Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מערכת שיושבת בסקודה רומסטר של העבודה

אלה הרכיבים

HU פיוניר 3050

סט קומפוננט של JBL דגם GTO6507

מגבר של JBL 1004

שמגביר את הקומפוננט ואת הסאב שלי ROCKFORD PUNCH P312D4

אז ככה 2 שאלות

יש לי כרגע תיבה עם פורט שקיבלתי יחד עם הסאב סטנדרטית כזאת לא משהו מיוחד

עכשיו יש לי בעיה שקשורה לשאלה השנייה שלי, חסר לי דיוק :/

טרנסים קשה מאוד לשמוע נורמלי הסאב ממש מאחר ונמרח

קודם לכן היה לי את הקיקר CVR12 שהוא היה ממש נוראי מבחינת דיוק בגלל זה השתדרגתי לרוקפורד הנוכחי, הוא אמנם יותר טוב אבל עדיין לא מספק אותי

הבנתי ממאמרים שקראתי באינטרנט שבשביל לקבל יותר דיוק אני צריך תיבה אטומה, עכשיו אני יכול לפרק את התיבה שלי ולסגור לה את הפורט מבפנים ? או שעדיף כבר לקנות תיבה חדשה סגורה ? וכמה ליטר תיבה צריך בשביל הסאב הזה ?

ולשאלה השנייה

הסאב הזה הוא סליל כפול, ברור לי שהוא לא מנוצל כרגע למרות שעדיין הוא נשמע לי מאוד חזק אפילו ככה

השאלה שלי היא אם אני יקנה מגבר מונו שינצל אותו עד הסוף 500RMS יעלה כמה שיעלה, זה ישפיע לי בדיוק של הסאב ? בכלל מגבר מונו משפיע על הדיוק ? לאו דווקא 500 RMS ?

תודה לעוזרים

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

הייתי מציע לקנות תיבה חדשה, או לבנות אחת

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1383050816.JPG

כפי שכתוב כאן בתיבה צריכה להיות 28.3 ליטר אטומה, תתקנו אותי אם אני טועה.

בקשר להגברה, אני לא כל כך מבין בזה אז תצטרך לחכות..

ושאלה קטנה, איך אתה מרוצה מהסאב?? גם אני רותה להביא אחד כזה וחשבתי על 2 סאבים, אחש יספיק לפי דעתך??

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

מאוד מבסוט ממנו אחלה סאב והוא חזק מאוד אחי אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יעשו 2 :)

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

• תוכן חדש...