Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הלכתי ליראות מגאן קופה יד 1 72 אלף ק"מ ידנית שנת 2001,

הרכב נימצא אצל סוחר, ולטענתו היא הייתה בירושלים וקנה אותה מאיזה אישה מבוגרת.

יש ספר טיפולים עד מאי 2007 עם 54 אלף ק"מ ..

אני לא יודע אם לקחת לבדיקה או לא, הנתונים ניראים לי טובים מידי מכדי שרכב כזה יהיה אצל סוחר.

יש כמה שיפשופי חנייה ובפתיחת הבגאז' לא ניראו מכות שילדה למינהם, מה שכן יש 2 ריתוכים (הוא טוען שמקוריים מהחברה)

הם בצדדי הבגאז' (לא בפנים אלה במעטפת) .

מה דעתכם? שווה לקחת לבדיקה?

פורסם

תחפש עוד רנו, תסתכל אם זה באמת משהו שקיים ברכב.

ככלל - אם הריתוך נעשה על ידי היצרן , הוא ייראה אחרת מרוב הריתוכים שנעשים באמצעים אחרים, תשווה לריתוכים אחרים שקיימים ברכב.

בכל מקרה - לא לקנות בלי בדיקה !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בדוק את הספר טיפולים מול המוסך שבו הרכב טופל על מנת לאשר את הקילומטראז'.

בדוק ברשיון הרכב שאכן הבעלים הקודמים הינם כפי שהסוחר טוען. אם לא מדובר באותה אשה או מקסימום בבעלה - תוותר.

כאשר קונים רכב ממגרש/סוחר/טרייד אין- ניתן בקלות ליצור קשר עם הבעלים הקודמים של הרכב ולוודא מולו את הפרטים כל עוד כמובן (ויש מקרים כאלו) שבעל הרכב מקבל את כספו רק לאחר שהסוחר מוכר את הרכב ואז צריך להזהר.

מקרה מהחיים- לפני כ 4 שנים ניגשתי לסוכנות מרכזית של יבואן רכב ידוע על מנת לרכוש רכב מהטרייד אין שלהם, חיצונית הרכב נראה מצויין ושמור היטב. בזמן ההתרשמות ביקשתי לראות את רשיונות הרכב (כביכול על מנת לעמת את זה שהרכב יד 1) בכדי לראות את שמם של הבעלים הקודמים. יצרתי קשר עם הבעלים הקודמים ששמח מאוד לסייע לי בהתלבטות בכך שהוא אמר לי שלא כדאי לי להתקרב לרכב הנ"ל מכיוון שהוא פשוט רכב "לימון" אמיתי, תקלות תכופות ונשנות על בסיס קבוע והוא פשוט היה חייב להפטר מהרכב אפילו במחיר מגוחך. בסוכנות הרכב גם צויין לפני כי סיבת המכירה של הרכב היתה השתדרגות לרכב חדיש יותר של אותו היצרן, מה שבפועל כמובן היה רחוק מאוד מאוד מן האמת.

בהצלחה.

פורסם

ריתוכים אף פעם לא נשמע טוב..(באיחוד אם זה בולט לעין)

תנסה להסתכל אם יש את זה גם למכוניות אחרות שאתה בודק.

אם יש לך איזה חבר פחח שמבין ענין זה היה יכול לפתור את הבעיה בקלות.

יוגב

• תוכן חדש...