Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש,נראה מדהים.

עבודה מאוד יפה יחיאל,כל הכבוד (אחלה ריפוד ואחלה תפירות).

את האמת שיצא לי לראות את זה עוד לפני שיחיאל סיים את העבודה וכבר אז הבנתי שהולך להיות מאוד יפה לפי מה שהוא סיפר.

שוב פעם תתחדש ותהנה כמה שיותר מהסאונד.:beerchug:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה יפה ונקייה :)

תתחדש!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מאוד מרוצה מאיך שזה יצא, ויחיאל גם טיפל לי בדברים מסביב

כמו הפלסטיק המשולש מעל הדלת שהיה מחורר מטוויטרים ב10 שקל שהבעלים הקודם שם. יחיאל ציפה אותם בסקאי 8)

הגומיות של הדלתות היו חצויות לשתיים (לא קרועות) - הודבקו ואוטמות כמו שצריך עכשיו, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר עכשיו.

עבודה פדנטית כמו שאני אוהב.

לגבי איך שומעים - זה כאילו יושבת על הדשבורד להקה בהרכב מלא ומנגנת לי מול הפרצוף.

במיוחד בהקלטות איכותיות כמו בדיסק(ים) בדיקה של פוקל.

המידים דופקים כמו משוגעים, והטוויטרים לא צורמים! כנראה שהשילוב עם המגבר מתוצרת ZED עושה להם רק טוב.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

שלום יחיאל.

סוף סוף יוצא האומן מהארון.

עבודה יפה ונקיה. סחתן@!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי אם אני מחמיץ פה משהו?

אכן פלטת המגברים נראית טוב וכך גם ההתקנה עצמה על זה מגיע ליחיאל כל הכבוד.

בעניין הבניות זה כבר סיפור אחר, חוסר סימטריות + תפירה לא ישרה\מתוחה ובסך הכל זה פשוט לא מספיק טוב לטעמי, מצטער.

• תוכן חדש...