Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד . 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה,

אני מחפש רכב בשבילי כשהתקציב המקסימלי הוא 10K

שיהיה אמין, "מהיר", ועדיף ידני.

אשמח להצעות לרכבים שכדאי לבדוק.

בתודה מראש,

דור.

פורסם

מה זה בשבילך "מהיר"? בתקציב כזה אין הרבה מה להציע. בעיקר מדובר על מכוניות שצעירים אוהבים מתחילת שנות ה-90'. הבעייה, לרוב רכבים האלה הוזנחו מצד אחד ומצד שני נסעו אליהם באופן חריף. יישור קו על רכב כזה יכול לעבור את מחיר הרכב ועלול להגיע לסכומים של 15-20K ש"ח (תחשוב שנניח יהיה צריך להחליף כל צנרת קירור, קלאץ', אלטרנטור, לשפץ מזגן, צלחות בלמים, טיפול גדול, טיימינג, גומיות, שיפוץ משאבת הגה כוח ואולי מסרק הגה, צמיגים, מצבר וכד').

בעיקרון, אני ממליץ לך על רכב כמו ג'סטי, אונו, 205, שרייד, סויפט, ZX, סאקסו ודומות, כך אמור להישאר לך קצת עודף מתקציב שלך ליישור קו.

מצד שני, אם אתה רוצה רכב עם פלפל, יש משהו טוב אבל יקר לאחזקה במקרה של תקלות (חלקים יקרים וקשה להשיג): אלפא 164 ולנצ'יה תמה.

רכבים מאוד מאובזרים לזמנן, כוללים בד"כ בקרת אקלים, ABS, ח"ח, מ"ח, ה"כ מתכונן ועוד מלא תוספות מקוריות.

בעייה נוספת, לרוב מכוניות האלו שחוטות. אם בכל זאת אתה מעוניין, אני מכיר מישהו שמוכר לנצ'יה תמה, הרכב יד שנייה מאדם מבוגר, בעל מוסך. לא נחסך כלום בטיפולים ונסעו על רכב על רגל קלה מאוד על הגז. הרכב שנת 92' עם כ-170K ק"מ.

מדובר על רכב חזק עם מנוע 2 ליטר 16 שסתומים ו-150 כוחות סוס. הוא נוסע חזק ומהיר למדי: 9.1 שניות מ-0 ל-100. הרכב ידני ויש לו צריכה ממוצעת של 1 ל-10. הנה מודעה שפרסמתי עבור המוכר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218258. הרכב חורג מתקציב שלך בכמה אלפים ומחיר המבוקש אליו הוא 14K. אבל יש על מה לדבר מבחינת המחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז, לגבי ה"מהיר", אני מחפש מכונית שתתנהג יפה על הכביש, תאיץ מהר ותיקח פניות יפה.

לגבי הלנצ'יה, היא נראית לי כמו רכב גדול מדי, מה שכן מבחינת סאונד יש לי שם מקום למערכת.

אממ מה דעתך על ה214? הבנתי שהדגם הזה שורף ראשי מנוע, אם אני אקנה רכב שבדיוק הוחלף לו ראש מנוע?

פשוט, ה214, נראית לי כמו אוטו מעולה, חוץ מהקטע המנוע.

מה שכן ראיתי שגם אני יכול להכניס בתקציב, קצת בדחק, את ה323F עם הפנסים הנפתחים, איך היא?

בתודה מראש,

דור.

פורסם

:lol: רכב שייקח פניות טוב ויאיץ מהיר ב10k? נסה אולי 100k אולי תשיג משהו מתאים.

ב10k אתה צריך רכב שייסע ללא תקלות ולא יותר מזה, ולגבי ה323 חוץ ממראה "ספורטיבי" היא לא באמת כזו.

פורסם

סיטרואן ZX, לדעתי, תתן תמורה נאה לכסף (ובדגמים המנוכים תתן הנאה סבירה מהנהיגה)

זה לא הרבה כסף, ועליך לנסות משהו שמור ולא גמור.

קח בחשבון שרכבים בתקציבים האלה דורשים טיפול. תשאיר כסף לדברים האלה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

214 של רובר, החלפים יקרים נורא, דובר הרבה על רובר ובמיוחד על ה214 הרץ חיפוש.

רכב שיתנהג טוב בתקציב זה הלנצ'יה תמה ואלפא 164 כמו שהומלץ מקודם.

שגודלם לא יטעה אותך.

פורסם

אני מניך שמרוב הרוברים שהיו לאלי הוא יודע מה הוא מדבר.

אבל אולי הוא התכוון להגיד, שהאחזקה קצת יותר יקרה מרכב אחר ב-10K .

בכל מקרה במשהוא אחד הוא צדק, תריץ חיפוש היו לפחות שני שרשורים גדולי בנושא לפני שבוע.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אין לי בעיה להוציא כסף על הרובר, כל עוד אני יודע שהיא תחזיק לי יפה עד אוגוסט ספטמבר, כי רק אז יהיה לי את הכסף להשקיע.

לגבי ה164, כמה אמורה לעלות 93' ידנית? כי לפי מה שראיתי המחירון יותר מזכיר את הכיוון של ה20K.

פורסם

לדעתי הלאנצ'יה המדוברת תענה על דרישותיך.

גם יפה וגם אופה- שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתקציב כל כך דחוק אני לא ממליץ לך להכנס להרפתקאה של 164/תמה.

או שתחסוך עוד או שתתפשר על חלק מהדרישות.

אם בכל זאת אתה רוצה רכב מתנהג במחיר נמוך, אני ממליץ על 205 או ZX.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...