Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקליפס חדש ל- 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאין רדיו לוויני בארץ,רק לחשוב על האופציה שיהיה ניתן לשדרג את מבחר תחנות הרדיו האיכותיות על הסקאלה,ב - עשרות נוספות כאלה מעורר תאבון.

לא משנה ,זה לא האישיו.

האישיו זה המכשיר הנ'ל,האם הוא מותאם לתחנות רדיו ישראליות ואם כדאי לקנות אותו או שללכת על הדגם היותר פשוט של אקליפס ה- MKII

פורסם

לא ממש ברור לי מה היתרונות שלו על פני ה 7200 אם בכלל. רדיו לוויני אין וקשה לי להאמין שיהיה בשנים הקרובות, ו USB מובנה יש גם ב 7200. פיצ'ר מעניין זה חיבור ישיר ל אייפוד והיתרון היחיד (ספק יתרון) הוא במגבר פנימי שלא קיים ב 7200.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעל, קרא את כללי הפורום***

יתרון למי שרוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לבינתיים.

אבל מי יקנה HU כזה ולא יחבר מגבר(ים) אליו, זה כבר שאלה אחרת.

:)

פורסם
חבל שאין רדיו לוויני בארץ,רק לחשוב על האופציה שיהיה ניתן לשדרג את מבחר תחנות הרדיו האיכותיות על הסקאלה,ב - עשרות נוספות כאלה מעורר תאבון.

לא משנה ,זה לא האישיו.

האישיו זה המכשיר הנ'ל,האם הוא מותאם לתחנות רדיו ישראליות ואם כדאי לקנות אותו או שללכת על הדגם היותר פשוט של אקליפס ה- MKII

ה7200MK2 זה מכשיר העילית של אקליפס, אני לא מבין איך הגעת למסקנה שהוא פשוט.

ה5030 הוא המחליף של סדרת ה5 של אקליפס לשנת 2009.

אתה יכול לראות מידע עליו בשרשור שהעלתי לגבי "חדשות מתחום האודיו לרכב-ומה מתכננים לנו היצרנים לשנת 2009".

under construction..

פורסם

שורה תחתונה.. ה-7200 יתן לי את התמורה הטובה ביותר בעבור הכסף, כן ?

בכלל,בלינק הזה , מופיעים לא מעט דגמים חדשים,חלקם יפים,חלקם יפים פחות. האם האקליפס 7200 משאיר אבק לכל אלו ?

אם אקבל "כן" חד משמעי אני קונה ברגע זה.

• תוכן חדש...