקל הרכב וגם למידה הרחבה 225.45.17 - מקורי).

במהירויות גבוההות הקוילאוברים בהחלט נותנים הרגשת בטחון גבוהה ואפשר בהחלט להרגיש שהרכב מעביר את המשקל בצורה יותר טובה.

בסה"כ אפשר להגיד שהרכב מתנהג די ניטראלי מבחינת תת-היגוי מול היגוי יתר, עם מעט מאוד מניפולציות אפשר לעשות איתו די הרבה.

הגובה (33 מילימטר נמוך יותר) מתאים ללאון, אין נגיעות ושיפשופים בכנפיים ואפשר לעבור באמפרים בשקט ובשלווה במהירות ממוצעת 15-20 קמ"ש מבלי לדאוג לשבור משהו, אע"פ שיצא לי להפגיש את האגן שמן עם בליטה מטומטמת בכביש גהה, זה כאב.

כמו"כ בליטות בכביש במהירות גבוהה גורמות לרכב לקפץ מאוד!

בבחינת הOVERALL זה בהחלט סטאפ נחמד מאוד שמביא אחלה ערך-לשקל, הבעייה היחידה שלי כרגע עם ההתנהגות ברכב היא שהתגובות מעט יותר מדי קיצוניות, אמנם יש המון אחיזה אבל הבטחון בכניסה לסיבוב מעט מטעה וקורה לי מדי פעם למצוא את עצמי נאבק בהיגוי יתר כשהכוונה הייתה סה"כ לקו נקי.

אבי.

פורסם

לפותח השרשור: אם אני לא טועה מדובר על סט משומש שמפורסם למכירה באחד מהלוחות למכירת אביזרים (נכון?),

אם כך אז ההשוואה בין סט חדש למשומש היא לא הכי סבירה, למרות זאת יתכן ובמידה והסט המשומש אכן במצב טוב

המוצר עצמו יהיה איכותי יותר מהחדש שהתייחסת אליו, דבר נוסף שיש לקחת בחשבון זה נושא האחריות בסט החדש.

דרך אגב המחיר שהבחור דורש על הסט בילשטיין/אייבך המשומש די סביר והגיוני אם תצליח להוריד אותו עוד קצת לדעתי לך על זה.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
מבדיקה שערכתי בימי האיביזה העליזים עולה כי ההפרש בין קוילים של VMAXX לבין קפיצים+ בולמים אייבך בילשטיין הוא בסביבות 1200 ש"ח+- לרעת הבולמים קפיצים.

כפול מהVMAXX. אבל לפי מה שהבנתי, באייבך בילשטיין משתפרת הנוחות ברמה טובה, וההתנהגות מטורפת...

איך כפול?? פרט נמק והדגם.

אני בדקתי מה ההבדל - אתה רוצה להגיד לי שסט בולמים + קפיצים אייבך/בילשטיין עולה 9K?

בדוק את נתוניך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עד כמה שידוע לי סט אייבך בילסטיין עולה 7 לפני התקנה וכיוון פרונט.ושוב עד כמה שידוע לי סט של VMAXX עולה חצי מזה. ואיפשהו ביניהם יושבים הWEITEC. שוב, זה מה שאני יודע מבירורים שטחיים.יכול להיות שבפועל אפשר להשיג יותר זול, או שאני פשוט יודע לגבי דגם אחר של אייבך בילסטיין.

• תוכן חדש...