Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לשאול יש לי בעיה של ירידת טורים תמידית בשחרור דוושת הגז ולחיצה על הקלאץ' עד אתמול המד היה יורד לחצי טור וחוזר ומהיום הרכב החל להתכבות לי ואפילו באמצע נסיעה הבנתי שאפשר לעשות ניקוי מצערת או החלפת חיישן מצערת מישהו מכם יודע מהי העלות של תיקון כזה במידה וזאת תיהיה הבעיה? כי כששאלתי אמרו לי שאי אפשר להחליף חיישן אלא צריך להחליף את כל המצערת קומפלט הודה לכם על חוות דעת.

פורסם

לפי מה שראיתי פה זה בעיה נפוצה ברכב מהסוג הזה ורובם דיברו על ניקוי המצערת וכו...

יש סיבה לכך שהרכב החל פתאום להתכבות כי עד עכשיו היה לי ירידת טורים אבל הרכב לא נכבה?

פורסם

לי בזמנו לפני 5 שנים הייתה פולו שנת 96 עם אותה תופעה,נכנסתי למוסך,ניקו את בית המצערת,והבעיה נעלמה.

העלות?אם אני זוכר נכון משהו בסביבות 200 ש"ח

פורסם

ניקוי מצערת- 100-200 ש"ח. חשוב מאד שהמוסך גם יבצע כיול וכיוון בסיסי דרך המחשב בסוף העבודה.

סיכוי לא רע שהמצערת אצלך הלכה לעולמה. עלות משוערת באיזור 1000-1500 ש"ח וכדאי שתתקין מקורית (או OEM) חדשה.

מעבר לזה בצע חיפוש בנושא. נפתחו על המצערת ברכב זה הרבה מאד שרשורים.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן בעיות של יצוב הסלד ברכב הזה יכולות להיות קשורות

לכיוון הצתה אבל זה רק בתנאי שמישהו שיחק עם המפלג

ופגע בכיוון הבסיסי של ההצתה (למשל אחרי שיפוץ ראש)ואז

כאשר ההצתה לא מכויילת למחשב בכיוון בסיסי מיוחד זה

גורם לתיקוני הצתה של התוכנה בסרק ולמשחק של הסלד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום רון..

תודה רבה על היענות מצידך רציתי לשאול אכן עשיתי ראש מנוע באוטו לא מזמן לפני כחודש וחצי ומאז החלו ירידות של טורים אבל האוטו לא היה נכבה ולפני כמה ימים החל האוטו להיכבות בעצירה ולפעמים בנסיעה יכול להיות שזה רק כיוון טורים במחשב ? כי עשיתי ניקוי מצערת והדבר לא פתר את הבעיה.

פורסם

יש מוסכים חאפרים (כגון מוסך מסויים ברשת צ'מפיון שפעם טיפלתי בו בפולו 16V 97) , שעל מנת לטפל בבעיית טורים לא יציבים שקשורה למצערת (בדרך כלל לכלוך או אטימה לקויה שגורמת למשיכת אוויר) , מבצעים סיבוב קל של המפלג, שזה להסתיר את הבעיה ולא לטפל בה. (בלי להתחבר בכלל עם סורק !)

זה מתבטא בצריכת דלק מוגברת וחוסר סחיבה יחסית למה שהיה קודם.

זקני הפורום בטח זוכרים את שרשור הנאצה שפרסמתי בנוגע לבעיה הזאת לפני כך וכך שנים.

שם גם מפורט מיהו המוסך וכמה הם חאפרים.

אלון, אם עשית ראש מנוע - חזור למקום בו ביצעת את הראש מנוע ,

אלא אם כן זהו אינו מוסך שמתמחה בVW ועלול לעשות "טלאי על טלאי" ובמצב זה אני ממליץ לקפוץ לרון ולפתור זאת אחת ולתמיד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
במיוחד אם אתה מדבר על הרכב הזה אז לא. אם אין בעיה אל תיגע.

אין בעיה ספציפית חוץ בנסיעה בירידה בהילוך משולב ללא לחיצה על דוושת הגז הרכב מגמגם.

ניקוי המצערת יכול לעורר בעיות?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...