Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש דיבורית קבועה לרכב אלפא רומאו עם HU מקורי (OEM) של Blaupunkt.

בחיפושים באינטרנט מצאתי שתי פתרונות:

1) יבואנים בהמלצת ייצרן בדרך כלל מתקינים כל הציוד הנלווה של חברת MetaSystem / Gemel, כגון, אזעקות, דיבוריות וכו'. יש להם מכשיר MetaBlue או GemelBlue (למעשה, אותו דבר) שניתן לחבר בים הרמקולים למערכת שמע, ולחבר ל-Telephone Mute +/-. המכשיר הוא Bluetooth HandsFree עם כפתור קטן של לפתוח/לסגור שיחה, מיקרופון וצלילי השיחה ברמקולים של המערכת.

2) אופציה שניה היא מכשיר של Blaupunkt, שכולל גם Bluetooth HandsFree , גם כניסה USB לשמיעת המוסיקה ב-MP3, וגם שמיעה של מוזיקה מפלאפון כ-Bluetooth Streaming.

שני מכשירים מתאימים לי, אך אינני מוציא אותה בארץ! דיברתי עם יבואן Blaupunkt - נתן לי הצעת מחיר סביב 1,000 ש"ח כולל מע"מ בלי התקנה. טרם קיבלתי תשובות מיבואנים של MetaSystem / Gemel.

השאלה שלי: מישהו מכיר את המכשירים האלה? עבד / עובד איתם? התקין אותם? איפה ניתן להשיגם ומי יכול להתקין?

בנוסף, יכול להיות שיש עוד פתרונות דומים אך לא מוכרים לי, למשל, של Parrot.

נכון, הכול עניין של מחיר - בסיס השוואה: ב-EBay אפשר להשיג מכשירים אלה במחיר עד 100.00 $ או מקסימום 100.00 Euro. ומחיר זה בעיניי סביר, אך מעדיף שיהיה מתקין מקומי ואחריות מקומית.

אשמח לשמוע המלצות / דיונים / חוויות / הצעות... שוב, מדברים על דיבורית קבועה מובנית עם Bluetooth ורצוי עם כניסות USB / AUX / כרטיסי זיכרון, רצוי יכולת חיבור לשליטה המקורית על ההגה (של אלפא רומאו).

• תוכן חדש...