Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגניב! תתחדש, מזל טוב!8) איזה סיפור, בן אדם! איפה אסף, הוא עוד לא ראה את זה!:lol::wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוי ברק שתיהיה בריא, איזה זכרונות ילדות אתה מעלה לי עם הדבר המדהים הזה שלימד אותי מה זה רכיבה/נהיגה כבר מגיל 9.

נתחיל בוידוי, יש לאבי בבית לא פחות מ 5 סוזוקי כאלו משנת 84-89, כולם מקורים, כולם עומדים כבר מספר שנים טובות בתור הגרא'ז שלו 4 מהם 50 סמ''ק פרט לאחד וואן וואן 75 סמ''ק, מנוע בצבע וורוד, כן כן, אמיתי. ולכולם פרט לאחד יש את המשאבה.

שמתי לב כי אצלך הלוח שעונים שונה מעט, אצלי זה שתי עיגולים, אחד זה המהירות כמו שאצלך, והשני זה עוד חלק בצורת שעון שבו מתניעים ויש את הנוריות של אור דרך/אור גבוה, ועוד נורה.

היינו אז גרם בזכרון יעקוב, היה לנו שטח ענק בגינה, אני זוכר את עצמי איפה שהוא כיתה ד' חוזר מבית ספר ניל''י, עם התיק השמן, עוד לפני שאמא מסיימת לטגן את השניצלים אני כבר מסובב את הסויץ' דורך את הרגיל מספר פעמים, הרעש המתחתי המדהים עם מאגזוז הניקל יוצא מעלה את רגל שמאל דורך את הקלאץ נותן גאאז ומשחר והוא שועט קדימה, ככה בסיבובים סביב הבית, כמעט כל הזמן.

ככה במשך השנים התווספו אחיהם של הrv האדום, נוסף עוד אחד אדום ופתאום מכה של שלוש ערבים כחולים הגיעו, הצטרפו לחבורה.

למי ששואל הם ממש לא למכירה, אני מבטיח לעלות תמונות השבוע, אני צריך לנסוע לאבא שלי לביקור, הרבה זמן לא הייתי בזכרון יעקוב.

ברק תן לי את המספר של הכלי הכחול שהיה לך אני אבדוק, יש סיכוי שהוא אצלינו.

אני מת להוציא רישיון לאופנוע לשלם את ה 13 שנה שאין טסט לאדום ה 75 סמ''ק להעביר טסט ולהחזיק אחד צמוד לביתי בחיפה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ברק! תתחדש ותהנה מהRV כלי באמת חמוד ומגניב ונראה ממש יפה ושמור. גם אני ואחי מחזיקים באופנועי RV 50 (מצורפים תמונות) שלי האדום שנת 86 ושל אחי זה הכחול שנת 84 וגם להם יש משאבות מקוריות, בחורף הם נחים ובקיץ מתעוררים לחיים. הקיץ אנחנו מתכננים לעשות את שביל חוצה ישראל עם הRVים.

ד"א כמה סוגר הRV 75 ?

הRV הראשון שלך היה מפריצל מרחובות?

מה אם VW BUS ירדת מהעיניין?

תעשה חייים בחו"ל.

P1010056.jpg

P1010052.jpg

RV5033.jpg

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

כל הכבוד ברק!

הסיפור והאופנוע מדהימים.

גקווה לראות אותך ואותו במפגש שפלה :wink:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
שמתי לב כי אצלך הלוח שעונים שונה מעט, אצלי זה שתי עיגולים, אחד זה המהירות כמו שאצלך, והשני זה עוד חלק בצורת שעון שבו מתניעים ויש את הנוריות של אור דרך/אור גבוה, ועוד נורה.

כן, האמת שגם אני הופתעתי מהשעון הבודד. זכרתי את ה-RV עם שני עיגולים בלוח המחוונים. העניין הוא שהאופנוע שנת 1975 ונראה לי שזה היה העיצוב בתקופה ההיא. בנוסף, שים לב היכן נמצא הסוויץ' אצלי - למטה ליד הכידון ולא במרכז לוח השעונים.

ד"א כמה סוגר הRV 75 ?

הRV הראשון שלך היה מפריצל מרחובות?

