Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב10K אני אוכל לקנות פיאט פונטו טובה בלי הרבה בעיות או שזה המחיר הסביר שלהם? אני מדבר לגבי 1300 1100 סמק ידני כמובן

וכמה הירידת ערך השנית שלהם?

פורסם

יש מצב שתוכל למצוא פיאט פונטו שנת 95 או אולי גם 96 במצב טוב שלא עשו המון קילומטרים(מעל 195,000) במחיר הזה.

תחפש ביד 2 יש שם המון.

לגבי ירידה שנתית הרב לא יורד המון כי הוא כבר לא עולה כל כך הרבה. אבל אני לא יכול להגיד לך מחיר מדויק. הירידה הגדולה זה אצל מכוניות חדשות.

פורסם

ירידת ערך? עזוב, אתה קונה רכב ב10K ש"ח, אין למחיר שלו לאן לצנוח ואין לך מה לדאוג מירידת ערך.

אם תחשוב על זה רגע, תבין שרק בשנה הראשונה אתה צפוי להוציא על אחזקת הרכב יותר ממה שהוא שווה בפועל.

בכל מקרה אתה צריך לזכור שפונטו ממודל 95 היא לא רכב צעיר, מדובר ברכב שכבר נמצא 14-15 שנים על הכביש והאמינות (או "כמות הבעיות" כפי שכתבת) תלויה הרבה במזל ובאופי התחזוקה שקיבל הרכב לפניך. למרות אמינות בסיסית טובה של הפונטו, צפויות לך תקלות והפתעות וזה נכון לכל רכב מהמודל הזה ולאוו דוקא לפונטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא רק שמחיר המחירון שלהם נמוך.

אלא שברוב המקרים הרכב נסחר קצת מתחת למחירון.

כך שבכל מקרה,המושג ירידת ערך לא קיים.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אהה התכונתי כשדיברתי על ירידת ערך למשל אם ב10K אני יכול לקנות בינואר פונטו ששוה עכשיו 12 -14 אלף

ותגידו איך הקיה ספיה מול הפונטו?

• תוכן חדש...