Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 חודשים ביחד: סט תמונות- Skoda Fabia SPORT '08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STOP!

תודה לכל החברים שנכנסו רק כדי להגיב שזה רכב מאוס.

אם נכנסתם כבר ואתם מסוגלים לקרוא שורות אלו, סימן שהרכב לא ממש מאוס עליכם ואתם מתחייבים לא לרשום שטויות, נכון? :-)

מה שכן, נעשה הפסקה קטנה מהגגות הלבנים ומהצבעים הכהים. אשמח לתגובות על איכות התמונות עצמם, זויות צילום, הצעות לשיפור, ואם יש משהו נוסף אשמח לשמוע.

יכול להיות שאחרים העלו תמונות כאלו ואחרות של רכב דומה, אך זאת הפעם הראשונה שלי שאני מעלה תמונות נורמליות של הרכב, מאז שרשור ה"היכרות" ששם היו כמה תמונות בודדות עוד עם הניילונים.

לרגל "חגיגת" 4 חודשים ביחד, שטפתי את הרכב היום במשך מס' שעות, ולאחר מכן יצאתי לצלם.

יצאו כמה תמונות עד שהסוללות של המצלמה (המעפנה) התרוקנו. השמש קצת מפריעה אבל לא כ"כ נורא. (תגידו, אנחנו לא אמורים להיות בחורף?)

סוג המצלמה: Kodak C340

5.0 מגה- פיקסל

סוג הרכב: סקודה פאביה "ספורט", 1600 סמ"ק 105 כ"ס, מודל 2008.

4 חודשים אצלי.

הוראות לצפייה בתמונות: התמונות ברזולוציה של 1024X768.

ניתן להגדיל תמונות אלו לגודל המירבי ע"י לחיצה על כותרת התמונה בחלק העליון.

לחיצה על התמונה עצמה תקשר אתכם לשרת שעליו מאוכסנים התמונות.

** התמונות הוסרו לבקשת פותח השרשור **

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב,כנראה שאני תל אביבי מדיי, אבל הנוף פשוט מדהים! איפה זה?

לרגע חשבתי שזה הפרברים של אנגליה... :shock:

פורסם

Ivgeni- תודה על הקישור, אני יכול ללמוד ממנו הרבה, אעבור על הכתוב בסופ"ש.

E.L- זה צולם בצפון הארץ, באיזור עמק יזרעאל.

משום מה החבר'ה מהמרכז מתעקשים להוציא לפועל ימי צילומים במרכז הארץ ליד מבני תעשייה, בעוד אני פה מצלם ליד הרים ומדשאות ירוקות... :wink:

דרך אגב יש עוד הרבה מקומות יפים שתכננתי לנסוע אליהם ולצלם היום, אבל המצלמה לא עובדת!

פורסם

אחלה תמונות ורכב יש לך, תתחדש.

פליקס, שמצפה בכליון עיניים לחגיגות ה 5 חודשים ביחד, ולמבחן הנהיגה שיתלווה לחגיגות אלו... :roll:

נ.ב מצטרף לאייל, רק שלי מפריעה גם הסיומת 61, פשוט לא לעניין. :D

ROOONEEYY

פורסם

כמו מספר תגובות מעלי,אם היו מצולמות התמונות בקומפוזיציה שונה אולי היו יותר יפות.

אלו דיי משעממות. בנוסף,ישנה תמונה שהמכסה מנוע שרוף ועוד איזה תמונה עם הרבה שרוף וחבל זה הורס את התמונה.

בן.

Got To love It

פורסם
אחלה רכב, אבל החור במכסה של הכרית אוויר פשוט הורס את כל הלוק :)

ברכותי לרגל חציית ה1000 ק"מ.

אאווץ'..

החור הזה כבר נעלם לחלוטין לאחר טיפול שלי. אבל קצת מבאס לקבל רכב מהחברה ולהתחיל להסיר חתיכות בולטות מהדשבורד עם גוזז של ציפורניים, ואח"כ להבריק הכל בעזרת ספריי. אבל אני עקשן, היום לא רואים כלום.

גיא, התמונות יפות. חבל שהשמש בחלק מהתמונות הורסת.

כמו מספר תגובות מעלי,אם היו מצולמות התמונות בקומפוזיציה שונה אולי היו יותר יפות.

אלו דיי משעממות. בנוסף,ישנה תמונה שהמכסה מנוע שרוף ועוד איזה תמונה עם הרבה שרוף וחבל זה הורס את התמונה.

בן.

באמת חבל מאוד, כשצילמתי לא יכלתי לראות מהמסך הקטן של המצלמה שהתמונה קצת שרופה, ראיתי רק על המחשב. בכל אופן זאת מצלמה פשוטה ולא ציפיתי ממנה ליותר מידי, מסתבר שאסור לצלם איתה בשמש או בחושך כלל. גם לא ציפיתי לשמש כזאת באמצע החורף.

מה שמוסיף "אש" לכל המדורה, זאת העובדה שצבע הרכב הזה בהיר. עם האונו האדומה לא היו לי בעיות כאלה. בכל מקרה, אפיק לקחים להבא :-)

אחלה תמונות ורכב יש לך, תתחדש.

פליקס, שמצפה בכליון עיניים לחגיגות ה 5 חודשים ביחד, ולמבחן הנהיגה שיתלווה לחגיגות אלו... :roll:

נ.ב מצטרף לאייל, רק שלי מפריעה גם הסיומת 61, פשוט לא לעניין. :D

תודה.

לא, לא יהיה עוד מבחן או כתבה, זאת כתבה חד פעמית. :-)

אחרי שראיתי עוד איזה 200 מכוניות בערך מסוג הפאביה, האוקטביה והרוסמטר עם 61- נרגעתי ואני לא שם לב לזה עוד.

כמויות גדולות מאוד של סקודות עם 61 מסתובבות. תכל'ס- הכי אכזב אותי לא היה ה61, אלא הזלזול של הסוכן, כי אני ביקשתי מראש עוד במעמד ההזמנה, ולא פעם אחת ולא 100 פעם. טוב, נו, זה באמת שטויות.

פורסם

1000 ק"מ ב4 חודשים?

ידידי אתה חסכוני, על האופניים אני עושה יותר קילומטרז:).

אחלה תמונות, מצטרף להמלצתו של יבגני לצלם בזוויות יותר מעניינות, וכמובן לשים לב לכיוון השמש.

under construction..

• תוכן חדש...