Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי כרגע A4 99 דיזל בעיקרון אני מרוצה מהרכב אבל הוא כבר עשה את שלו הגיע ל 300 אלף ובא לי להתחדש בדיזל

בהתחלה החזקתי מהאוקטביה עד שבאתי ליקנות התקשרלתי לביטוח ושאלתי לדוגמא כמה עולה שנת 2004 קיבלתי חום שאמרו לי בסביבות 8000 ואיתוראן חובה אצלי למשל אני משלם 5000 כולל מקיף

אני כולי התלבטות אם כדי להביא את האוקטביה שהיא בהרבה יותר אמינה ולשלם סכום כזה ענק או לקחת עוד פעם סיכון ולהביא אוודי או גולף שזה אותם בעיות ומחלות..מי יכול לעזור?(אני נעול על אחד משלושת הדגמים לא רוצה לא רנו ולא קאיה וכל הפשוטות האלה)

פורסם

האוקטביה נחשבת רכב גניב ובגלל זה קיימת דרישה לאיתוראן ומחירי הביטוח גבוהים. נסה לבצע השוואת מחירים, אני משוכנע שתוכל לקבל הצעה אטרקטיבית יותר בחברה אחרת. על איזה "בעיות ומחלות" אתה מדבר בדיוק?

פורסם

האוקטביה נחשבת רכב גניב ובגלל זה קיימת דרישה לאיתוראן ומחירי הביטוח גבוהים. נסה לבצע השוואת מחירים, אני משוכנע שתוכל לקבל הצעה אטרקטיבית יותר בחברה אחרת. על איזה "בעיות ומחלות" אתה מדבר בדיוק?

לפי התמונה, נראה שאתה מחזיק מרצדס C מונית לשעבר, דיזל.

באם נכון, תוכל להאיר את פנינו, אולי המרצדס C היא אופציה שפויה גם כן ביחס לגרמניות המתחרות.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יש הבדל בין לקנות את הרכב מיד פרטית או מנהג מונית - הפרש המחירים לא קטן. בהנחה שהרכב תפקד כמונית אבל הוא שמור, אזי ניתן בהחלט להנות ממרצדס במחיר שפוי :)

המרצדס תהיה יקרה יותר לאחזקה מהאוקטביה, אבל מצד שני מפנקת ומאובזרת יותר. בכל אופן, לא לכוון הזה הולך פותח השרשור אז אני לא רוצה לסטות מהנושא. עדיין מעניין אותי לדעת על איזה מחלות ובעיות הוא דיבר.

פורסם

מחלות נפוצות של הגרמניות האלה זה הגיר העדין שלהם הטורבו שלא מחזיר הרבה שאר החלקים חיחסית לאוקטביה שהרבה יותר משתלם להחזיק אותה מבחינה כלכלית..

באוקטביה פחות חיישנים וחלקים יותר זולים כמו כן גם העבודה ברכב יותר פשוטה מלעבוד על הגרמניות האלה וזה מנסיון

פורסם

מה ז"א "הגרמניות האלה"? ומה האוקטביה והגולף? קוריאניות?

המנוע הוא אותו מנוע עם אותו הטורבו כמו שיש לך ב-A4.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אתה בטוח שזה אותו טורבו?לא ניראה לי..ולגבי הגיר אין מצב..

אבל שורה תחתונה מה עדיף להחזיק מבחינת אמינות

אם תוכל להסביר לי מה בדיוק הבעיות בגיר אני אודה לך מאוד.:?:

אני אסביר לך למה אני כל כך מעוניין לדעת,כי ברשותי אודי A3 שנת 2004 קניתי אותה לפני חודש עם 63000 ק"מ, יש נקישות קטנות בין D לניוטרל או רוירס וכו.., בדקתי כבר ב3 מוסכים שניים מורשים,שהכניסו למחשב ואמרו לי שהכל תקין ואין בעיה,ומוסך אחד לגיר אוטומט לפי מה שהיבנתי זה שהם גם מהכי תותחים באיזור הצפון,ואמרו לי שהגיר באודי הזאת טיפטרוניק 6 הילוכים שיש לי, הוא עובד כמו תיבת הילוכים באופנועים,שהוא עובד דרך שרשראות שמעבירות את הכח לגלגלי השניים,כך שנקישות כאה זה נורמלי ותקין,בדיוק איך שמרגישים באופנועים וזה נורמלי.

אז תן לי יותר פרטים בבקשה,שאדע לפחות אם מצפה לי משהו פה ?:?

• תוכן חדש...