Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי שאלה לטסט עצמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני ניגש לטסט אני רוצה לבוא עכשיו הכי נוח בעולם שהרגל שלי תתקתק הכול בטסט

זה לא פסיכולוגי זה באמת עוזר נעליים עכישו השאלה שלי יש לי 2 זוגות נעליים בבית שהבנתי שהם של נהיגה

איזה נעל עדיף הפומה פרארי שיש לי או adidas new year rice תודה לעוזרים =] ומה ההבדל בין הנעליים האלה

לנעליים רגילות כמו נייק שוקס הקטנות שגם היא עם סולייה דקה תודהה לעוזרים .. :]]

פורסם

בנאדם... אתה לא אמיתי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תיקח את הפומה פרארי.

ייצור נדיר שבא עם כל פרארי.

חבר,תלבש נעל נוחה ואני מניח שבזה נגמר הסיפור.

Test Is OveRated.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

בסופו של דבר הכי חשוב שתהיה רגוע ונינוח ולא תחשוב על דברים כמו איזה נעל אתה נועל. פשוט תנעל את הנעל שנהגת איתה רוב השיעורים והתרגלת אליה ושיהיה לך בהצלחה.

פורסם

מכיר את הסיפור על הבחורה שבאה ערב חתונתה לשאול את הרבי מה ללבוש בליל הכלולות.

שמלה צנועה או כותונת חושפנית ?

והוא השיב לה מיידל'ה מה שלא תלבשי, תקבלי !

אז זהו, שכאן זה משנה.

תבוא עם נעל שנוח לך איתה ואתה רגיל אליה - לנהיגה, אל תבוא עם נעל שקנית רק אתמול אפילו אם היא נוחה לך להליכה.

בגלל שבכל נעל תחושת הנהיגה קצת שונה, נכון שמתרגלים תוך זמן נהיגה קצר אך בטסט אתה צריך לבוא נינוח ומוכן ולא כדי להתגלח על נעל לא מוכרת.

פורסם
בנאדם... אתה לא אמיתי

+1

הזוי ביותר.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...