Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה... יש ברשותי כרגע :

רדיו דיסק של אלפין 9877 שאני מרוצה ממנו

וסאב של קיקר הL7 שתים עשרה אינצ

התקציב שלי הוא 15 אלף שקל ללא התקנה .

מעוניין בזוג קומפוננט אחד לאחורה אחד לקדימה .. ורציתי לשאול אם אני יוסיף עוד 6*9 אם זה יתן יותר עוצמה?

מגבר טוב שיפיעל את הקומפוננטים ... ועוד מונו בלוק שיוכל להפעיל 2 L7 בכיף או שאני בכלל יוסיף סאב אחר וחזק לפי המצלתכם.

חשוב לי שישמעו מאוד מאוד מאוד חזק . בנוסף איטום אני גם רוצה לעשות (לא נכנס בתקציב הנוכחי) רציתי לדעת כמה יעלה לי בערך לאטום את כל ה4 דלתות , האוטו המדובר הוא פיג'ו 206 4 דלתות.

מחכה לעוזרים תודה מראש

פורסם

לאטום את 4 הדלתות ואת הבאגאז (שהוא מרכיב חשוב מאוד במערכות SPL) יעלה לך בין 2500-5000 תלוי אצל מי אתה מתקין איזה חומרים הוא שם ומה הכמות.

לגביי עם 6*9 ייתן לך עוד עוצמה אז כן. רמקול 6*9 הוא רמקול עוצמתי אך לא מדוייק לרוב. וזה מה שאתה מחפש עוצמה. אז כן הם יתאימו לך

לגביי שאר הרכיבים הרבה זמן לא התעניינתי בSPL אז טובים ממני יגיבו. אני רק יכול להגיד לך שבשביל סט 6*9 סט קומפוננט קדימה אחורה שתי סאבים ומינימום 2-3 מגברים אתה תצטרך לפנק את מערכת החשמל שלך בחיזוקים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
חשוב לי שישמעו מאוד מאוד מאוד חזק .

אהלן.

אם אתה רוצה שישמעו מאד מאד מאד מאד חזק, אני ממליץ לך על המכירה הבאה בפורום המכירה כאן.

מדובר ברכיבים כמעט חדשים שנמכרים רק כי המוכר [בחור על הכיפאק שמוכר לי ולרבים אחרים כאן, אישית, ומשתתף בקביעות במפגשים] רוצה שישמעו אצלו מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד חזק, ומה שיש לו, לא מספיק לו..:-D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1919483&postcount=14

מעבר לזה, תוכל לשלב דברים נוספים כמובן, בשאר ה10K.

מי מתקין את המערכת?

פורסם
אהלן.

אם אתה רוצה שישמעו מאד מאד מאד מאד חזק, אני ממליץ לך על המכירה הבאה בפורום המכירה כאן.

מדובר ברכיבים כמעט חדשים שנמכרים רק כי המוכר [בחור על הכיפאק שמוכר לי ולרבים אחרים כאן, אישית, ומשתתף בקביעות במפגשים] רוצה שישמעו אצלו מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד חזק, ומה שיש לו, לא מספיק לו..:-D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1919483&postcount=14

מעבר לזה, תוכל לשלב דברים נוספים כמובן, בשאר ה10K.

מי מתקין את המערכת?

נשמע מטורף אבל אני מעדיף לקנות חדש ... והתלהבתי גם מאוד מהפוקל k2p

ומי מתקין ? אני לא יודע אני צריך למצוא מתקין מקצועי שמעתי על יוסי אולי נלך אליו

פורסם

אני גם הייתי ממליץ לך לקנות משומאכר..זה בהחלט סאב SPL!!

הסאב יספק אותך מעל ומעבר! לפי מה שראיתי אין לו את הסאב כל כך הרבה זמן

אז נראה לי דיי חדש..אני לא סגור על זה פשוט אני לא מכיר את הבחור..

אבל יש לך גם את המכירה הזאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=235361

גם שני סאבים ממש טובים! גם מאותו חברה כמו של שומאכר אבל דגם אחד פחות.

לפי דעתי גם כדאי לך לרדת מהL7 יש סאבים הרבה יותר טובים בטווח הזה..

ואל תפחד ללכת על יד שנייה ..אתה תמיד יכול להפגש איתם ולראות מה המצב של הסאב ולשמוע אותו

לגבי רמקולים לפי דעתי כדאי לך קומפוננט קדמי ושני 6x9 מאחורה או רק קומפוננט קדמי וקומפוננט אחורי

אבל זאת רק דעתי..אבל אתה החלטת להשקיע כסף אז אם כבר אז כבר! אני ממליץ לך ללכת על 3way

אתה תשמע הרבה יותר טוב!

ומגברים זה לפי דעתי תקבע אחרי שתחליט איזה סאבים ורמקולים אתה לוקח..כדי שתדע איזה מגברים בדיוק לקחת

עם איזה הספקים..

ושוב אל תפחד ללכת על יד שנייה!

פורסם

+1

אל תפחד לקנות יד 2 במיוחד לא משני חברי הפורום המוזכרים למעלה.

חלק מהמערכת שלי היא מיד 2 פה בפורום וממש לא התאכזבתי.

תבדוק את הציוד לפני הקניה ואם את לא יודע מה לבדוק, תביא איתך מישהו שכן יודע.

מיירב הסיכויים, במידה ואלו חברי פורום וותיקים שלא תתאכזב.

בהצלחה

אלי

פורסם

אני מריח BTL 18 אינטש על סאנדאון 1500?

קלארוס מקדימה וסט פשוט של פוקל מאחורה על סאן דאון 100.4?

או אולי דאבל גראונד זירו כמו שיש לישראל (ג'וניור)?

יש לך כאן תקציב טוב למערכת טובה, מציע בחום לשקול מצבר פריקה עמוקה וחיווט מתאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיגש לחנקין 97 בחולון - יש שם מאפייה של סאבים שמנים במיוחד :-P

לאוד אנד קליר (רוני), הריח לא משהו, מצטער רוני :-D - אבל הסאונד סוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

206 זה אוטו גרוע למערכת SPL -תצתרך לשדרג את המערכת חשמל בוודאות עם הוצאה של לפחות 3000 שח

על מצבר אלטרנטור ועוד דברים מסביב,בנוסף הבגז' של ה-206 הוא קטן מאוד ובקושי יש מקום

האוטו כול כך קטן שלא תצליח להגביר אפילו 20% מהיכולת של המערכת ולשבת באוטו {אלא אם כן אתה חירש}.

אני הייתי מציע לך לרדת מהרעיון,וללכת על מערכת SQL חזקה ואיכותית בלי שידרוגי חשמל תאמין לי שתשמע חזק

וגם תהנה מהמוזיקה וזה מה שחשוב.

• תוכן חדש...