Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את הקומפננט שלי בדלתות :

הטוויטרים שלו בהרבה יותר מפורטים ונעימים לאוזן מהJBL.

אבל המידבאס נותן מיד אני מרגיש מיד יותר ממקודם אבל ברגע שאני מנטרל את הסאב עדיין יש מיד הרבה

אבל בקושי יש באס. בJBL היה חסר לי מיד.

יכול להיות זה בגלל שמידבאס לא יושב צמוד להגבהה אלא יש קצת רווחים בצדדים?

עכשיו הבעיה העיקרית היא שבווליום גבוה כל הצד השמאלי מתנתק אני מנמיך הוא חוזר לעצמו ואז שאני מגביר

שוב עוד הפעם מתנתק. מה יכול לגרום לזה?

שאלות:

יש לי מיד ריינג'ים כמו בחתימה הבעיה היחידה היא שהקרוס של הקומפ הוא 2WAY ואין לי עוד יציאות למגבר

2 לקומפ 2 לסאב השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את

המידריינג'ים למגבר ביחד עם הקומפ ואז הם והקומפ ירדו ל2 אוהם המגבר תומך.

השאלה אם הרמקולים תומכים? והאם המיד חייב קרוס או שהחיתוך במגבר מספיק לו?

האם המידריינג'ים יכולים לעבוד בפריי אייר או שהם חייבים בניה?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

יכול להיות שהמידבאסים עובדים בפאזה הפוכה.

תנסה לבדוק את זה, פשוט להפוך את החוטים על הרמקול או על המגבר ותראה האם התוצאה משתפרת, סה"כ זה לא דבר מסובך.

בנוסף, אם אתה נתקל בכל אופן באיזשהיא בעיה ,תגיע למפגש ביום שבת ובקש מאחד החברים להעיף מבט על הנושא.

under construction..

פורסם

היי ניר מה שלומך?

לצערי השבוע אנני יכול להגיע למפגש.

כל הבעיות שכרגע יש לי ציינתי בדקתי את כל החוטים הכל עובר כמו שצריך מהקרוס למגבר

וכו. אין לי שמץ למה צד שמאל פתאום מתנתק.

אני יעבור על זה עוד הפעם יראה שאין אף חוט שנוגע אחד בשני וגורם לקצר לכל האורך

אני ינסה להפוך פאזות נראה אם המיד משתנה

מה בקשר למידריינג'?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

יכול להיות שהמיד עומד למות,תוציא את הרמקול ותשחק עם החוט של הסליל תראה אם הרמקול מתנתק כשאתה משחק איתו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

roni זה רמקולים חדשים.

וזה לא רק המיד מתנתק אלה גם הטוויטר

• תוכן חדש...