Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה: חיפושית באחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חיפושית באחה זה משהו שאפשר לאשר ברישיונות?

רק אם היא רשומה ברישיונות כבאגי.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אני בדקתי את הנושא לעומק, הגדרת "רכב באגי" תופסת (גם כן במרכאות) רק על מרכבי הפיבר.

אף שוטר לא ישחרר אותך ואף חברת ביטוח לא תכסה אותך במידה ותתקין כלוב התהפכות בחיפושית שלך, תגביה אותה לשמיים

ותרכיב שראויים לבאחה.

פורסם

כרגע אפשר רק לחלום על רישוי לבאחה.

אם ביום מן הימים יאושר חוק מוטורי בארץ אני מניח שתהיה הגדרה כלשהי לרכבים שמתחרים ואז אולי יהיה סוג של מפלט לנסיעות שטח למטרת אימון או משהו כדומה.

ימים יגידו, אבל אם אתה פוזל לכיוון, עדיף שתוציא את עניין הרישוי מהראש.

פורסם

אם ביום מן הימים יאושר חוק מוטורי בארץ אני מניח שתהיה הגדרה כלשהי לרכבים שמתחרים ואז אולי יהיה סוג של מפלט לנסיעות שטח למטרת אימון או משהו כדומה.

שלום עידו

אני עוקב אחרי בנית הבאחה שלך רק ששם אני לא יכול להגיב.

כל הכבוד על הרמה ועל ההשקעה.

שיהיה בהצלחה בהמשך אני כבר מחהכ לראת אותה משתתפת בכבוד במרוצים.

יוסי

פורסם

אם הכוונה להמשיך לחלום ולהאנח ולקטר, כמה רע כאן וכמה טוב במקומות אחרים, צריך להבין ששינוי בא בעקבות צורך ובעיקבות עבודה קשה!

הצורך קיים, ויש מספיק מועדוני רכב שמסוגלים להוביל מהלך חכם שיאפשר להיות בעליו הגאה של רכב ספורט כהגדרתו!

מי ירוויח? כולם, מועדון ה- F.S יחזיק רכבי שרירים בצורה חוקית ובטוחה, בעלי רכבי הספורט המשפורים יוכלו להינות ממקומות בטוחים לנהוג על הרכבים שלהם, בעלי הגיפים וחיות השטח יוכלו לטחון את רכביהם בשטחים פתוחים, מוסכים, יבואנים, מכס, כולם יהנו, אפילו עמותות כמו אור ירוק, ומינהל בטיחות הרכב ירוויח, מועדוני ספורט, פרסומאיים בקיצור כל אחד זוכה, וכל ממזר מלך!

חוק הספורט המוטורי עולה לכותרות לאחרונה שוב ושוב, הבעייה של כולנו שהוא אינו מייצג בהכרך אותי ואותך, ואם לא תישמע דעתם של מועדוני הרכב הקלאסיים מעל הבמה עלולה לצוץ בעייה! ודי לחכימא ברמיזא...

כל מי שבוער הדבר בעצמותיו ראוי שיעשה מעשה וילחץ על יו"ר המועדון שלו, ועל כל מי שיש לו יד או רגל בנושא לטובת קידום הביבי שלו, אחרת נמשיך לזפזפ בערוצי הספורט ולקטר! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...