Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם שבר ברגל שמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלתי היום מגובה 1.70 בערך...

בקיצור כנראה שיש לי שמה שבר,הרגל ממש התנפחה.

השבר כנראה בחיבור בין כף הרגל לרגל עצמה.

בהנחה שזה שבר מבחינת החוק מותר לי לנהוג?

במידה של גבס קל.

פורסם

אם הרכב ידני - אסור בתכלית.

אם הוא אוטומט, מה מפריע לך? הרי שבאוטומט אתה לא משתמש ברגל שמאל לברקס, אלא רק ברגל ימין. בידני, רגל שמאל היא לקלאץ'...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היי, אם הרכב אוטומט לא תהיה לך בעיה לנהוג מבחינה פיזית, אבל אם הרכב גיר רגיל אל תנסה בכלל.

לגבי החוק אני לא יודע מה הוא אומר, אבל גם אני עצמי נוסע עם רגל שמאל שבורה, כאשר אין מי שינהג במקומי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי החוק אתה אמור להודיע על מצבך הבריאותי במקרה וקרה משהו.

אבל, גם אם תודיע אז אולי יבדקו ויגידו לך שאפשר לנהוג, אם הרכב אוטומט.

ידני בלתי אפשרי לנהוג במצב הזה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מנסיון של חבר, בין אם זה חוקי או לא, זה לא בריא בשבילך. חבר שלי נהג ברכב עם רגל שבורה ברכב אוטומטי, כאשר הגיע לרמזור שהתחלף במהירות לאדום, הרכב מקדימה נתן בלימה חזקה, משם כרפקס גם החבר נתן בלימה חזקה, המכה שקיבל ברגל השבורה מהעוצמה והטלטול הרכב של הבלימה, לא הייתה שווה את הנהיגה (מלווה בכאבים של שבוע). אז גם אם אתה בוחר לנהוג, תזהר!

החלמה מהירה.

• תוכן חדש...