Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ] פורד אסקורט שנת 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פורד אסקורט שנת 1982 מנוע 1.3

סקירה של מצב הרכב:

1.מרכב:

ישנם כמה נקודות חלודה לא קריטיות והצבע דהוי , כך שלרכב לא יזיק עבודת פחחות וצבע "קלילה".

2.מכני:

המנוע הוחלף על ידי הבעלים הקודמים לפני שנה והרכב לא נסע הרבה מאז ההחלפה , למנוע יש נזילת מים מהפקקים של המנוע ויש נזילות שמן קלות (קרטר,מכסה שסטומים).המנוע צריך טיפול 10,000 והחלפת רצועת טיימינג ומשאבת מים .

3.חשמל:

אין בעיות מיוחדות ,היו כמה פיוזים שרופים ,כמה חוטים לא טובים אך הכל סודר.

4.מערכת מתלים ובלמים:

הבלמים ברכב במצד טוב (לא יזיק החלפת רפידות מקדימה , וריענון של הנוזל בלמים ).

ישנם חופש במרכת ההיגוי בגלל תפוחי הגה פגומים .

בולמי הרכב גמורים לגמרי והינם מצריכים החלפה.

קודם כל מצטער על ההודעה הארוכה , כעת יש לי שאלה ואנא ממכם נסו לענות ברצינות ולא בלעג .

ראיתי באינטרנט כמה פרוייקטים בודדים שנעשו על רכבים כמו שלי שהתוצאה שלהם הייתה רכב ראלי , כעת לשאלתי האם ניתן ליישם זאת (הכוונה היא להסב את הרכב לגרופ בי או משהו בסגנון ) אלא להפוך את הרכב ל"רכב שבילים" עדין .

כלומר , להחליף את הבולמים למשהו טיפה יותר רציני ולהתקין כמה מיגונים בתחתית הרכב .

אך השאלה הגדולה מכל היא האם דבר כזה יעבור טסט ?או שאני סתם הוזה וכדאי לי לחזור למציאות ?

תודה מראש לכל העונים ושיהייה סוף שבוע נעים.

פורסם

חברה אין מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא, או לפחות בנושא החוקיות של התקנת מיגון תחתון לרכב והחלפת הבולמים למשהו טיפה יותר מסיבי.

האם שני הדברים הללו משפיעים על מבחן הרכב השנתי?

תודה מראש ושיהייה שבת שלום.

פורסם

אינני יודע אם מגון תחתון יכשיל אותך בטסט. בולמים חליפים טובים יותר כנראה שלא יעשו בעיות.

בכל מקרה להפוך את הרכב שלך לרכב ראלי זה לא כדאי ולא הגיוני (כאילו לבנות רכב ראלי זה הגיוני...)

להתקין מיגוני גחון וללכת להשתולל בשטח יכול להיות כיף, אפילו מאוד כיף, עשויי להיות מסוכן גם בלי אמצעי בטיחות מתאימים.

כנראה שהאוטו לא יחזיק יותר מדי זמן.

תהנה וסע בזהירות.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני לא מעוניין להפוך את הרכב לרכב ראלי למרוצים אם לזה התכוונתה.

אני רק מעוניין ברכב לנסיעה בשבילים טיפה אתגריים (אני גר בדרום ), ומבחינת בטיחות יש לי כיסאות (backitseats) משומשים במצב טוב וכמו כן יש גם ריתמות עם 3 נקודות עיגון .

ועוד שאלה האם התקנה של כלוב התהפכות בסיסי ברכב תשפיע על הטסט?

ואיזה בולמים אתה יכול להמליץ אם קיימים כאלו שעונים על הדרישות שלי?

למה התכוונתה כאשר אמרתה שהרכב לא יחזיק הרבה זמן , אני לא מעוניין להשבית את הרכב כי הוא לפעמים משמש לנסיעה בתוך היישוב(וזו בעצם למה חשוב לי שהרכב יהייה עם טסט וביטוח בתוקף ).

תודה רבה מראש, וסוף שבוע טוב

פורסם

שלום,

התקנת כלוב - מורידה את האפשרות לעבור טסט.

במצבך, הייתי מציע למכור את הרכב לאספנות - שם מקומו הראוי והטוב ביותר, ובמקום לקנות פזו 205 שתוכל לבצע בה שיפורים ושינויים רבים יותר, בעלות נמוכה יותר (חלקים שיתקלקלו, נדירותם, וכד').

אם הרכב במצב שתיארת, עם טסט ונוסע - אני משלם 1500 ש"ח.

עפר

פורסם

חבר יקר,

אנשים כמוך זה בדיוק מה שמפחיד אותי!

"יש לי באקטים"... - אין כזה דבר לשדרג קצת את הרכב וקצת בבטיחות ולרוץ על השבילים...

מה תעשה כשיבוא טרטורון "שרץ" ממול...

לרוץ על שבילים עושים בשטח סגור עם מרשלים.

את הרכב שלך אפשר להפוך לרכב ראלי "קל" - למשל לספרינטים.

כמו שנדב אמר - זה לא משתלם - והיריעה תקצר מלהכיל את הסיבות.

אני מציע שתחפש כמה שרשורים על בניית רכבים פה בפורום ותבין במה מדובר - כי כרגע - אתה אפילו לא שואל את השאלות הנכונות. כשתבין קצת יותר ממה שתקרא בפורום - פתח שרשור חדש עם שאלות ממוקדות יותר ונשמח לעזור לך.

בינתיים זה נראה כמו עוד ילד שרוצה "לשדרג" איזו גרוטאה ולרוץ על השבילים - וכרגע - זה ממש לא חומר לפורום ספורט מוטורי.

אני מרחיב בהסבר - גם בשביל אחרים - לשרשורים עתידיים בנושאים דומים.

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...