Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא סירה לווספה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לסירה של ווספה יש רשיונות ניפרדים?

יש לי אפשרות לקנות סירה לווספה אך נאמר לי שאין לה רשיונות וכל מה שצריך זה רק לחבר אותה לווספה ובטסט ירשמו לי את הפרטים שלה בניירות של הווספה, האם זה נכון?

כמו כן יש עוד אפשרות לקנות סירה אחרת של ווספה שנגנבה והבעלים נשאר רק עם הסירה. הוא אמר שלסירה אין רשיונות נפרדים אבל כל הפרטים שלה רשומים ברשיון הרכב (ווספה) שנגנבה לו והוא יביא לי צילום של הרשיון בזמן הקנייה .האם את הסירה הזאת כן אפשר ל"הציל" ולהעביר אותה בעלות על שמי? חשוב לציין שהוא לא דווח על הווספה שנגנבה בכדאי להשאיר את האופצייה למכור את הסירה.

תודה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

תיראה, עד עכשיו לא הגיבו, אז אומר את דעתי: בכול מיקרה אתה תצטרך לשלם כסף, אז במקומך הייתי פונה ל- וולקוביץ' ברחוב רבנו חננאל, אם איני טועה, בתל אביב. שאל אותו מהי האופרציה שצריך לבצע על מנת לרשום את הסירה כדת וכדין לקטנוע שלך. אני מאמין שהוא (אולי) יוכל גם להמציא לה אישורים ולחבר אותה באופן תקני לקטנוע. דבר איתו.

פורסם

כמה שאני יודע הסירה לא צריכה רשיון אבל צריך ללכת למשרד הרישוי חולון והווספה צריכה לקבל רשיון לסחוב סירה.

פורסם

לסירה אין רשיון נפרד, ומספר השילדה שלה (אם יש לה כזה (לא לכל הסירות יש מספר שילדה)) לא אמור להיבדק כלל.

אבל, ואבל גדול...

לאופנוע שלא מופיע לו ברשיון שהוא עם סירה, אסור לקחת סירה בשום פנים ואופן. התושבות של הסירה באופנוע מרותכות לשילדת האופנוע.

מהצד השני, לאופנוע שכתוב לו ברשיון שיש לו סירה (זה נכתב ברשיון "עם רכב צדי), אסור לנסוע על הכביש ללא הסירה.

למיטב ידיעתי, משרד התחבורה מאוד לא שש לשנות את הרשיון של האופנוע, בעיקר כאשר מדובר ברכב אספנות, ומעבר לקשיים הבירוקרטיים שתתקל בהם, זה עלול לשלוח אותך גם למכון התקנים (זה לפחות מה שנאמר לי ע"י פקידה במשרד הרישוי).

חוצמזה, אם אתה יודע על סירה לווספה / למברטה שאינך מתכוון לרכוש או לקבל, אשמח לקבל פרטים, כי בגדול אני מחפש אחר דבר כזה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
לסירה אין רשיון נפרד, ומספר השילדה שלה (אם יש לה כזה (לא לכל הסירות יש מספר שילדה)) לא אמור להיבדק כלל.

אבל, ואבל גדול...

לאופנוע שלא מופיע לו ברשיון שהוא עם סירה, אסור לקחת סירה בשום פנים ואופן. התושבות של הסירה באופנוע מרותכות לשילדת האופנוע.

מהצד השני, לאופנוע שכתוב לו ברשיון שיש לו סירה (זה נכתב ברשיון "עם רכב צדי), אסור לנסוע על הכביש ללא הסירה.

למיטב ידיעתי, משרד התחבורה מאוד לא שש לשנות את הרשיון של האופנוע, בעיקר כאשר מדובר ברכב אספנות, ומעבר לקשיים הבירוקרטיים שתתקל בהם, זה עלול לשלוח אותך גם למכון התקנים (זה לפחות מה שנאמר לי ע"י פקידה במשרד הרישוי).

חוצמזה, אם אתה יודע על סירה לווספה / למברטה שאינך מתכוון לרכוש או לקבל, אשמח לקבל פרטים, כי בגדול אני מחפש אחר דבר כזה.

בווספות ולמברטות הסירה מחוברת בעזרת תושבת וברגים ללא ריתוכים. תתכונן לכך שיקדחו לך בשילדה של הווספה ע"מ לחבר את התושבת. את הסירה יש להתקין אצל מתקין מורשה וכן לדאוג לשטר מכר לסירה. לאחר מכן תצטרך להציגו בעמדה 1 ע"מ שיאשרו לך את השינוי ברשיון. לגבי הפקידות במשרד הרישוי- קח את הדברים שמסרו לך בערבון מוגבל- חבר קיבל את הרשיון לקראת הטסט כשפרטי הסירה נשרו ממנו. כשהתקשר למשרד הרישוי ושאל מה לעשות, הפקידה מסרה לה שהיא לא מטפלת בנושא הנ"ל ועליו לפנות לאגף הספנות...לא עזר לו גם לאחר שהסביר לה שזאת סירת ווספה / רכב צידי /צינה ולא כלי שיט- היא המשיכה להתעקש שעליו להגיע לאגף הספנות להמשך טיפול...

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם
בווספות ולמברטות הסירה מחוברת בעזרת תושבת וברגים ללא ריתוכים. תתכונן לכך שיקדחו לך בשילדה של הווספה ע"מ לחבר את התושבת. את הסירה יש להתקין אצל מתקין מורשה וכן לדאוג לשטר מכר לסירה. לאחר מכן תצטרך להציגו בעמדה 1 ע"מ שיאשרו לך את השינוי ברשיון. לגבי הפקידות במשרד הרישוי- קח את הדברים שמסרו לך בערבון מוגבל- חבר קיבל את הרשיון לקראת הטסט כשפרטי הסירה נשרו ממנו. כשהתקשר למשרד הרישוי ושאל מה לעשות, הפקידה מסרה לה שהיא לא מטפלת בנושא הנ"ל ועליו לפנות לאגף הספנות...לא עזר לו גם לאחר שהסביר לה שזאת סירת ווספה / רכב צידי /צינה ולא כלי שיט- היא המשיכה להתעקש שעליו להגיע לאגף הספנות להמשך טיפול...

מאיפה אני מביא את השטר מכר הזה?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

למיטב הבנתי, אם מופיע ברישיון האופנוע שהוא עם סירה, אין לו צורך בשטר מכר לסירה, הרי פרטי הסירה אינם מופיעים ברשיון. אם הוא רוצה להוסיף סירה לרשיון, זה כבר אמור להיות יותר מסובך, ואמור לכלול, כפי שכתבת, גם את עמדה מס' 1.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...