Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי לבדוק רכב לפני קנייה. הרכב הוא סיטרואן קסארה 2002 אוט' יד 3 עם 88,000 ק"מ. בבדיקה עלו שתי בעיות בתיבת הילוכים: "החלקה בתאוצה, ושילוב הילוכים לא חלק". בנסיעה בין המכון למוסך שארכה כ20 דקות, ביצענו כמה קיקים, האצות חזקות ובכולן מזווית לא מקצועית לא הרגשתי כלום והחלפת ההילוכים הייתה חלקה מאוד יחסית לכמה רכבים שכבר נהגתי עליהם.

כשהגענו למוסך לאחר נסיעה שאימתה את הממצאים של המכון המכונאי אמר שבמידה וזה רק שסתומים (כלומר לא נגרם נזק לתיבה עצמה) אז זה כרוך בהחלפתם(800 ש"ח), עבודה (300 ש"ח), עידכון תוכנה (150 ש"ח), כך שהסכום הוא 1250 ש"ח+- (אולי טעיתי קצת במחירים אבל בגדול זה הסכום שניתן לי). במידה ועקב הבעיות בשסתומים נגרם נזק לתיבה אז יהיה כרוך בשיפוץ ואין מה להרחיב פה (חוץ מהצעת מחיר של 8500 ש"ח).

פירסמתי את תוצאות הבדיקה בשירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=242601

לאור היעוץ המעולה שנתנו לי בשירשור, מה שעמית כתב העלה בי תהייהות, הוא אמר שניתן יהיה לנסוע ברכב הזה עוד הרבה זמן לפני שהגיר יזדקק לשיפוץ אך למרות זאת עדיין יש צורך בתחזוקה שוטפת של הגיר. הבעיה הזאת התגלתה רק לאחר בדיקה לפני קנייה, אחרי טיפול 20 אלף ואחרי שהרכב עבר טסט, כלומר שאם הוא לא היה מוכר את הרכב אז הוא לא היה מודע למצבו והגיר לא היה עובר שיפוץ.

אחרי כל הפוסט הארוך שלי אני שואל האם יש צורך בתחזוקה שוטפת של הגיר או פשוט "לחכות" עד שהגיר יתפגר?

• תוכן חדש...