Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי דייהטסו שרייד שנת 93. התלוננתי על צריכת דלק גבוהה ונשלחתי לבדיקת сo

יש לי תחושה שהבדיקה לא הייתה נכונה ואמיתית... הוכנס המכשיר לאגזוז והתבקשתי ללחוץ על הגז בהילוך ניוטרל. לאחר מכן, התבקשתי ללחוץ אפילו עוד יותר על הגז... כך מתבצעת הבדיקה? או שצריך פשוט להחדיר לאגזוז את המודד מבלי ללחוץ על הגז?

כמו כן, יש בורג שצריך לכוון ואז הערך של הזיהום יורד...אולי שיחקו לי בו.. בכל מקרה יצא שיש 9 co

כשמותר 2 בערך.. (במקרו שלא רימו אותי ואין באמת 9)

יש לי שתי שאלות אליכם:

1. האם אני יכול גם לכוון את הבורג המדובר?

2. אני מעוניין לנקות את הקרבורטור בעצמי. האם תוכלו לתת לי הסבר כיצד לעשות זאת? זה לא חייב להיות ניקיון מושלם... אולי גם המלצות לכלים שצריך...

תודה!

שבוע טוב

פורסם

קרבורטור לא משפצים בלי ידע ונסיון מתאים, תפנה לבעל מקצוע שיעשה זאת עבורך.

ישנו בעל מקצוע מצויין כאן בפורום, תפנה אליו בהודעה פרטית שמו צביקה.

פורסם

מעולם לא התבקשתי ללחוץ על הגז בבדיקת זיהום בטסט, רק דחפן את החיישן לאגזוז וזהו. נשמע לי תמוה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בבדיקת זיהום בטסט יש ללחוץ על הגז להעלות את הסל"ד ל 2500-3000 סל"ד למשך חצי דקה.

את הקרבורטור אתה יכול לפרק ולנקות לבד.

אבל בהרכבה אתה תצטרך בעל מיקצוע שמתעסק עם הקרבורטורים.

והאיש שלנו הוא צביקה מנתניה.

ירון מאיר

פורסם

בד"כ, בעלי מקצוע (גם אם הם הישרים באדם, כמו צביקה שלנו) לוקחים כפול למישהו שבא אליהם עם רכיב/חלק/אוטו מפורק.

בעל מקצוע מפרק את הדברים לפי הסדר שהוא רגיל אליו, ובצורה מסויימת. כשאתה בא אליו עם משהו שפירקת בעצמך, ואולי גם עשית נזק בדרך - זה גורם לו יותר עבודה ולפיכך יש סיכוי לא רע לקבל חיוב גבוה יותר.

בקשר לבדיקת זיהום האוויר - ירון, נדמה לי שהתכוונת לבדיקת 4 גזים, ואילו כאן מדובר רק על CO, לא?

פורסם

שמר, לזה בדיוק התכוונתי, בשרייד 93 קרבורטור, נבדק רק CO ולא הבדיקות המתקדמות יותר שנבדקות ברכבים בעלי ממיר קטליטי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

-נמחק הציטוט המיותר-

למרות שלפעמים מדגדג לי "דוקא" להתאמץ ללמוד ולעשות לבד,אני עדיין ממשיך את קודמיי וממליץ על צביקה.

מי שיש לו רקע מתאים אז בעצם למה לא,אבל אדם מהשורה שאין זה המקצוע שלו כדאי שייפנה לבעל מקצוע מתאים,ואם אתה מחפש גם ישר אז צביקה הוא הכתובת.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

גם לקרבורטור לצורך אבחנה וקביעה האם לרכב צריכת דלק עודפת בודקים co גם בסל"ד נמוך וגם בגבוהים - ( כך אני בודק).

זהו המדד היחידי לקביעת צריכת דלק עודפת הנובעת מהקרבורטור ( אבל לא רק) ברכבים מהדור הישן.

זוהיא לא בדיקה לטסט גם אם היא מבוצעת כמוה אך תוצאותיה דומות - עודף דלק = co גבוה.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...