Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לבחירת צמיגים 195/55/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לצערי הרב אני נמצא לפני רכישת שני צמיגים לרכב (סיאט איביזה 03' 1.4 ספורט), בעקבות פנצ'ר בגלגל האחורי שמאלי.

מידת הצמיג הינה 195/55/15, כיום האיביזה נועלת ארבעה צמיגים של מישלין.

ברצוני לרכוש שני צמיגים (דעות מומחים לא ממליצה על החלפה של צמיג אחד בודד) בתקציב של עד 800 ש"ח לזוג.

מה הם המלצותיכם?

ההצעות שקיבלתי עד כה בפנצ'ריה הקרובה הן:

1. GoodRide או Nankar ב-600 ש"ח לזוג. (לפי חיפוש בפורום הבנתי שהם לא כ"כ מומלצים, לכן ביקשתי ממנו המלצה על חברה נוספת).

2. Yokohama ב-800 ש"ח לזוג.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אילו מומחים לא ממליצים על החלפת גלגל אחד?

אני אישית אל הייתי מודאג מכך...

בכל מקרה, אם כבר אחידות לא עדיף שתקנה את מה שיש כבר על האוטו? או שזה לא נכנס בתקציב?

חפש TOYO שמתאימים למידה שלך, עליהם שמעתי דברים טובים, וגם כן על יוקוהמה

פורסם

אני נעזר רבות באתר tires4u, אבל הוא נותן לי אינדקציה רק בקווים כלליים של מה יותר יקר ממה (ואם משתמע מזה מה יותר טוב ממה).

לצערי הרב מאוד, צמיג בודד של מישלין עולה כ-650 שקל, שזה ממש מעבר לתקציב.

אשמח לעוד דעות. נכון לעכשיו אני אלך על היוקוהמה ב-800 שקל לזוג. אני לא רוצה לעשות טעות, בטוח שלא בדבר בטיחותי כמו צמיגים וכן לא "לאכול אותה במחיר"...

פורסם

אני חושב שיוקוהמה בחירה טובה, צמיג שנותן תמורה טובה לכסף .

מישלין בכל מיקרה, גם אחרי הנחה, יהיו יותר יקרים.

רק תבדוק תאריך ייצור של הצמיגים שמרכיבים לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...