Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לGPS עד 750 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש המלצה לGPS טוב עד 750 ש"ח עדיפות לתוכנה IGO ושיהיה מדוייק!

עקב חוסר הבנה בתחום אני חייב המלצות מאנשים עם יותר ניסיון ממני במכשירים האלה

תודה לכל העוזרים

פורסם

אני קניתי לא מזמן את ה ASUS R300 המכשיר מגיעה עם IGO 8 אבל ללא הבניינים צג 3.5 ויש לו דיבורית BT מובנת האיכות מיקרופון לא בשמים אבל בגדר הסביר . בסה"כ מתפקד מעולה עם קליטת לווינים מעולה גם במזג אויר חורפי שפקד אותנו ביום שבת,יש לו חיישן אור שמשנה את בהירות התצוגה בהתאם לתאורה מסביב, משדר רדיו (תדרים איזוגיים ) אבל ניתן לכוון לתדר מתאים ולשמוע את ההנחיות או את נגן המוזיקה דרך המערכת לדעתי פחות שימושי א. כי זה רק תדרים אי זוגיים ו ב. כי יש הרבה רעשי רקע או שתצתרך לשלב את ההנחיה יחד עם תחנה קיימת (אין כמעט תדרים שקטים). אבל אם יש תחנה בתדר זוגי שאתה שומע קבוע זה יכול להיות נחמד.

קיים מתאם לקליטת שידורי רדיו - לא מצורף למוצר (ניתן לקנות מEBAY ואלי לבדוק אצל יבואן) מתחבר דרך הUSB וכאשר (אם בכלל) יקימו את המוקד שאמור יהיה לשדר הנחיות און ליין לגבי עידכוני תנועה תוכל לקלוט את השידור הנ"ל בעזרת המקלט הנ"ל ואז המכשיר יבנה לך מסלול בהתאם לעומסי התנוע (אבל זה עדין בתאוריה כי המוקד עדיין לא פעיל/קיים).

מכשירי ה MIO MOOV אמורים לתמוך בפונקציה הזאת - כלומר מקלט מובנה אבל כרגע אין לזה שימוש.

(דווקא חברות הסלולאר-לפחות חלקן כן מספקות שירות של עומסי תנוע לGPS המובנה שבטלפונים)

הסיבה העקרית שאני קניתי :

היה זה שאפשר להפוך אותו למכשיר כף יד רגיל ע"י קובץ שפותח אותו למערכת ה WIN CE ואז ניתן להתקין עליו כל תוכנת ניווט אחרת שתרצה ושלל תוכנות שימושיות אחרות כמו במחשב כף יד רגיל. וגם נמכר במחיר ממוצע של 700-750 ש"ח (אני קניתי יותר זול דרך מכרז)

מניסיון שעשיתי ה IGO8 תלת מימד נחמדה אבל ה MIOMAP2008 יותר מדויקת ויש בה יותר נקודות עניין נכון להיום (יכול להשתנות ע"י עידכוני מפה)

מה שכן במכשירים כאלו אם אתה נשאר במקורי כלומר משתמש במוצר כמו שהוא (לא פותח אותו) אין לך יכולת לעדכן מפות אלה אם תהיה מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים על מפות .

אם זה רק לארץ הייתי שוקל גם את האופציה של GPS דרך חברות הסלולאר.

בהצלחה!

• תוכן חדש...