Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שברולט קוואליר 97

יום אחד אני בא לנסוע ברכב ואני מגלה מתחת לרכב שלולית של מים, לא ייחסתי חשיבות כי עכשיו חורף.. ולא חשבתי שזה של הרכב בכלל, אני מתחיל לנסוע ואחרי 10 דקות נסיעה אני רואה את המחוג של החום מנוע משתולל, אני עוצר בצד בודק מים ברכב ורואה שמיכל המים שמקרר את המנוע יבש כמו הנגב, שמתי 3 בקבוקים ולקחתי את הרכב לבדיקה.. עשו לי בדיקת לחץ במיכל ולא גילו שום נזילה

אז מאיפה הנזילה הזאת יכולה להיות??

פורסם

בעיה נפוצה בקאוואלירים היא מיכל עיבוי שמתחיל להסדק ולאט ולאט נשבר.

בדוק את מיכל העיבוי.

או אפילו צינור מים,הרכב שלך שנת 97 יכול מאוד להיות שהגיע זמנו של הצינור גם כן...

פורסם

מיכל עיבוי? מה הוא עושה בכלל?

ומישהו אמר לי היום שאולי זה משאבת מים, אבל האוטו עומד שיש את הנזילה.. לא בנסיעה

פורסם

יכול מאוד להיות שהלכה לך משאבת מים

לי קרה ביום שני את אותו הסיפור אחרי נסיעה פתאום המחוג השתגע (של החום ) ועבר את האמצע ,

גררתי את האוטו למוסך עשו בדיקה וגילו שהמערכת תקינה מבחינת צינורות והכל

אבל הנזילה הייתה מהמשאבה ,המחוג בקווליר לא צריך לעבור את האמצע !!!

פורסם
מיכל עיבוי? מה הוא עושה בכלל?

ומישהו אמר לי היום שאולי זה משאבת מים, אבל האוטו עומד שיש את הנזילה.. לא בנסיעה

מיכל עיבוי זה המיכל שאליו אתה ממלא מים. בדוק אם הוא החל להיסדק, ובדוק גם אפשרות של משאבת מים תקולה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לפי הבדיקה שלי מיכל העיבוי בסדר.. וגם עבר את בדיקת הלחץ שהייתי במוסך ואמרו לי שתקין

אני ילך לבדוק את המשאבת מים יכול מאוד להיות שזאתי הבעיה ..

תודה לעונים

פורסם

משאבות המים בקאוואליר נחשבות לעמידות יחסית.

האמת שבקאוואליר כל אחד והמזל שלו,אנחנו עם 200 אלף ק"מ ובלי תקלת חשמל אחת.

2 תקלת היו, מזגן ששבק חיים - ומשאבת דלק..

• תוכן חדש...