Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

פילטר אוויר= מסנן אוויר !

כמו שבתקווה שהבנת, התשובה נמצאת בגוף השאלה.

כל פילטר הקיים בעולם, משמש, כסנן, ותפקידו לסנן.

ברכב תפקידו , לסנן את האוויר, הנשאב למנוע, לצערנו האוויר הנשאב למנוע רווי אבק, וחלקיקים מזיקים לנשימה לאדם, ולמנוע

הם אוייב מספר אחד, בשחיקת הצילדרים, וקיצור חיי המנוע.

אבק יוצר חריצים על דפנות הצילנדר, ושמן מנוע עובר דרך החריצים, מגיע לתא השריפה, נשרף שם ומגביר את תצרוכת השמן.

צילנדר שרוט ושחוק, גורם גם לבריחת קומפרסייה מהמנוע, ולירידה בהספק.

מכאן חיונותו של מסנן האוויר, במידה והוא מקורי, ויושב אטום בבעת המסנן, והוא עשוי מניר מקרוני, המאפשר רק לחדירת אוויר מסונן, דרך חרירים הקטנים ממקרון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

ברכב תפקידו , לסנן את האוויר, הנשאב למנוע, לצערנו האוויר הנשאב למנוע רווי אבק, וחלקיקים מזיקים לנשימה לאדם, ולמנוע

אבק יוצר חריצים על דפנות הצילנדר, ושמן מנוע עובר דרך החריצים, מגיע לתא השריפה, נשרף שם ומגביר את תצרוכת השמן.

מכאן חיונותו של מסנן האוויר, במידה והוא מקורי, ויושב אטום בבעת המסנן, והוא עשוי מניר מקרוני, המאפשר רק לחדירת אוויר מסונן, דרך חרירים הקטנים ממקרון.

בברכה

צביקה

תודה על הפירוט, גם אני השכלתי.:onfire:

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

תלוי בתנאים בהם נוסע הרכב. אם מדובר באיזור מאובק במיוחד או בשטח - יש יתרון. במקרים אחרים - עפ"י המלצות היבואן/יצרן.

פורסם

"מכאן חיונותו של מסנן האוויר, במידה והוא מקורי, ויושב אטום בבעת המסנן"

מוזר, זה החלק היחיד שהמוסך הורשה היבואן שלי שם לי תחליפי, בתואנה שזה "ממש לא משנה"

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

המלצות היצרן תמיד מופרזות או לא מתאימות למדינה המאובקת שלנו. אתה מוכן להחליף פילטר אויר כל 60 אלף קילומטר בתנאים של הארץ?

פורסם
שלום רב !

בברכה

צביקה

לחלק גדול ממוסכי היבואן אין בכלל מקורי.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם
לחלק גדול ממוסכי היבואן אין בכלל מקורי.

אני מניח שאתה מתכוון ללובינסקי, ושמדובר בסיטרואן ZX 1400 שנת 96?

אני מניח שהיבואן, מחזיק מסננים תחליפיים/ תואמים למקור, באישור היצרן.

בכל מקרה בנוגע לתדירות ההחלפה, יש כמובן להתייחס להוראות היצרן, וכל המקדים גורע, אמר דני עדין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...