Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: גולף 1995 אוטומט; נפח נוע 1800cl; קמ' כ-120,000.

הבעיה: לאחרונה אני ניתקל בנזילה של מיי קירור קלה מאוד מצידו התחתון (שפונה לכיוון הרצפה) של צינור מתכתי שחור, ארוך ומעוקל שנמצא מצידו הימני של המנוע - הצד של הנהג (צד אחד של הצינור נכנס בהמשכו ישירות לכיוון הדשבורד ומרופד בספוג שחור בחלקו הקרוב לקיר הדשבורד).

שאלות: א. יש למישהו תמונות של הצינור עליו אני מדבר על מנת שאוכל להסביר מהו בידיוק הצינור ? מרק, אני מרים לך להנחתה...

ב. כמה עולה הצינור המקורי ? כמה עולה צינור תחליפי (יש בכלל) ? כמה עולה עבודה להחליף צינור כזה ?

ג. מאיזה סוג בידיוק של מתכת עשוי הצינור ? וכפועל יוצא מכך, האם אפשר לרתך את הצינור הנוזלי שבו קיימת הנזילה ?

ד. חשבתי לצבוע את הצינורות המתכתיים של הרכב שמובילים מים בצבע שחור שעמיד בטמפ' שך 100-150 מעלות על מנת לנוע את

החלדתם; האם כדאי ? יש למישהו סוג מסויים של צבע עליו הוא מממליץ ?

ה. נוזל הקירור מטפטף על חלק מתכתי; האם נוזל הקירור יכול לפגוע בחלק מתכתי שעליו הוא מטפטף ?

• ספונסר פורום
פורסם

שמו של הצינור הזה הוא פשוט ,צינור מתכת ,כך הוא מכונה

מאחר ובכל מנוע קים אחד כזה, עליך פשוט לומר צינור מתכת לגולף

נפח ושנה ואנשי המקצוע או חנויות החלפים ידעו על מה אתה מדבר .

לעיניין התקלה עצמה ,זה לא שכיח בגולף הזו שהצינור מתכת הזה דולף

בדרך כלל הנזילות הינם מהמחבר שמתחבר לראש המנוע ממש מעליו

כך שהוא מתפטף עליו ונראה כאילו שהצינור נוזל ,או שהצינור הקטן

שיוצא ממנו לקראת סופו העליון (בהנחה ומדובר במנוע 1800 ADZ)

זה שמתחבר לסעפת היניקה ,גם הוא נוטה לדלוף על הצינור מתכת עצמו

ונראה כאילו שהוא נוזל .

אני ממליץ לך לבצע בדיקת לחץ עם מכשיר יעודי במוסך שמכיר את הרכב

הזה ולקבל מסקנה ברורה לפני שאתה רוכש חלפים .

דרך אגב בדיקה כזאת להערכת הנזק במוסך לא אמורה לעלות לך כסף .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, כנראה שאתה צודק והנזילה היא לא מהצינור המתכתי אלא מהמחבר של הצינור שמעליו לראש המנוע והו כנראה מטפטף על הצינור המתכתי; לא מדובר בנזילה מהצינוטר הקטן שמתחבר לסעפת יניקה.

אז בעצם נותרו לי השאלות האלו:

א. חשבתי לצבוע את הצינורות המתכתיים של הרכב שמובילים מים בצבע שחור שעמיד בטמפ' שך 100-150 מעלות על מנת לנוע את החלדתם וזאת כטיפול מונע; האם כדאי ? ישו סוג מסויים של צבע שמומלץ ?

ב. נוזל הקירור מטפטף על חלק מתכתי; האם נוזל הקירור יכול לפגוע בחלק מתכתי שעליו הוא מטפטף ? והכי חשוב לאור העובדה שהנוזל מטףטף על הצינור המתכתי, ונשאר "צלוי" על חלקו התחתון של הצינור המתכתי עד שהוא נופל או מתייבש, האם יש בנוזל הזה לפגוע בצינור המתכתי שממנו חשבתי שיש בהתחלה נזילה ?

ג. יש לי צינור מים מגומי שהחליפו לי ברכב הזה כי הוא היה מעט בלוי בקצותיו; האם אפשר לחתוך את הצינור הזה לאורכו ולהלביש אותו על צינור המתכת וזאת כהגנה לצינור המתכת מםני לחות ? האם צינור המתכת הזה זקוק בכלל להגנה שכזו ? והכי חשוב, האם צינור הגומי הזה יימס או יישרף אם אעטוף בתוכו את צינור המתכת (כזכור, המדובר בצינור גומי שהוביל מים של ברכב שלי) ?

• ספונסר פורום
פורסם

למה לאכול סרטים, תתקן את הנזילה וזהו ,הצינור מתכת כמעט ולא מתקלקל ברכב הזה

ולא חשוב באיזה מצב תחזוקה הרכב ,הצינור מחזיק מעמד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...