Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כפי שחלקכם יודעים, המערכת שמגיעה עם המכונית איננה מדהימה, ואינה מספקת אותי כל כך, למען האמת אין לי שמץ של מושג בתחום, במאזדה אי אפשר להחליף את הרדיו דיסק, אבל רציתי לדעת איפה אפשר לשפר? מאיפה להתחיל? מה צריך לקנות? באמת שאין לי שמץ של מושג, התקציב הוא בסביבות ה3000 שקל, האם שווה לקנות מערכת שמע בתקציב כזה?

תודה,

אדם

פורסם

שלום לך וברוך הבא

אפשרי להחליף לרדיו דיסק אחר

זה מצריך קניית פנאל (מתאם) שעולה סביב 400-+

מעבר לכך,בא אפשרות יד שנייה ?

הייתי קונה מורל דוטק אובשיין

ומגבר 4 ערוצים פצצה,

ואחר כך מביא איזה סאב.

אבל אל תיקנה בלי שתישמע את הרכיבים!

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

שלום, האם החלפת הרדיו דיסק משנה באופן משמעותי את איכות הסאונד? הרדיו דיסק במאזדה 2 נוח מאוד, חיבור לAUX וקורא MP3, מסתדר איתו טוב מאוד, האם זה הכרחי להחליף גם רדיו דיסק? ולגבי ההגברה, האם אפשר הסבר בסיסי על אילו חלקים צריך להביא? אני קצת מתבלבל ולא מבין, הקומפוננטים, טוויטרים וכו', ברור לי שצריך מגבר ורמקולים, יותר מזה אני לא מבין, מזה מורל דוטק אוביישן? מה טווח המחירים של החלקים שאתה מציע?

תודה מראש,

אדם

פורסם

אדם שלום לך,

אני חושב שאם תשאל בפורום, כל חבר וחבר (בד"כ) יגידו לך שיש שינוי משמעותי באיכות הסאונד.

אבל, וזה אבל גדול - השאלה היא האם אתה תשים לב לשינוי. הרבה בטח יתקפו יגידו "בטח שהוא ישמע",

אבל אני מציע לך, בתור מי שעכשיו הולך להוציא כסף מכיסו (ולא מעט) על מנת לשדרג את איכות הסאונד, לבדוק את זה

בעצמך - ז"א לשמוע אצל מישהו שעשה שינוי כזה, ולהחליט לבד אם אתה רוצה להחליף רדיו-דיסק, או לא.

במידה ואתה לא רוצה להחליף רדיו דיסק, כך בחשבון שזה דיי יסרס אותך מבחינת פונקציות (אם זה Time Aligment, CrossOver, ערוצי הגברה נפרדים וכו', אשר לא קיימים במכשיר שמגיע עם הרכב),

אבל מצד שני יפנה לך תקציב עבור שאר הרכיבים.

מבחינת חלקים אחרים, בתקציב שלך הייתי מציע להתמקד כרגע בשניים או שלושה רכיבים (תלו אם אתה מחליף רדיו-דיסק או לא)

כאשר הם:

1. סט קומפוננט קדמי - שזה זוג (או שלושה) רמקולים שיותקנו בקדמת הרכב

2. מגבר אשר יגביר את הרמקולים בסעיף 1 - במידה ותחליט שאתה רוצה להוסיף סאב בעתיד, הייתי ממליץ לקנות מגבר בעל 4 ערוצים. במידה ולא, מגבר זוג ערוצים יספיק.

*3. רדיו-דיסק

עוד משהו שחשוב שתקח בחשבון זה התקנה - הרבה אנשים שוכחים מהסעיף הזה בשקלול התקציבי שלהם,

וחשוב לי לציין מעכשיו שעלות התקנה יכולה לנוע בין 200 ל-500 ש"ח אבל יכולה להיות גם לעלות מעל 1000 ש"ח (תלוי רכיבים) אז קח את זה בחשבון.

מחירי החלקים משתנים בהתאם לאיכות ובהתאם ליצרן, אז תצטרך לבצע איזשהו סקר שוק לגבי הרכיבים.

בקשר למגבר - אני ממליץ בחום על מגברי Sundown Audio, שאת מחיריהם אתה יכול לראות בשרשור המבצעים ובאתר www.loudnclear.co.il שיחזור לאויר בזמן הקרוב.

אני בטוח ששאר החברים בפורום ישמחו לתת לך הצעות לרכיבים שהם מכירים.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

האם הצמד הזה יהיה מספק-

SAX 50.4

JBL GTO6507 זוג רמקולים-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

אני מניח שזאפ הוא לא מקום כל כך כדאי לחפש רמקולים, האם יש לכם המלצה איפה לחפש באינטרנט?.. המלצות על רמקולים גם לא יזיקו, וגם המלצות לסאב, יהיה טוב לחקור כבר את עכשיו את העניין, לכל רכיב סביבות ה1500 שקל, אפשר לחרוג מהתקציב שהצגתי בהתחלה, איזה סאב מומלץ.

פורסם

איך תהיה לדוגמא המערכת הזו-

מגבר-

GTO1004 JBL

http://www.rm-shop.co.il/Product.asp?ProID=52

קומפוננט-

Pioneer TSC160R

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=360847

סאב-

GTO1200T

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1297

האם המגבר יחזיק את הכל?, אני לא בכיוון הנכון בחיפוש? יש לכם אולי המלצה של סט שלם של קומפוננט מגבר וסאב בשבילי?

תודה שוב,

אדם

פורסם

קח עצה ידידותתית לפיני שחצי פורום יגיב לך על הרמקולים של פיניר

לא הייתי חושב לקחת את פיונריר בתור רמקול ולא בתור סאב...אל תחשוב על זה אפילו (אולי בתורר"ד)

פורסם

ממליץ ללכת על הדוטק אוביישן ומגבר CS60.4 של JBL, אני אהבתי את השילוב הזה.

בשילוב התקנה איכותית, ניתן להשאיר אפילו חלק קטן מהכסף בכיס.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...