Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen C2?

BoJl4apa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב קטן, ספורטיבי, באזור ה-80K

גיליתי שיש ייצור הנקרא סיטרואן C2, שלפחות על הנייר מתאים להנ"ל.

האם למישהו היה ניסיון/שמע/נהג באחד כזה?

(דגם 2007 עולה כ-80K)

או שכדאי להתאמץ קצת, ולחפש אקזמפלר טוב של סיאט קופרה/FR מאותו שנתון? (כ-90K)

לגבי ה-FR - משום מה לא ראיתי אפילו אחד מ-2007 למכירה, רק קופרות (יש איזה 10 ביד2)

בגדול הייתי הולך על ה-FR, שכן יוצא לי לנהוג יותר בעיר, והיא גם זולה יותר.

אבל גם הקופרה מוציאה :-D רחב

חן-חן ותודה 8)

e^(i*Pi) + 1 = 0

פורסם

רכב נוסף שיוציא חיוכים ממך הינו טויוטה יאריס TS ,אמנם שנתון נמוך יותר 2005 אך ישמור טוב על ערכו העתידי,אמין,חסכוני יותר,אם רוב הנסיעות שלך עירוניות הוא עדיף לדעתי מהאיביזות.

הC2 מאכזבת מעט לפי מה שקראתי,אין לי ניסיון אישי איתה.

אם יש לך אופציה קח לסיבוב וראה אם מתאימה לך.

פורסם

יש לזכור כי אין להשוות בין הכח של היאריס לזה של האיביזה.

מרחק מזרח ממערב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ליוויתי חבר שרכש רכב לפני מספר חודשים, והתלבט בדיוק בין ה-3 שהוזכרו בשירשור עד עתה, קרי, קופרה, C2 ויאריס ספורט.

נהגנו בשלושתן, במספר אגזמפלרים מכל אחת, עד שנבחרה לבסוף המכונית שרכש.

האיביזה היא החזקה, המאובזרת והגדולה בחבורה. מנוע נחמד מאד וגיר נעים, וגם הופעה קרבית במיוחד לחובבי הז'אנר.

ברם, לא בחרנו בה בסוף כי לצערנו התרשמנו (ויסלחו לי מראש חובבי הדגם) שאיכות ההרכבה הייתה לא ברמה לה ייחלנו, וההתנהגות הייתה של אוטו שעושה רושם שהמנוע פשוט גדול על השילדה והמתלים שלו.

היאריס מהנה מאד, עם מנוע בשרני שנותן יופי של מומנט מתחתית הסקאלה ועד מרכזה. היא מרגישה חזקה יותר ממה שהיא, והכיול הכללי של הרכב מהנה מאד לנהיגה ואפילו בטוח. מצד שני היא אנמית מאד כשמנסים למשוך את המנוע מעלה, ולכן מרגישה לא משהו בעקיפות ביניים מהירות. היא קטנה ומעוצבת באפרוריות יתר לטעמנו, ובסה"כ נותנת הרגשה קמצנית ביחס לשתי המתחרות. בסיכום הכללי - גם היא לא נבחרה.

לבסוף בחרנו בC2. מבחינת המנוע מדובר בתמונת ראיה לשל היאריס. זה מנוע GT קלאסי, שחובב מאד סל"ד גבוה ומתחנן שתתן לו לרוץ. מצד שני, בטורים נמוכים הוא אנמי וחסר תגובה של ממש. נקודת החולשה העיקרית של הרכב היא ההגה שלה, שאני אישית חושב שהוא מזכיר יותר מהכל הגה של אמריקאית מתחילת שנות ה-70 (כן כן, עד כדי כך). יחד עם זאת, הC2 מאובזרת יפה, בולטת בשטח בלי להיות צעקנית, ויש לה דלת שלישית ייחודית (עם סף הטענה שנפתח כלפי מטה) ששימושית מאד לחלק מהאנשים. נוסף לאלו, בכסף אפשר לקנות כזו חדשה יותר משתי האחרות, והן גם נדירות מאד על הכביש - מה שמוסיף ייחודיות למי שזה חשוב לו.

סיכום - מציע מאד שתנהג על לפחות 2 כאלו מכל סוג לפני שתחליט מה מתאים לך.

בהצלחה

HFturbo

פורסם

אני מקווה שאתה לא קונה רכב ספורטיבי רק לצורך נסיעה עירונית... בכל מקרה, ה-C2 לא ממש מוצלחת (בצע חיפוש בפורום) והאמת שהייתי מעדיף יאריס TS על פניה, למעט עניין הייחודיות (כמה C2 כבר יש בארץ?). קופרה או FR תהיינה חזקות בהרבה אך גם פחות מהנות לנהיגה ספורטיבית, במידה זו או אחרת (FR הרבה פחות, קופרה - תלוי מה אתה אוהב).

נקודת החולשה העיקרית של הרכב היא ההגה שלה, שאני אישית חושב שהוא מזכיר יותר מהכל הגה של אמריקאית מתחילת שנות ה-70 (כן כן, עד כדי כך).

אני לא מסכים עם כמעט שום דבר שכתבת, אבל זה מה ששבר אותי - הגה של אמריקאית? נסעת פעם על אמריקאית משנות ה-70? יש שם הגה באורך הגלות והוא לא מדויק כמו טיל קסאם ועם שטח מת בגודל המפרץ הפרסי (ואני מבטיח להפסיק עם הדימויים כאן). ב-C2 יש הגה קצר, מאוד מדויק וכמעט בלי שטח מת. הדבר היחיד שדומה כאן הוא הקלילות המוגזמת של ההגה, אבל גם בזה, אני מבטיח לך, ה-C2 טובה עשרות מונים מכל אמריקאית בת 30.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא מסכים עם כמעט שום דבר שכתבת, אבל זה מה ששבר אותי - הגה של אמריקאית? נסעת פעם על אמריקאית משנות ה-70?

