Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם הבנתי נכון יש הבדלי טמפרטורה בין 2 הצינורות שנכנסים לקיר האש ,

משמע ראדיאטור חימום סתום.

פעולת תיקון פשוטה מאוד, עליךך לפרק את 2 הצינרות להזרים לחץ מים בעזרת צינור, בהתחלה בלחץ חלש אח"כ להגביר אותו אבל לא יותר מידי,

לחבר הכל למלא מים לחכות שיפתח הטרמוסטט להוסיף עוד קצת לשים לב שכל הבועות מפסיקות ושכל הצינרות חמים.

לאחר מכן, מלא מים במיכל העודפים סע , ועקוב ביום יומיים שלאחר מכן על מפלס המים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סליחה על הבורות אבל האם ברדיאטור החימום ורדיאטור הרגיל יש אותו מים זאת אומרת שהמעברים בניהם פתוחים? ונגיד ואת שתי הצינורות שמחוברות לקיר האש לאיפה אני נותן זרם בצינור? לכיוון הרדיאטור החיצוני או לכיוון תא הנוסעים. תודה על הסבלנות

פורסם

המים זורמים באותה המערכת.

ע"פ התיאור שנתת עד עכשיו לא ברור אם יש הבדר טמפ' בין הצינורות ולכן לא ניתן לקבוע שהבעיה ברדיאטור החימום שסתום. אל תרוץ לפרק.

בניגוד למה שנרשם לאחר שהרכב התחמם ונסע כמה זמן בטמפ' עבודה הצינורות אמורים להיות חמים במידה שלא תוכל לגעת בהם יותר מכמה שניות בלי לקבל כוויה!

בדוק שוב ותסביר מה המצב בדיוק.

פורסם

מה קשור מזגן? אתה מפעיל את המדחס ? קר לך?

חביבי , תפסיק כבר סתם לקשקש, אם אין לך חימום תבדוק את כל מה שכתבתי לך בהודעה 7 ובהודעה 15.

ובמידת הצורך , תבצע את מה שכתבתי לך,

לא משנה מאיזה צד אתה מזרים מים!

אמור להיות לך אוויר חם מאוד,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה אתה מתעצבן אח יקר? לא הפעלתי את המדחס ניסתי תוך כדי נסיעה שהמחוון על חום יוצא אויר חם אבל לא חם חם כמו שאמור להיות דרך אגב עשיתי מה שאמרת לי להזרים מים לצינורות הזרמתי יצאו טיפה מים מסריחים המשכתי בניקוי בזרם חזק סגרתי ובדקתי בנסיעה ארוכה נשאר אותו דבר אח יקר

פורסם

תקשיב אני קניתי dl שלי שהוציאו לה את הטרמוסטט כי התחיל לה ראש ולא רצו שהמנוע יבנה לחץ.

מה שגם בחורף החימום כמובן לא עבד לי כי הרכב לא הגיע לטמ'פ עבודה וזלל לי דדלק כמו אמריקאית.

תוך כמה זמן הרכב מתחמם לך ? האם המחוג של חום מנוע עומד על האמצע?

לאחר שתבדוק את הדברים כפשוטים האלה נדע למה לא עובד לך החימום

שלא חס וחלילה נפלת כמוני למרות שהבובה עלתה לי 3k:wink: ראה בובה>

נדב.

DSC00148.JPG

פורסם
תקשיב אני קניתי dl שלי שהוציאו לה את הטרמוסטט כי התחיל לה ראש ולא רצו שהמנוע יבנה לחץ.

מה שגם בחורף החימום כמובן לא עבד לי כי הרכב לא הגיע לטמ'פ עבודה וזלל לי דדלק כמו אמריקאית.

תוך כמה זמן הרכב מתחמם לך ? האם המחוג של חום מנוע עומד על האמצע?

לאחר שתבדוק את הדברים כפשוטים האלה נדע למה לא עובד לך החימום

שלא חס וחלילה נפלת כמוני למרות שהבובה עלתה לי 3k:wink: ראה בובה>

נדב.

נדב סחטיין על הרכב יפה לאלה.

הרכב שלי אוכל 1 ל 13.5 שזה נדיר, והחום מנוע עולה סטנדרט כמו כל רכב ובכללי לא עובר את הרבע. אני מרגיש חום שזה על חימום אבל לא ממש חם

פורסם

מעניין איך אנשים מודדים צריכה ומגיעים ל 1:13.5 .

לפני כמה חודשים היה אחד שטען כי בסובארו 1300 שלו מגיעים ל1:18. זה היה מצחיק במיוחד, כי סובארו 1300 לא עוברת את ה1:9.

פורסם

מה שיותר נראה לי זה שהתריס חום קור פשוט לא עובד ותקוע על קור. תנסה לשים אותו במצב קור ולהעביר לחום תוך כדי שהמאוור עובד , והסרקולציה במצב שהאוויר נשאב מתוך הרכב, אם לא תרגיש בהבדלי טמפרטורה באוויר שיוצא , ובהנחה שהטרמוסטט תקין , אז התריס שלך פשוט מנותק.

את זה בדקת??

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על המחמאות הdl שלי באמת היתה משהו!

אתה אומר שהחום לא עובר את הרבע.

אני לא צריך להסביר לך את הבעיה אתה כרגע אמרת אותה.

בדוק טרמוסטט חסר אוו תקוע על מצב פתוח עקב התחממות אוו עקב טרמוסטט סיני זול:shock:

מתוך ניסיון, גם הרכב שלי היה מגיע לרבע, עדיין החום לא היה מי יודע מה!

נדב.

פורסם

כנראה יש לך בעיה עם התריס , בהנחה שאתה אומר שהחום של הצינורות חימום תקין.

התריס כנראה לא אוטם טוב או שהחוט ברזל שלו פשוט לא עובד כמו שצריך.

תנסה להוריד ולהרים את התריס מהר ותראה אם יש שינוי,

ובנוסף,תנסה את הדבר הבא, תכניס את היד מיתחת להגה בין הפלסטיקים ,, הפלסטיק שמכסה את התחתית של ההגה לבין הדופן איפה שנמצא הרדיו.

אתה תרגיש צינור, תוזיז את הבורר מעלה ומטה , ובוודא שהצינור לא זז בכלל, אתה תרגיש תזוזות בתוך הצינור אבל הצינור לא אמור לזוז , אם הוא זז אז הוא השתחרר מהתפיסה שלו ביחידה של הוואקומים למעלה, (איפה שמתחבר הבורר , אתה פשוט תצטרך ךתפוס ביד ולמשוך את הבורר , אפשר לתקן את זה אבל זה קצת מורכב.

בדוק ועדכן

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...