Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים...

ברצוני לרכוש מכשיר חדש ואני מתלבט בין שלושה דגמים:

PIONEER 6050UB

CLRION 576

ALPINE9884

הצורך שלי הוא בחיבור USB וחיבור IPOD שישמש בעתיד הקרוב.

מבקש המלצות וחוות דעת גם מבחינת איכות שמיעה.

בתודה רפי.:-)

rafi

פורסם

לא התניסתי עם כולם יש לי רק את הפיוניר 600ub שזה אותו דבר כמו PIONEER 6050UB,

המכשיר מאוד נוח לתפעול,יפה לעין,ובעל פונקציות רבות-אני מאוד מרוצה מרמת השמיעה שלו אך לא שמעתי HU אחרים כך שאני לא יודע היכן לדרג אותו לעומת השאר, החיסרון היחיד שלו הוא הפאנל החשמלי שעושה בעיות (לפי מה שאומרים),לי עוד לא קרה כלום.

לפי מה שאומרים בפורום האלפיין מדורג במקום הראשון באיכות הסאונד אך כל מקרה לגופו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תודה על התגובות!

ומה בקשר לקלריון האם הוא נוח לתפעול?אמין?איך לדעתכם רמת איכות השמיעה לעומת הדגמים שציינתי??

rafi

פורסם

קלריון-דגם 586 מיועד לעבוד עם IPOD שלא כמו ה-576 ויש לו חיבור USB בקדמת המכשיר ולא מאחור כמו במכשירים אחרים

זה יתרון כיוון שזה מאוד נוח חוץ מזה איכות הסאונד שלו מעולה.

http://www.clarion.com/my/en/products/2008/audio/source_units/1din/DXZ586USB/my-en-product-pf_1172389379136.html

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712036

פורסם
ראיתי על ה-ECLIPCE דעות טובות אבל הבעיה שאני לא שמעתי במערכת כזו כך שאני לא הכי מתעניין בה הרבה.

אל תמהר, במפגש הקרוב יהיה לך לשמוע הרבה אקליפסים :-D

לדעתי יש לאקליפס צליל מדיהם והרבה אוהבים אותו.

• תוכן חדש...