מה אם VW BUS ירדת מהעיניין?

תעשה חייים בחו"ל.

אני לא יודע מה המהירות הסופית שלו. לטעמי, אין ממש חשיבות למהירות הסופית בכלי שכזה. אני יכול רק לשער שמהירותו 75-100 קמ"ש בערך. ערכתי עליו סיבוב קצר בחצר הבית, אבל עוד לא יצאתי איתו לכביש הפתוח . כאמור עדיין אין טסט, הדלק במיכל מאוד ישן והשמן ישן עוד יותר. אני כרגע מאוד עסוק, עוד כמה שבועות ירד הלחץ ואתפנה להתעסק עימו. בשלב הראשון, אחליף את הדלק, את השמן ואת שמן הממסרה. ניקוי פילטר אוויר ואז אבחן קצת את יכולותיו (הפלאג חדש לגמרי).

למעשה, אני יכול לבחון אותו בשטח, אבל כואב לי הלב להוריד אופנוע כזה יפה לשטח, אז בנתיים אני מתאפק בסבלנות.

כן, כאמור, האופנוע נרכש מ"פריצל".

לא, בכלל לא ירדתי מעניין הקומבי, זה עוד יקרה, אבל כמו שאמרתי, קומבי עם הגה ימני, לא אוכל להשיב לארץ, אז כרגע הנושא מתעכב זמנית. אגב - מסממני המיתון, מחירי הקומבי'ים פה צנחו באופן דרמאטי בחודשים האחרונים. שוק של קונים, ירידות מחירים של 30%-50% וזו רק התחלת המיתון, בנתיים אני יושב על הגדר וממתין.

סיפור באמת מרגש, אופנוע יפה וכל הכבוד. תתחדש. שיהיו רק זכרונות טובים.

כמה הוא סוגר באמת ?

ראה תשובה למעלה.

נקווה לראות אותך ואותו במפגש שפלה :wink:

עוד כמה שנים ואני מקווה שזה יקרה.

הנה תמונה של הברווזון המכוער - RV95c"c

86884003full.jpg

w640.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק:

כתבת יפה ,ולא פעם ראשונה. כל הכבוד ויותר מזה תתחדש.

מעניין לראות את ההיפוך במתגי הכידון. כבר רכבתי על אופנועים בחו"ל עם הגה ימני וזה לא היה כך.

אתה מוזמן לקבל גק אמצעי של RV50 שאמור להיות זהה. הוא ממתין לך בארץ אלא אם תרצה שאשלח אותו לצידו השני של העולם.

אחד מהכלים שלי הוא כמו שאתה מתאר את שלך מ-ק-ו-ר-י (חוץ מזה שאני יד שניה) . פשוט הכל במקום עוד מיפן. כמובן שאותו אני הכי אוהב.

אותו מקורי עם יחסי העברה (וגם צמיגים) מקוריים לא עובר 55 קמ"ש. לא מאמין ששלך יגיע ל100 אבל זה ממש לא חשוב.

יש בארץ RV90 וגם RV125 אם כי בודדים. RV75 עדיין לא ראיתי ואולי זה הזמן ,כפיר, שאעלה לזכרון. אני לא רחוק וכבר שמעתי על האוסף של אביך.

מייקל:

RV נקרא VAN VAN בכל העולם חוץ מישראל עוד משנות ה-70.

רן:

אתה מוזמן לראות משאבה מקורית (בצבעים מקוריים). אולי אפילו יהיה...קפה.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

סחתיין, ברק.

נראה כלי במצב מדהים, ואם חושבים על הגיל שלו, זה יותר ממדהים.

ואם לא תעלה אותו בזמן הקרוב לארץ הקודש, נראה לי שאני אאלץ לקפוץ לביקור...

אסף.

פורסם
נראה לי שאני אאלץ לקפוץ לביקור...

אסף.

הקמפר כבר כמעט מוכן. תתחיל עכשיו , תגיע לחורף לעשות סקי :-)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לחברים,

הבקשה מופנית לכולכם, אבל בעיקר לאנשי ה-RV:

האם יש למישהו קישור ללינק או אתר עם ספר רכב (כדוגמאת "היינס") ל- RV?

תודה.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...