אל תישבר כלכך מהר :wink:

לשאלתך - כן, ויותר מפעם, ויותר מעל דגם אחד או שניים אפילו..

האמת היא שאף אם הגזמתי באמירה שלי, בסופו של יום היא אמורה לשקף (כמו כל מה שכתבתי) את התחושה האישית שלי, ולא יותר. אז אתה כמובן יכול (ומוזמן גם) להסכים או לא, אבל זה לא ממש משנה לגבי מה שאני מרגיש.

ולעצם העניין, ההגה בC2 (וכל שכן אם אנחנו זוכרים מאיזה בית היא באה) הוא כלכך רך וחסר תחושה לטעמי , עד שאני ממש לא מבין איך אפשר להגיד עליו מדוייק, כי בסופו של יום אם לי בתור נהג אין שום פידבק על מה שההגה יודע, כל הדיוק שבעולם לא רלוונטי... כי אני פשוט לא רואה אותו. ובמובן הזה היא מזכירה לי מאליבו, או לה-מנש, אפילו אם היא רכה פחות ויש לה פחות שטח מת או פחות סיבובים לנעילה.

HFturbo

פורסם
רכב נוסף שיוציא חיוכים ממך הינו טויוטה יאריס TS ,אמנם שנתון נמוך יותר 2005 אך ישמור טוב על ערכו העתידי,אמין,חסכוני יותר,אם רוב הנסיעות שלך עירוניות הוא עדיף לדעתי מהאיביזות.

הC2 מאכזבת מעט לפי מה שקראתי,אין לי ניסיון אישי איתה.

אם יש לך אופציה קח לסיבוב וראה אם מתאימה לך.

היאריס 2005 עולה 72K, בעוד שC2 2007, עדיין באחריות יצרן, עולה 80K.. נראה לי לא trade-off הולם..

e^(i*Pi) + 1 = 0

פורסם

*אם ההגה של ה-C2 מרגיש כמו המאליבו - לא בא לי אפילו נסיעת מבחן:-D

אני רגיל להגה של פג'ו 205, ללא הגה כח - הכביש מורגש בצורה מדהימה... :shock:

כמובן, שרכב ספורטיבי לא נרכש לנסיעה עירונית, פשוט יוצא לנסוע קצת יותר בעיר ביום-יום.

הקטע שעל ה-205, ועוד במצבה הנוכחי, אין מה לצאת לכביש יעודי, במטרה *לנהוג*..

sronis, מה כוונתך שהאיביזות פחות מהנות לנהיגה ספורטיסית? פחות מה-C2?

על ה-FR, שמעתי על נושא התת-היגוי - ואני דווקא מעדיף פניות על קו ישר - ומה לגבי הקופרה? רכב דראגסטר?..

אם כך, אז I'm out of options :roll:

e^(i*Pi) + 1 = 0

פורסם

שאלה קטנה,

יש מצב שתזדקק לכסא האחורי או לתא מטען שיש לאפסן בו יותר משקית במבה? אם התשובה לאחת משתי השאלות היא כן - שכח מה-C2.

בעיניי ה-C2 לא מצאה חן. הגה מנותק ומנוע חלש יחסית לציפיות מדגם שנושא את האותיות VTS (זה 120 סוסים? אולי סוסי פוני) הורסים את החגיגה.

פורסם

יש מצב שאזדקק לתא המטען - צריך לקנות אוכל, לא? : )

זה פחות או יותר מה שהבנתי על ה-C2 מכל מיני מקומות, רק רציתי לוודא.

אז ככה"נ נשאר לחפש FR או קופרה שנת 07, במצב טוב : )

בכלל, אין יותר מדי מבחר בארץ על גיר ידני ש*נוסע*, בתווחי מחיר סבירים.

יש MX5, אבל הביטוח... הזוי.

e^(i*Pi) + 1 = 0

פורסם

רכב עירוני, קטן וספורטיבי? מיני קופר יכולה להדחק לך לתוך התקציב .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מיני זה ללא ספק חמוד, אך נדחק לתקציב בלחץ אטומי (07 - 140K), אין יותר מדי למכירה, ואני רוצה 8 ל-100 :twisted:

אה, כן, ו-f**k עירוני, אסע רק מחוץ לעיר! : )

e^(i*Pi) + 1 = 0

פורסם

FR או קופרה יהוו תמורה טובה לכסף, יש גם כמה לאון שיכולות להיכנס בתקציב, כך שעל תתיאש וכך את הזמן.

"מיניי" איביזות נסחרות במחירון או קצת מתחתיו (על פי מספר כאלה שמכרו חברים/ מכרים) היות וההיצע בשוק ביחס לדרישה הוא גדול.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם בכוח אתה מעוניין, אזי קופרה/FR יספקו לך אותו בשפע ובתקציבך תוכל לרכוש אחת משנתון מתקדם.

אם יש בכיסך תקציב לשיפורים, אזי שיפור המיתלים יביא אותך גם לתוצאה לא רעה בתחום האחיזה וההתנהגות מבלי להתפשר בסעיף הכח.

ממליץ לך לערוך נסיעת מבחן גם כאן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...