Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים,

ברשותי מאזדה 3 שנת 2006 אוטומטית (טיפורטוניק) מנוע 1600 סדאן (אקטיב).

ראיתי באתרים בחו"ל כל מיני צ'יפים שמבטיחים תוספת של 30 כוח סוס ושיפור של 30% בצריכת הדלק וכו'.

האם זה נכון? האם זה באמת ישפר את צריכת הדלק וכמובן יגדיל את הכ"ס כמו שמבטיחים?

האם הגיוני שצ'יפ כזה עולה בסביבות ה15$-30$ ?

מישהו התקין ויכול להמליץ על משהו מסויים?

תודה מראש לכל העוזרים.

un4get.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

30 סוסים לא תקבל עליה. 5-10 אפשר אולי לגרד, עם תזמון הצתה חכם יותר לאורך הסל"ד. לגבי המחיר adi_n הגזים. זה יעלה פי 50, לא פי 100...

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

נו מה יש לי לענות לכם ?

כולכם מהנדסי רכב ובטח יודעים הכל !!!

ומעל לכל ברור שהגויים לא יודעים ולא מבינים כלום !!!

אולי היגיע זמן להיסתכל על עצמכם פעם אחד במראה ולהגיד - ואללא אולי יש משהו שאני לא יודע או אולי יש סיכוי שאני לא יודע ?

ויאשה זה מתייחס גם אליך למרות שאתה מנהל פורום מחובד זה .

נתן

פורסם
יש מודול חיצוני

יוסיף לך כ 15 סוסים

אבל המחיר בטוח לא 15 דולר

נתן

חברה לגבי המודולים ה"חיצוניים " וכל מיני שטויות שמתחברים עם שני כבלים של רמקול ומבטיחים עלייה של 200 כוח במחיר של 30 דולר .

שימו לב לאזהרה הבאה , בתוך המודולים אין כלום במקרה הטוב נגד של חצי שקל .

אל תפלו בפח אם כל מיני שטויות , חיפוש מעמיק באינטרנט יראה לכם על מה דיברתי , מעבר לזה , ה"תגלגל "לידי חרטא כזה אתם מוזמנם בכל עת לקחת אותו ולספר לי על ההבדל המדהים של נגד בחצי שקל .

פורסם
נו מה יש לי לענות לכם ?

אולי היגיע זמן להיסתכל על עצמכם פעם אחד במראה ולהגיד - ואללא אולי יש משהו שאני לא יודע או אולי יש סיכוי שאני לא יודע ?

נתן

נתן,

אם אתה רוצה שייתיחסו לתגובות שלך בכבוד כדאי שתרסן אותן בהקדם - אף אחד לא תקף אותך.

אנחנו כאן בכדי ללמוד ולשתף ואף אחד לא יודע הכל, בלי קשר להיותנו גויים או לא.

הדיון הזה עלה הרבה פעמים בפורום ובשורה התחתונה מעולם אף אחד לא פירסם נתון דיינו לפני ואחרי צ'יפ במנוע אטמוספרי קטן מפני שזה די מגוחך.

כמובן שאתה מוזמן להוכיח את טענתך בכל עת.

לילה טוב :)

פורסם
נו מה יש לי לענות לכם ?

נתן

:shock: בואנה אתה חוצפן !!!

שאלת שאלה של מתחילים, ענו לך תשובות של מתקדמים ואתה עוד מעז לבוא ולתקוף אותם כי התשובה לא מצאה חן בעיניך ?!

ועוד בא ואמר שאולי הם אלה שלא יודעים וצריכים להסתכל על עצמם במראה ?! תגיד אתה שפוי ??

שיהיה לך בהצלחה.

וואלה סתם זרקתי 7000 שקל על השיפורים שלי, כל מה שהייתי צריך לעשות זה להתייעץ איתך.

אההה ושומע...? יש פה חבר'ה עם יותר ידע ממה שאתה חושב.

פורסם

אלה לא צ'יפים כמו שניראה לי. זה ניראה יותר כמו "פיגיפק". פיגיפק זה מעין משהו ש"עובד בעיניים" על המנוע ומשדר לו "מצוקה" של יחס דלק/אויר למשל, או טורים שונים. כך המחשב חושב שיש בעיה (כשאין) ולכן נותן יותר דלק או מקדם הצתה.

היתרון - מתקן פשוט, שונה בתכלית מצ'יפ.

החיסרון - התקנה בעייתית יותר, האוטו לא יידע לדווח תקלה כשיש ולהיפך, וכן - אינך יודע לאיזו רמת זיהום ומה בדיוק קורה בפנים.

תוספת דלק סתמית - אין בה תועלת. להיפך.. קידום הצתה משתנה בהתאם לטורים ישפר הביצועים אם נעשה בתזמון טוב.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
אלה לא צ'יפים כמו שניראה לי. זה ניראה יותר כמו "פיגיפק". פיגיפק זה מעין משהו ש"עובד בעיניים" על המנוע ומשדר לו "מצוקה" של יחס דלק/אויר למשל, או טורים שונים. כך המחשב חושב שיש בעיה (כשאין) ולכן נותן יותר דלק או מקדם הצתה.

היתרון - מתקן פשוט, שונה בתכלית מצ'יפ.

החיסרון - התקנה בעייתית יותר, האוטו לא יידע לדווח תקלה כשיש ולהיפך, וכן - אינך יודע לאיזו רמת זיהום ומה בדיוק קורה בפנים.

תוספת דלק סתמית - אין בה תועלת. להיפך.. קידום הצתה משתנה בהתאם לטורים ישפר הביצועים אם נעשה בתזמון טוב.

האמת שאני לא יודע הייתי שמח אם עוד אנשים היו מגיבים.

לפי מה שהם אומרים זה 15ד' הרכבה וזה כמובן לא פוגע באחריות של הרכב (שפגה בכל מקרה) - אבל בכל זאת, יש לי כספת על המחשב, האם צריך לנסר את הכספת ע"מ להתקין את הצ'יפ?

הם טוענים ליותר כוח סוס (ישנם כאלה שטוענים לעד 30כ"ס יותר) וכן גם חיסכון בדלק...

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

• תוכן חדש...