Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נחזיק לך אצבעות שיעבור במכה ראשונה, רק על הנסיעה לעיר מגיע לך שיעבור.

שלוש וחצי שעות לכל כיוון למכון טסטים זה כמו לגור בת"א כשמכון הטסטים היחידי שזמין הוא באילת...

פורסם
רק על הנסיעה לעיר מגיע לך שיעבור.

שלוש וחצי שעות לכל כיוון למכון טסטים זה כמו לגור בת"א כשמכון הטסטים היחידי שזמין הוא באילת...

מכון טסטים יש לי 2 דקות מהבית, מכון שמוסמך לבצע בדיקת מעבדה, יש רק בערים הגדולות.

לעניין, יצאתי לפני הזריחה ושמתי פעמי דרומה. בחוץ הטמפרטורה נעה בין מינוס אחד לפלוס שלוש מעלות. נסעתי בזהירות, מנסה להימנע מכתמי קרח נסתרים על הכביש, אחרי כל העבודה הזו, לא רציתי לרסק את הגוץ יחד עם המסחרית. בשעה 09:00 כבר הייתי במכון הבדיקה.

יצאתי מהרכב, קררר... 2 מעלות בעיר הגדולה. גם הבוחנים לא ששים לעבוד בקור כזה (האנגר ענק ופתוח). ממש לא יום טוב לבוא וליפול על בוחן קפוא וזועף פנים, חשבתי לעצמי.

חששותי התבדו, ברגע בו ראה הבוחן את הגוץ, חיוך גדול התפשט על פניו. למען האמת, כל שאר עובדי המכון ובכלל כל מי שפוגש את הגוץ בפעם הראשונה בחיו מחייך. אף אחד לא נישאר אדיש.

"אתה מחזיר אותי 30 שנים לאחור", אמר לי הבוחן, "היה לי RV90, כלי מדהים, אני זוכר שקראו להם VAN VAN בזמנו", כבר סימן חיובי חשבתי לעצמי.

רוב הרכבים הנבדקים או ניגשים לטסט במכון זה, הם סמיטריילרים ענקיים, השוקלים עשרות טונות כל אחד. נהמות מנועים, שאון מחריש אוזניים של בלמים פניאומטיים, שאגות מפלטים ומכשירי בדיקה אימתניים, הפחידו את הגוץ הקטן, על 83 קילוגרמיו. הוא הלך לאיבוד בינות הדינוזאורים הללו.

חיש מהר זינק הבוחן על גבו של הגוץ וקדימה למבחן.

שעה מורטת עצבים, במהלכה נבדק כל סעיף אפשרי ברחל בתך הקטנה.

בסוף המבחן ניגש אלי הבוחן, "אני שמח לבשר לך שה-VAN VAN עבר את כל הבדיקות"

עוד כמה דקות להנפקת רשיונות, הטבעת לוחית זיהוי חדשה (בתהליך ה- RE-VIN מקבל הרכב לוחית זיהוי חדשה), תשלום אגרות ו... נגמר, הגוץ חזר להיות חוקי.

במסגרת החדשות הטובות, הצלחתי להניח את ידי על מספר לא מבוטל של עלוני מכירה מקוריים ל-RV על שלל דגמיו, ספר רכב ובונוס נוסף של מגדיר כל דגמי סוזוקי בין שנת 1970 לשנת 1995.

בסך הכל היה שבוע מוצלח.

p5250002.jpg

p5260008.jpg

p5260009n.jpg

p5260010.jpg

p5260011u.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

סיפור פנטסטי ידידי ,כמובן שכול חובב אמיתי מתחבר אישית לסיפור שלך, כמו רבים מאיתנו, לא שוכחים אהבות הראשונות, אצלי החיבור לRV החל לפני 10 שנים ומאז אנו בלתי ניפרדים, פשוט לא יאומן כמה חויות משותפות יש לי ולבן שלי שהיום בן 10 , לפחות פעמיים בחודש אנו עולים על הכלי ויוצאים לגלות פינות חמד בארצנו הקטנה , מעולם לא איכזב, כלי פשוט מדהים לוחם אמיתי!!!

30200967.jpg

Uploaded with ImageShack.us

99199738.jpg

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

99199738.jpg

יובל, הקמארו? מילא.

הקוואסאקי? נו טוב...

אבל ה-RV?!

למען השם RV rat rod? :shock:

חילול הקודש? בטוח! (אבל האמת - מגניב :twisted:).

נראה לי ה- Full floater RV הראשון בעולם :wink:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מזל טובבבבבב!!!8) נו, מתי רואים אותך כאן?:-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזל טוב!!

ככה סתם על הדרך אתה מספר שהגיעה אלייך כל ספרות אפשרית ?

ממי ? איך ? כמה ? למה?

אגב האם במגדיר מצויינים פרטים טכניים?

אני מנסה לברר לאיזה עוד כלים מתאימים גלג"ש ושרשרת של DR250

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מזל טובבבבבב!!!8) נו, מתי רואים אותך כאן?:-P

עוד 10 ימים בערך.

ככה סתם על הדרך אתה מספר שהגיעה אלייך כל ספרות אפשרית ?

ממי ? איך ? כמה ? למה?

אגב האם במגדיר מצויינים פרטים טכניים?

אני מנסה לברר לאיזה עוד כלים מתאימים גלג"ש ושרשרת של DR250

היות וגם האישה קוראת פה לפעמים, רשמתי "...הנחתי את ידי על הספרות...", אבל כולנו יודעים שהמגדירים האלו הם לא מן שניתן לנו מהשמיים על ידי אלוהים (בקיצור רכשתי אותם :oops:. נו טוב... ממילא היא תראה את זה בתדפיס הבנק בסוף החודש :shock2:).

בין 10 ל-30 $NZ לקטלוג, בהתאם לנדירות ולמקוריות (25-75 ש"ח בערך).

הברנש שמתעסק בזה ממוקם פה, אבל מוכר בכל העולם (גם באי-ביי), הוא סיפר לי ,שרק בשבוע שלח כמה קטלוגים לרוכש בישראל.

זה האתר שלו, גם אם אין לו את הספרות, הוא ישיג אותה (כך היה עם ספר הרכב לגוץ). רוב הספרות שהוא מוכר היא מקורית, אבל חלקה רה-פרודוקציה, המחיר בהתאם. הכל מצויין בעמוד המכירה של הפריט הספציפי.

המגדיר לא מספק מפרט טכני, כי אם שנות יצור, נפחים, תת-דגמים, סימני זיהוי כללים ומקרא פענוח מספרי שלדה לכל דגם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין לי מושג באיזה חלק של ניו זילנד אתה גר, אבל נשמח לאות חיים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אין לי מושג באיזה חלק של ניו זילנד אתה גר, אבל נשמח לאות חיים .

שחחתי עם ברק בפורום אחר הוא מרוחק כ-160 ק"מ ממוקד הרעש, והכל בסדר אצלו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק עכשיו נתקלתי בשרשור הזה..

סיפור ממש יפה. וה- RV לא נראה בכלל בן 36.

אם לא הסיפור שלך, בכלל לא הייתי יודע שכלי כזה קיים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ואיפה הברק?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...