Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסר אנשים שהמליצו גם על תוספי דלק שעושים קסמים או "טורבו חשמלי" במחיר 100 שקל.

שורה תחתונה, עד שלא נראה בדיקת דיינו שתבוצע כראוי ובפיקוח גורמים אובייקטיביים המוצרים האלו יישארו בגדר לא אמינים.

הרי אם זה היה כזה פשוט, גם שיפור של עשרות סוסים וגם ירידה בצריכת הדלק בעשרות אחוזים וכל זה בכמה שקלים - האם היצרנים (שמשקיעים עשרות מיליונים בפיתוח) לא היו מאמצים את השיטות הללו?!

פורסם

30 כ"ס תקבל רק על צ'יפ של טורבו. באטמוספרי זה 5 עד 10 (גג גג גג עם תוספות שונות ומשונות)

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אני לא היתי מתעסק עם "תרופות פלא" כאלו, לא נראה לי אפשרי.

צ'יפ מיצרן מוכר שיכולתו מוכחת וגם שאינו הורס את המנוע עולה אלפי דולרים. הוא מוסיף סוסים בודדים למנוע אטמוספרי. אז להוסיף 30 כ"ס למנוע 1600 ב $15 נראה לך הגיוני?

אם כן, זה מזמן כבר היה בראש החדשות המוטוריות בכל מגזין רכב.

לצערנו אין ניסים, בשביל שיפור אמיתי צריך לשלם.

הצעה שלי, אם הרכב שלך לא חדש (כתבת שהוא לא באחריות יותר) תשדרג למנוע 2000, לא את המנוע שלך אלא תחליף למזדה עם מנוע 2000.

פורסם

בסדר ?

יש לך בכלל מושג מינימלי מה זה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

un4get כנראה שלא הבנתה מה שכתבתי .

אל תקנה , בוא קח את זה יש לי כזה בבית . אתה תהיה מחוייב לספר לחברי הפורום על השיפור" המדהים" .

לא צחקתי שכתבתי לך שבתוך הקופסא הזאת יש" נגד " של חצי שקל .

פורסם

לא מבין את הבעיה, צ'יפ לא יתרום כלום במאזדה 3 גם אם היה מדובר בדגם ספיריט 2.0! 5-7 כ"ס יתן בלחץ.

צ'יפ ניהול מנוע ברוב המקרים מתאים ומשפיע (בעשרות סוסים) רק על רכבים מוגדשים.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

פעם ראשונה שאני מגיב בפורום הזה.

אבל מה שיש למאזדה 3 להציע, לא מספיק לך?

פעם נסעתי עם אחי במאזדה 3 ואני אגיד את האמת, כוח לא חסר לרכב הזה, הוא חזק ומהיר!

אני חס וחלילה לא תוקף אותך, רק שואל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בנודע למה שאתה אומר, כח הוא דבר שמאוד מתרגלים אליו אם הרכב איתך על בסיס יומיומי, אפילו ל190 כ"ס:roll:

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מסכים עם בן. קורה לי הרבה שאני חושב שהאוטו שלי לא מהיר בכלל. אתה מתרגל לכל דבר ואז זה מפסיק להלהיב אותך ואתה רוצה עוד. כמו שקורה עם סמים אגב, אבל לא נכנס לזה... :wink:

• תוכן חדש...