Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדאה 3 שנת 2006 ואני רוצה להחיף את המנורות הקדמיים אורות הדרך במנורת סופר וויט על המנורה רשום קסנון הלוגן H7 אני רוצה לישאול האם המנורה הזאתי תתאים לי בלי שיש לי קיט של קסנון עם אורות איך שקבלתי את האוטו חדש ?

קישור למה שאני רוצה לקנות

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270324115510&ru=http%3A%2F%2Fmotors.shop.ebay.com%3A80%2F__%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm38%26_nkw%3D270324115510%26_nd1%3D%26_fvi%3D1

זה יתאים לי תאוטו?

 

תודה מראש לעוזרים

אלמוג

פורסם

סוג הנורות במאזדה 3 הוא אכן H7. הנורות בקישור יתאימו אבל אני ממליץ לך לחפש נורות איכותיות יותר (בצע חיפוש אודות פיליפס דיימונד ויז'ן בפורום).

×
×
  • תוכן חדש...